На головну сторінку

Співпраця


Напрямки співпраці:

  1. Реклама
  2. Розміщення кнопки
  3. Обмін кнопками та посиланнями
  4. Розміщення новин та обмін новинами
  5. Наші плани

1. Розміщення реклами

На сайті "Українські пісні" можна і треба розміщати банерну рекламу. Відвідувачі сайту - люди різного віку з усієї України, котрі цікавляться перш за все музикою та мистецтвом. Ціни на рекламу - смішні. Наспраді, дешевше ніж на "однокласніках.ру" :)

Статистика по аудиторії сайту: понад 10000 унікальних відвідувачів щодоби переглядають в середньому 60000 сторінок. Географія: Україна - 90%, Росія - 9%.

Не рекламуємо: алкогольні, тютюнові, заборонені законодавством вироби, сауни-салони краси, порнографічно-еротично-політичні речі, повністю російськомовні розважальні заходи, тощо. Редакція сайту залишає за собою право відмовляти у розміщенні будь-якої реклами без пояснення причини.

Замовлення реклами, питання, пропозиції - пишіть на webmaster@pisni.org.ua.

2. Розміщення кнопки

Якщо Ви хочете розмістити посилання на "Українські пісні" на своєму веб-сайті, будь-ласка скопіюйте один з наступних варіянтів коду у Вашу сторінку:

2.1. Посилання з графічною кнопкою 88х31:

<a href="http://www.pisni.org.ua/" title="Українські пісні"> <img src="http://www.pisni.org.ua/images/button.gif" alt="Українські пісні" border="0"> </a> Українські пісні

Графічна кнопка розміщена за адресою: http://www.pisni.org.ua/images/button.gif. Краще використовувати кнопку з нашого сервера, а не копіювати її до себе. У цьому випадку гарантовано, що на Вашому сайті буде завжди відображатися остання версія нашої кнопки.

2.2. Текстове посилання:

<a href="http://www.pisni.org.ua/" title="Українські пісні"> Українські пісні </a> Українські пісні


3. Обмін кнопками та посиланнями

Якщо Ви хочете домовитися про взаємний обмін кнопками чи текстовими посиланнями з нашим сайтом, або хочете розмістити посилання на свій сайт у нашому каталозі сайтів, пишіть на емейл: webmaster@pisni.org.ua. Перевага надається веб-сайтам, більшою чи меншою мірою пов'язаними з україністикою. Обмін з сайтами тематики "ігри софт, картинки, фільми скачати безплатно" не проводиться.

На нашому сайті кнопки розміщаються на окремих сторінках "Наші партнери". На вашому сайті посилання має бути розміщене на сторінці з фіксованою адресою,
доступній за один клік з головної сторінки вашого сайту.

4. Розміщення новин та обмін новинами

Чи знаєте Ви, звідки беруться новини на сайті? Ні, у нас не працює оракул, котрий все знає Новини надсилають та розміщають живі люди. Якщо Ви хочете розмістити свою новину - пишіть нам на e-mail. Незабаром планується розбиття анонсів та оголошень по містах та категоріях.

Якщо ви хочете розміщати наші новини на своєму сайті - ласкаво просимо. Новини транслюються через rss канал: http://www.pisni.org.ua/rss/news.xml. Якщо Ви хочете користуватися цим rss каналом на своєму сайті постійно - краще попередньо домовитися емейлом. Тоді ми зможемо повідомляти Вас про зміни та вдосконалення, і всім буде краще ;-) При публікації наших новин будь-ласка зберігайте активне посилання на першоджерело.

   Примітки:
{nocomments}

Відредаґовано: 10.04.2015
Переглядів: 99151

  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/articles/40.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB