На головну сторінку

Правила участі у проекті "Українські пісні" (надалі "правила")


1. Загальні положення

  • Усі повідомлення і тексти на сайті бажано писати кирилицею. Винятки робляться для користувачів з-за меж України.
  • На сайті можуть бути розміщені лише україномовні тексти пісень та описових матеріалів. Нечисленні винятки можуть бути зроблені на розсуд адміністрації, в основному для перекладів пісень.

2. Реєстрований учасник має право

  • Вносити текстові, звукові та інші матеріали, які відповідають тематиці сайту, а також надалі їх доповнювати; при цьому учасник зобов'язаний дотримуватись інструкцій.
  • Додавати власні коментарі до будь-яких матеріалів, розташованих на сайті.
  • Брати активну участь у дискусіях стосовно структури та наповнення сайту.
  • Вносити свої зауваження та пропозиції до Правил.

3. Обов'язки учасників

  • Учасник зобов'язаний давати якнайповнішу інформацію (відповідно до форм-бланків) про авторів і джерела пісень та додаткових матеріалів.
  • Реєстрований учасник зобов'язаний якнайшвидше інформувати адміністрацію про виявлені ним на сайті порушення Правил.

4. Роль адміністрації сайту

  • Адміністрація сайту не зобов'язується наповнювати сайт інформацією, а лише бере участь у цьому процесі нарівні з іншими користувачами. Адміністрація просить не висловлювати зауважень на кшталт "Як так могло статися, що тут досі не представлений надзвичайний виконавець XYZ?", натомість вносити відповідну інформацію самостійно.
  • Адміністрація сайту має право на редагування всіх матеріалів, розміщених на сайті, без додаткового інформування про це дописувача. Всі матеріали та коментарі, розміщені у невідповідних розділах та невідповідно оформлені, переміщуються і редагуються адміністрацією без попередження.

5. Правила написання виправлень/доповнень та повідомлень на форумі.

  • Виправлення/доповнення та форум є постмодерованими - повідомлення додається відразу, а потім перевіряється модераторами.
  • Доповнення та виправлення до існуючих матеріалів слід додавати внизу відповідної сторінки.
  • Заборонено писати коментарі, які містять образи чи погрози на чию-небудь адресу.
  • Заборонено писати однакові повідомлення відразу на кількох сторінках.
  • Замість писати "дайте ноти", "надішліть мп3" - користуйтесь системою замовлень та побажань.
  • Дуже небажано писати коментарі:
    1. Які не містять корисної інформації, наприклад fkkjfdej, "XYZ - прікольна група", "ABC, я тебе люблю".
    2. Коментарі "Де скачати мп3 ???" до сучасних популярних пісень. Відповідь на це питання шукайте тут або ідіть у музичний магазин.
    Адміністрація сайту залишає за собою право на видалення згаданих типів коментарів на власний розсуд.
  • Якщо коментарі на тій чи іншій сторінці сайту перетворюються на суцільну беззмістовну словесну перепалку, адміністрація залишає за собою право заборонити коментування відповідної сторінки.

6. Видалення з сайту матеріалів, котрі вже пройшли модерацію і стали загальнодоступними

  • Матеріали розміщуються на сайті безстроково і не видаляються на вимогу користувачів.
  • Видалення матеріалу може відбутися на розсуд адміністрації, якщо він суперечать правилам, порушує авторські права, є повним дублем іншого матеріалу, тощо.
  • Причини "інформація втратила актуальність", "я написав цю пісню у 2006 році, але тепер вона мені не подобається", "я тепер працюю у іншому стилі і написав цілком нову версію цієї пісні", тощо не є підставою для видалення інформації

7. Заборонено

  • Пропаганда ідей расової, національної та релігійної ворожнечі; обговорення творчості авторів та виконавців, які пропагують такі ідеї.
  • Розміщати матеріали з активними закликами повернення до язичницьких вірувань.
  • Відверта політична пропаганда.
  • Образи та погрози в бік учасників проекту та авторів і виконавців пісень, а також їх прихильників.
  • Використання нецензурної лексики та вульгарного вуличного жаргону (а також співзвучних з ними слів і фраз) у коментарях та описових матеріалах, а також у підписах і псевдах.
  • Категорично заборонене розміщення матеріалів у завідомо невідповідних розділах, особливо з метою підвищення видимості та популярності цих матеріалів.
  • Дублювання однакової інформації на кількох сторінках сайту.

8. Відповідальність

  • Всі матеріали та коментарі, які суперечать Правилам, вилучаються із сайту адміністрацією без попередження.
  • У випадку багаторазових і/або грубих порушень Правил учасник може бути позбавлений права участі в проекті.

9. Додаткова інформація

  • Дані правила можуть бути довільно змінені та доповнені адміністрацією сайту.
  • Адміністрація сайту залишає за собою право на самостійне редагування структури і вмісту сайту у випадку зміни та доповнення Правил.
  • Незнання учасником Правил не звільняє його від обов'язку їх дотримання та від відповідальності за порушення Правил.

Відредаґовано: 07.10.2022
Переглядів: 74739
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
80. Володимир 07.02.2019 17:53    
Після внесення тексту пісні, яку хочу додати, текст не зберігається. Вимагається "прибрати всі вирівнювання тексту табулятором". Це про що?
Текст набрав наново, без усяких табуляторів, а результат той же.
+2/0

79. Євген Дашин (користувач) 04.02.2019 20:47    
Пімені чарівниця,солодкі небеса, твої очі у виконанні Андрія Беми муз і сл Євген Дашин(Дацишин)будь ласка переправте у зв’язку з порушенням авторських прав вони зареєстровані у Києві в державному агентстві авторських прав якщо Бема має права нехай їх вам надішле на ютубі є підписані всі пісні там де підписано було Бема все видалено дякую чекаю відповідь
0/0

78. Виктор (член клубу) 26.11.2017 20:43    
https://youtu.be/q_NxpboHBPw
Не приймаэться Кліп "Нічка"з Ютюба
+1/0

77. dasha (користувач) 25.10.2017 19:44    
Де знайти мінусовку пісні Парасолька?
0/0

76. alex (користувач) 29.06.2017 12:08    
Прошу змінити мій Email на: postoralex49@gmail.com
0/0

75. Владимир1702 (член клубу) 22.02.2017 10:08    
Ні одного слова немає про редагування електорнної адреси.Як редагувати адресу поштової скриньки.Відповідь мені zinevichvladimir@ukr.net
0/0

74. inna (член клубу) 14.02.2017 12:29    
Народний артист України, член Спілки письменників України поет-пісняр Вадим Дмитрович Крищенко не є соавтором слів пісні "Благослови" на музику В.Радченка. На його вимогу і згідно з Законом про авторське право видаліть його ім"я із соавторів цієї пісні. Він є автором пісні "Благослови" на муз.М.Куценка у виконанні Д.Андрійця, яка щойно розміщена на вашому сайті. Тел. В.Крищенка для прямого зв"язку з ним можна знайти на його офіційному сайті. Адміністратор сайту В.Д.Крищенка
0/0

73. MIK (користувач) 02.12.2015 22:05    
Дуже прошу,будь ласка,видаліть аудіозапис пісні
"Ніч новорічна"
http://www.pisni.org.ua/songsfiles/7288147.html
Випадково загрузився зовсім не той варіант,який планувався,а чорновий - "домашній" (не для загалу).Наперед дуже Вам вдячна
0/0

72. Aдлж (користувач) 02.08.2015 18:29    
Видаліть мій актуант
-1/-1

71. Василь Дунець (член клубу) 03.08.2014 14:13    
У 1996 р. Василь Дунець став лауреатом першого міжнародного фестивалю-конкурсу української естрадної пісні "На хвилях Світязя".
У 2001 р. він стає Дипломантом ІІ ступеня обласного конкурсу "Голос серця". У 2004 р. Василь Дунець став Дипломантом Всеукраїнського конкурсу літературної творчості ім. В. Вихруща та посів III місце.
Пісні Василя Дунця - "Чужина" (1998 р.), "Кущ молодого жасмину" (2003 р.), "Романс для С. Бандери" та "Я повертаюсь" у власному виконанні (2008 р.) займали призові місця у радіофестивалі "Пісня року" (радіостанція "Промінь").
Василь Дунець співпрацює з:
поети – Д. Павличко, В. Сосюра, С. Галябарда, О. Лупій, Н. Кир'ян, Б. Демків, М. Левицький, М. Тимчак, Б. Мозолевський, А. Фіглюк, М. Потикевич-Заболотна, С. Бояркевич, С.Сірий, М. Конечний, М. Чопик, Л. Мілевич, Г. Черінь (США), Н. Козак (Канада), О. Смик, О.Максимишин-Корабель, Б. Величко, Є. Баров, О. Гавриленко, В. Підгурський, З. Казьо, О. Розалюк, Н. Папроцька, О. Артемчук, Р. Обшарська, Л. Любарська та інші;
композитори й аранжувальники – Ю. Крохін, О. Бурміцький, Р. Рудий, А. Стадницький, В. Цап, З. Турко, С. Родько, С. Степанів;
звукорежисери – О. Третяк, С. Родько і В. Баранов.
0/0

70. Василь Дунець (член клубу) 03.08.2014 14:10    
1998 р. у видавництві "Джура" побачила світ збірка поезій і пісень Василя Дунця – "Мамині мальви". Його пісні знані не лише в Україні, а й у США, Канаді, Німеччині, Польщі, Франції, Англії та Австралії. Зокрема, Василю Дунцю аплодували шанувальники його творчості в Канаді і Німеччині, а творчі вечори майже завжди проходять з аншлагами.

Пісні Василя Дунця, крім нього, виконують: народні артисти України – Іван Попович, Григорій Драпак; заслужені артисти України – Михайло Попелюк, Леонід Корженеський, Світлана Бабчук, Світлана Сорочинська; гурти - "Козацькі забави", "Веселі галичани", "Отава", учасники театру пісні "МІКС"...

За участю Василя Дунця та на основі його пісень, Тернопільською телестудією "Вісь" створено два музичні фільми: "Моя рука ніколи і нікому ні кривди, ні біди не принесе" (1997 р.) і "Я піснями живу" (2003 р.). 2009 р. на студії Творчого об'єднання "Собор" режисером Віктором Підгурським розпочато роботу над музичним фільмом за піснями Василя Дунця – "Сповідь з піснею в серці".

Державна телерадіокомпанія "Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення" періодично транслює музичний фільм "Я піснями живу" та відеозаписи творчих вечорів Василя Дунця в Тернопільському обласному музично-драматичному театрі з нагоди його 55-річчя та 10-річчя творчої діяльності та в палаці культури "Березіль" з нагоди 60-річчя.

Твори Василя Дунця звучать також на республіканському та обласному радіо, а кліпи, зняті по його піснях, транслюють обласні телерадіокомпанії.
-1/0

69. Василь Дунець (член клубу) 03.08.2014 14:09    
1998 р. у видавництві "Джура" побачила світ збірка поезій і пісень Василя Дунця – "Мамині мальви". Його пісні знані не лише в Україні, а й у США, Канаді, Німеччині, Польщі, Франції, Англії та Австралії. Зокрема, Василю Дунцю аплодували шанувальники його творчості в Канаді і Німеччині, а творчі вечори майже завжди проходять з аншлагами.

Пісні Василя Дунця, крім нього, виконують: народні артисти України – Іван Попович, Григорій Драпак; заслужені артисти України – Михайло Попелюк, Леонід Корженеський, Світлана Бабчук, Світлана Сорочинська; гурти - "Козацькі забави", "Веселі галичани", "Отава", учасники театру пісні "МІКС"...

За участю Василя Дунця та на основі його пісень, Тернопільською телестудією "Вісь" створено два музичні фільми: "Моя рука ніколи і нікому ні кривди, ні біди не принесе" (1997 р.) і "Я піснями живу" (2003 р.). 2009 р. на студії Творчого об'єднання "Собор" режисером Віктором Підгурським розпочато роботу над музичним фільмом за піснями Василя Дунця – "Сповідь з піснею в серці".

Державна телерадіокомпанія "Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення" періодично транслює музичний фільм "Я піснями живу" та відеозаписи творчих вечорів Василя Дунця в Тернопільському обласному музично-драматичному театрі з нагоди його 55-річчя та 10-річчя творчої діяльності та в палаці культури "Березіль" з нагоди 60-річчя.

Твори Василя Дунця звучать також на республіканському та обласному радіо, а кліпи, зняті по його піснях, транслюють обласні телерадіокомпанії.

1996 р. Василь Дунець став лауреатом першого міжнародного фестивалю-конкурсу української естрадної пісні "На хвилях Світязя". 2001 р. він стає Дипломантом ІІ ступеня обласного конкурсу "Голос серця". У 2004 р. Василь Дунець став Дипломантом Всеукраїнського конкурсу літературної творчості ім. В. Вихруща та посів III місце.

Пісні Василя Дунця - "Чужина" (1998 р.), "Кущ молодого жасмину" (2003 р.), "Романс для С. Бандери" та "Я повертаюсь" у
0/0

68. Василь Дунець (член клубу) 03.08.2014 14:07    
При редагуванні своєї творчої автобіографії я вніс зміни, які, згідно повідомлення, були збережені, але при перегляді автобіографії на сайті цих змін нема.
Прошу внести такі зміни:
Альбоми:
. Слухай і думай
• Мамині мальви (1998)
• Моя кохана (2003)
• Моя родина - Україна (2003)
• Присвята матері (2008)
• Я повертаюсь (2008)
• Грона любові (2010)
. Бережімо любов
. Я ще не все сказав

Народився 28 листопада 1948 р. у м.Теребовля (Тернопільська область).
З 1955 р. по 1963р. навчався в Тернопільській середній школі №2.
З 1963 р. по 1966р. навчався в Тернопільській вечірній середній школі "№1 і одночасно працював робітником в проектній організації Облдорупру.
У 1957 році вступив до Тернопільської музичної школи №1, яку закінчив з відзнакою по класу баяна 1962 р. Окрім того, самотужки освоїв гру на гітарі.
З 1966 р. по 1971 р. Василь Дунець навчався у Львівському політехнічному інституті на інженерно-будівельному факультеті, який закінчив за спеціальністю "Інженер шляхів сполучення".
З 1971 року і до 2013 працював в дорожній галузі Тернопільської області.
0/0

67. Василь Дунець (член клубу) 03.08.2014 14:06    
Пісенною творчістю займається з студентських років, але серйозно, на професійному рівні – з 1993 р. після поїздки до Канади, де разом з гуртом народної музики Тернопільської філармонії "Веселі галичани" приймав участь у 50-ти концертах.
Василь Дунець є автором тексту і музики або тексту , чи музики більше 200 пісень. Частина з цих пісень увійшла до наступних альбомів:
три бардівських магнітоальбоми під спільною назвою – "Слухай і думай" записаних впродовж 1993 р.- 1994 р. ("Лелеча доля", "Молитва до України", "Гей, всі на Січ");
магнітоальбом і компакт-диск "Мамині мальви" (1998 р.);
магнітоальбом і компакт-диск "Моя кохана" (2002 р.);
магнітоальбом і компакт-диск "Моя родина – Україна" (2003 р.);
компакт-диск "Присвята матері" (2007 р.);
компакт-диск "Я повертаюсь" (2008 р.);
бардівський компакт-диск MP3 – "Слухай і думай" (1994 р., повторно);
компакт-диск "Грона любові" (2012 р.);
ком
0/0

66. webmaster (модератор) 26.06.2013 00:14    
Ніяких скриньок
Записи додавайте безпосередньо на сайт
0/-1

65. OlgaGura (член клубу) 24.06.2013 11:24    
Розмістила на сайті тексти авторських та народних колискових, які увійшли до мого альбому "Українські колисанки.Ходить сон" 2013 року випуску, студія "Лещата Рекордз" (м.Малин).
На яку скриньку можна відправити файли + ?
0/0

64. Олексій (користувач) 22.05.2013 09:29    
Добридень!

На жаль не знайшов куди можливо звернутись, щоб модератор цього сайту вніс додану мною власну пісню у список моїх пісень, на сайті вона є http://www.pisni.org.ua/search.php?ctbr=74251&obj=s , а в списку виконавця Нагорного Олексія її не має...
0/0

63. VICTOR K (член клубу) 11.01.2013 19:38    
Дякую за розміщення моїх пісень на сайті.
Що потрібно зробити,аби всі внесені пісні
були на сторінці виконавці,а то є там тільки 2 пісні. З повагою ,Віктор Каганюк.
0/0

62. Arhimed (член клубу) 22.11.2012 16:51    
"Розміщати матеріали з активними закликами повернення до язичницьких вірувань." - Це вже дискрімінация! Я з цим ніяк не можу погоджуватись, бо слов'янин.
+1/0

61. Tamara (член клубу) 20.09.2012 14:07    
Вітаю!
Щиро дякую за розміщення моїх текстів, але, на жаль, не можу знайти серед них, у списку, дві дитячі пісні, а саме:
"Я бабусеньку люблю"
"Для матусі рідної"
Хоча пошук "за словами " їх відшукує.
Буду вдячна за пояснення.
З повагою,
Tamara
+1/0

60. Віктор (користувач) 27.08.2012 11:01    
Вітаю.Таке враження, що цей проект закинутий і забутий тими, хто його створив.Завантажені файли не активні(не переглядаються модератором),відео з YouTube завантажити неможливо,а щодо перегляду творчості нового зареєстрованого виконавця-відповідь:"Помилка! Цей автор/виконавець (2751) недоступний для перегляду."
На [b]minus.lviv.ua[/b] все чітко, оперативно і збалансовано.
+1/0

59. Петро Паливода (користувач) 22.06.2012 19:59    
Я вніс текст пісні і хочу потім зробити зміну в тексті, а також додати виконавця. Як це зробити?
0/0

58. yarko (користувач) 09.03.2012 00:15    
хочу додати mp3-файл пісні - а серед запропонованих варіантів типів файлів тільки мінусівки, ноти, і таке ін. Чому? І чому бітрейт тільки до 128 kbps?

webmaster: Спочатку додайте виконавця і тексти пісень. mp3-файли приймаються лише від імені автора. Додати можна як мінусовку, я її перемаркую на плюс. Обмеження на розмір файла викликане тим, що ресурси сервера обмежені...
+1/0

57. ЛІЛЯ (гість) 29.03.2011 14:50    
Дуже треба пісня Надії Косяк Чорнобильські дзвони
0/0

56. Ljudochka 26.09.2010 23:10    
До поможіть будьласка знайти ноти до пісні "Ген до неба "
0/0

55. Тетяна (користувач) 15.06.2010 16:09    
Запрошую в гості на сайт http://makivka.ucoz.ru/
+1/0

54. trah (користувач) 22.04.2010 16:49    
У кого є "День Перемоги" Елеонори Скиданової ??? Поможіть, будь-ласка... Заздалегідь вдячний
0/0

53. Остап Зозуля (користувач) 22.03.2010 13:44    
Чом заблокували пісню Богдана Сокири? Та не додали його біографію? в мене є так сама запіси, та інши мтеряли як їх додати?
0/0

52. Natasha (гість) 09.03.2010 22:42    
пише,що я ввожу неправильний пароль!
0/0

51. OMEN (користувач) 16.01.2010 11:47    
Хочу змінити ім"я на сайті, чи можна щось зробити?
0/0

50. Леся (член клубу) 15.01.2010 11:24    
Я надсилала Вам аудіозаписи пісень Левка Бондара в мр3 більше місяця назад, але чомусь тексти надруковані, а запису так і немає. Може я щось не так зробила?

webmaster: я проґавив якось, вибачайте. Зараз пісні уже на сайті, дякую за нагадування!
0/0

49. superodesit (користувач) 09.01.2010 14:40    
багато колядок у форматі МП3 тут http://ftp.voice.kiev.ua/kolyad/
+1/0

48. Mikhailo5 (користувач) 26.12.2009 16:46    
Велике дякую упоряднику bohdanko та всій сторінці за акорди, це мені допомагає, бо вчусь грати на гітарі.
+1/0

47. Roman (член клубу) 01.12.2009 10:44    
Шановні модератори!
Пісні Оксани Голуб - "ВСЕ ШКЕРЕБЕРТЬ", "ОБИРАЙ!", "КРАЇНА НАДІЇ" відносяться більше до суспільно-патріотичних пісень прошу розмістити дані пісні в рубриці патріотичні пісні.
Дякую.
0/0

46. Терпсіхора (користувач) 14.11.2009 16:34    
Дорогі друзі! Я внесла на сайт інформацію про виконавський колектив, після чого висвітилаяся фраза, що зміст збережений. Але у відповідному розділі інформація не висвітлюється. Яка на те причина?
0/0

45. SK4 (користувач) 06.11.2009 00:05    
допоможіть знайти фонограму до танго"О,соловію"
0/0

44. slavik (гість) 06.10.2009 13:10    
Надіюсь,що Ваш сайт допоможе мені і ВАМ в організації добрих справ.
0/0

43. світлана (гість) 18.05.2009 13:04    
Дуже дякую за повагу і відповідь. Хотіла запитати, чи можливо розміщення мп3 аба фрагменту запису пісні "Осіння хуртовина" на вірші Ліни Костенко. У переліку пісень я додала повідомлення про адресу, де вона знаходиться. Та, якщо можливо, - виправити помилку у своєму першому повідомленні.
0/0

42. Світлана (гість) 17.04.2009 12:22    
Бажаю розмістити на сайті власну пісню на слова Ліни Костенко. Вона має назву "Осіння хуртовина" (на вірш "Двори стоять у хуртовині айстр"), але пісня з такою назвою на сайті вже є. Чи треба мені давати другу назву власної пісні? Маю її комп’ютерний запис у професійному виконанні.

webmaster: не треба нічого міняти, вносьте все як є!
Оскільки сайт розроблявся спеціально з думкою про пісні, то він прекрасно справляється і з кількома піснями з однаковою назвою, і з кількома назвами до однієї пісні, а також з іншими речами не гірше ніж контакти.ру
+1/0

41. rediez (гість) 11.04.2009 12:49    
Добрий день, музикантам!
Я хотів би виправити деяку помилку, яка стосується акордів, а саме, соль-мажор (G) у першій позиції. Цей акорд "намалюваний" неповний, тобто, не вистачає однієї ноти - ре (D). Ця нота знаходиться на другій струні, третього ладу. І потім акорд має такий склад: G, H, D, G, D і G. Ноти G і D, як Ви вже замітили, повторюються. Дякую!

+1/0

40. Людмила (користувач) 26.02.2009 16:03    
ПІДКАЖІТЬ БУДЬЛАСКА ДЕ ЗНАЙТИ СЛОВА ПІСНІ "ЧОМУ КВІТИ НЕ ВЯНУТЬ"
НЕПАМЯТАЮ ХТО ВИКОНУЄ.

kultura0873-73@mail.ru
0/0

39. Роман-UA (член клубу) 25.02.2009 20:38    
Привіт!
Як змінити своє ім'я саме на сайті????

webmaster: напишіть яке - і я зміню його
0/0

38. Шгор (гість) 17.02.2009 20:44    
Підкажіть, Пісня "ТА,ЧТО" це саундтрек до якого фільму?
0/0

37. Вероніка (гість) 16.02.2009 02:54    
Пісня " Вінок з барвінку" ( слова М.Воньо, муз. О.Сердюка) має ще другу назву
"Весілля в Карпатах". Додайте другу назву
0/0

36. Юлія Шиян (гість) 15.02.2009 16:18    
Дует "Два кольори"
Сватай мене, Грицю (уривок)
Українська народна пісня
Сватай, сватай мене, Грицю,
Казав батько - дасть телицю,
І корову круторогу
За дівчину чорноброву.
Казав батько: "Козу дам
Із маленьким козеням".
Казав батько: "Дам корову -
Сватай свою чорноброву!".
Казав батько: "Дам кобилу -
Сватай собі свою милу!"
...
...
Тепер мене віддає - козеняти не дає.
- Дочку заміж віддаю - козеняти не даю!
- Як же піду я тату, до свекрухи в хату? (2р.)
Краще буду сидіти - козу й батька глядіти,
Дома буду сидіти - козу й батька глядіти.
Нехай мене годує, коли кози жалкує (2р.),
І кози, і гусака - гірка доленька така.
Тепер прохання: хто знає - напишіть, будь ласка, повний текст цієї пісні.
0/0

35. Natalya (гість) 28.11.2008 23:03    
Не можу зареєструватися! Пише некоректний емейл. Допоможіть! Дякую. margo.n.margo@gmail.com
0/0

34. Людмила (гість) 29.04.2008 16:00    
Добрий день! Підскажіть будь ласка з якої пісні ці слова "весна іде красу несе а втій красі радіє все".
0/0

33. василь (гість) 21.04.2008 11:40    
Пісня "Три поради"-це бальзам для душі,особливо коли ти на чужині.
0/0

32. Петрович (користувач) 28.03.2008 23:51    
привіт
0/0

31. тарас бульба (гість) 26.03.2008 14:55    
музика патріотів це "сокира перуна"
+1/0

30. Петро Т. (гість) 16.03.2008 03:19    
Якщо міне не зраджує память , цю пісню написав Р. Купчинський .
0/0

29. androslava (користувач) 01.03.2008 12:47    
http://files.myopera.com/Creat0R/Opera_AC/Icons/good_qip.gif[/img]
0/0

28. Юлія (гість) 21.02.2008 15:28    
Привіт всім!Дуже зворушена.Знайшла багато текстів (пісень,віршів),які навіяли на мене світлі спогади і світлу печаль.Вітаю ініціативу заснування такого сайту.Якби ще можна було спростити процедуру прослуховування пісень,щоб насолоджуватися ними повною мірою.Дякую всім,гарної і сонячної весни!
0/0

27. Світлана (гість) 16.02.2008 21:53    
Дуже приємно що такий сайт існує,правда про нього я дізналася цілком випадково,дякую вам що такі рідні для душі пісні живуть та процвітають на вашому сайті
0/0

26. Аліна (гість) 14.01.2008 17:32    
Я що до правил треба побільше правил шоновно Адміністрація,проте що неможна повторювати.



З повагою до Адміністрації.
0/0

25. Аліна (гість) 14.01.2008 17:28    
Привіт всім,мені дуже сподобалось це все!
0/0

24. надя (гість) 05.01.2008 01:36    
олег,я жду не дождусь от тебя весточки,когда ты лично что-то напише?Я из израиля,как я уже тебе писалаИ Я уверена что хочу поощаться с тобой лично,ну хотя бы если не лично,то по ICQ или msnqer или электронная почта для этого существует.Ясейчас по уши в делах,параллельно учусь на курсах,работаю в торговом центре офицанткой,даже присесть некогда,вообщем такие у меня дела,напиши мне.nadya@89012.net.il
0/0

23. stefan (гість) 29.12.2007 08:06    
bohdanko, webmaster!

Я прошу вибачення, але набраний мною текст автоматично обрізається.
===
Я пишу:
В пісні "В стрийському парку" слово
"важєй" слід замінити на "вважєй".
===
Після чого роблю ВИДІЛЕННЯ цих слів і НАКЛОН.
А з"являється те, що Ви бачите.

З повагою,
----------------------------
Anrzej: На цей момент вкладені теги для гостей і звичайних користувачів не працюють. 
Зареєструйтеся — матимете змогу редагувати коментарі. 
Ці зауваження слід було писати в коментарях до пісні. 
0/0

22. stefan (гість) 29.12.2007 07:47    
В пісні "В Стрияськім парку"
слово "важєй" слід замінити на "вважєй"

З повагою,
0/0

21. Анатолій Присяжнюк (член клубу) 15.11.2007 12:17    
Шановна Адміністраціє, вітаю Вас і дякую за надані мені сторінки на Вашому сайті. Питання. А чи є сенс додати у таблицю "Мої пісні" стовпчики в яких можна було б побачити: 1. А чи є коментар? Критика ж дуже потрібна - якже тоді поліпшувати свою роботу? 2. А скільки переглядів пісні додалося за тиждень, місяць? А внизу під таблицею - рядок: загальна кількість (сума) по кожному стовпчику статистики. З повагою.
0/0

20. богдан (гість) 04.11.2007 22:02    
Я б хотів запропонуати проекту народну(гуцульську)пісню з автентичним співом,але не впенений,що можу зробити це правильно.
Прошу Вас при можливості повідомити, чи можливо помістити її у розділ "Додати пісню"? Дякую.
Богдан
0/0

19. Валерій (гість) 30.10.2007 19:54    
Вітання з Решетилівки, Полтавська область.Бажаю здоров"я,, наснаги, творчих успіхів, вдячної глядацької аудиторії, за прекрасні твої пісні, які дають радість, натхнення і бажання творити і жити у цьому світі.Твій товариш по "Молодій гвардії" 79 .Валерій Половка.
0/0

18. пантерка (гість) 02.10.2007 18:13    
вот не пойму шось нащо ті пісні як є сучасні
0/0

17. Іван (гість) 24.09.2007 22:26    
Люди добрі, скиньте на h-agent005@factum.com.ua П.Табакова "Тільки ти моя". А якщо хтось сильно роздобриться, то було би не погано ще А.Мухарського "Кохай мене". Бо вже замаявся шукати. Складається враження, що в Україні за просто так і музики рідної ніхто не дасть послухати. Жлоби всі, та й годі!!! А хто не жлоб,- відпишіть. Наперед вдячний.
0/0

16. Андрій Лісневський (гість) 30.08.2007 20:19    
Шановні панове! За цими рядками - "східняк" Андрій. Як мені було пояснено директором фестивалю п.Губілітом, гітару мені не вручили тому, що у приватній бесіді я обмовивися про те, що мені буде важко довезти гітару - подарунок. Не коментую, бо мені було запропоновано замовити нову гітару і переслати поштою. Я відмовився, бо не в гітарі справа. Але звістка про те, що "Вишневій горі" відмовили у запису їх композицій просто приголомшила. Якщо не їх, то кого?!!! Але упевнений - фестиваль такого потрібен як повітря!! Можливо, у оновленому, позбавленому прикрих і шокуючих негараздів,вигляді. Зі мною незгодні? Пишіть! Дякую!
0/0

15. Вова Ястремський (член клубу) 11.07.2007 14:49    
народ скиньте будь-ласка акорди до "безкрилого ангела"
0/0

14. ОляЛя (гість) 26.06.2007 14:07    
А Бумбокс позавчора "порвав" Бориспіль!!!
Вдалося навіть пообійматися із Хливнюком)
Є на світі щастя)
0/0

13. Павло (гість) 11.06.2007 06:36    
Усе, що легко жається, нкдовговічне.
Тому багато наших "спеціалістів" в галузі пісні переходять на російськомовні пісні і згодом тікають з України, зрадивши свою колискову мову.
Завдяки ВАМ відроджується наша культура, наша пісня солов"їна
0/0

12. НАТАЛЯ (гість) 05.05.2007 01:54    
что має Потап і Настя Каменска "Непара" скиньте. ДУЖЕ ПРОШУ.........
0/0

11. rosljakov (член клубу) 27.04.2007 08:26    
Шановний адміністраторе. Я дякую, що отримав можливість опублікувати свою пісню "Поверни любов" на класному сайті українських пісень. Щоправда, чомусь ноти завантажені наполовину(півпісні). Можливо, я щось не так зробив? Прошу допомоги...
Дякую.
0/0

10. webmaster (модератор) 12.04.2007 10:31    
Навіть не знаю...
Давайте обговоримо це на форумі
0/0

9. Ігор (гість) 12.04.2007 07:51    
Скажіть, що робити якщо забув свій логін і пароль?
+1/0

8. Микола (гість) 12.03.2007 13:18    
Про життя і творчість Миколи Аркаса, окрім Кауфмана, найбільш повно написав письменник, професор Віктор Жадько - "Благословенне святим Миколаєм" -К., 2000.-564с(повість "Микола Аркас" та епістолярна спадщина);роман - пошук "Грек із душею українця".-К., 2003.-346с.(зібрані вся епістолярна спадщина, фотосвітлини про композитора, історика, поета і громадського діяча М.Аркаса". Микола Шудря, лауреат Шевченківської премії
0/0

7. Водограй (гість) 10.02.2007 23:07    
Прошу виправити в пункті восьмому, положенні 2 слово "редагуавання" на "редагування". Не слід робити таких описок.
Дякую за роз'яснення правил користування. Обов'язково вам напишу.

bohdanko: Дякую! Виправдено.
0/0

6. Chester (член клубу) 10.08.2006 16:43    
А якщо ж, наприклад, український виконавець має пісні англійською, то такі тексти також кирилицею? Чи може з перекладом? Чи може такі пісні й уваги не варті?
0/0

5. руслан (гість) 26.06.2006 16:02    
Як можна вступити до кобзарського клубу,і що для цього треба зробити? (Кому,де і як показати свої твори тощо.)
0/0

4. Ольга (гість) 31.05.2006 18:07    
Дякую за те що ви є.Ви класно співаєте, люблю дужем Ваші пісні ,бо сама співаю в хорі "Жайвір", на Погулянці.Буду дуже рада бачити Вас у Нашому рідному Львові.
Я Вас люблю.
0/0

3. віктор (гість) 24.05.2006 15:37    
круто!

webmaster: не те слово! Якщо хоч хтось це прочитав - то це вже круто. Навіть якщо тільки почав читати - то вже добре.
0/0

2. campanella (член клубу) 05.01.2006 19:31    
Чи можливо до наявних на сайті пісень додати mp3 файли? Якщо так, то як це зробити?

webmaster: Сайт "Українські пісні" на даний час не ставить собі за мету безкоштовне розповсюдження аудіозаписів мп3.
На даний час на сайті розміщена певна кількість фрагментів МП3, переважно до рідкісних чи маловідомих пісень. Ці аудіоматеріали призначені для ознайомлення з відповідними піснями, а також розучування їх для самостійного виконання.
А що саме Ви хотіли розмістити?
+1/0

1. Гетьман (член клубу) 01.10.2005 14:03    
Пропоную змінити назву проекту (власне, дописати одне слово) на — Народний проект "Українські пісні".
Адже це так і є! І думаю буде точніше при визначенні ідей цього сайту. Просто саме слово "проект" останнім часом стало синонімом до визначення чогось "не якісного", "штучно створеного" типу як бізнесові антимистецькі проекти у поп-музиці... А вже словосполучення "Народний проект Укр-Піс" вказує на його авторів (народ), його антикомерційність та й взагалі робить його зрозумілішим та ближчим для сприйняття
Оце у мене такі міркування...
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/articles/34.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB