На головну сторінку
Дізнатися більше

Михайло Грицкан




Перейти до списку пісень >>

Народився: 08.03.1966
Місце народження: с. Тереблече, Глибоцького району, Чернівецької області

Біографія

Народився 8 березня 1966 року в с. Тереблече, Глибоцького району, Чернівецької області в сім'ї Василя та Ніни Грицкан. Вже в 3 роки батьки помітили талант і неординарність в характері сина. З 1973 року по 1983 рік навчаться у середній школі в рідному селі. Жодний концерт, який проводився не проходив без участі Михайла. В 10 років батьки віддали його до музичної школи по класу акордеон. Після закінчення школи Михайло вступив до Подільської Аграрної Академії, де став солістом ВІА факультету. Після другого курсу була служба в армії (1985 р.), де він створює ВІА "Шторм". У 1990 році закінчив навчання. Сім років працює головним агрономом на фабриці "Калинін" в Коровії. Починаючи з 1997 року стає приватним підприємцем з широкою сіткою комерційних установ. На протязі всього часу він глибоко захоплюється музикою.

У дитинстві щасливий випадок дав можливість Михайлу побувати в м. Одесі на концерті Володимира Висоцького. Після концерту, він з великим інтересом слухав пісні Висоцького і дивився фільми з його участю. 25 липня 1980 року звістка про смерть його кумира стала великим потрясінням в його житті... Коли Михайло виконував пісню Висоцького "Кони привередливые", несподівано для себе друзі помітили схожість тембрів голосів і манеру виконання Михайла з Висоцьким. І зараз Михайло на своїх концертах з великим задоволенням виконує цю пісню.

З 1985 року, Михайло щорічно 25 січня в день народження або 25 липня, в день пам'яті, їздить на могилу Володимира Семеновича Висоцького вшанувати його пам'ять. В. Висоцький відіграв велику роль в житті Михайла і надихнув його на творчість. Починаючи з 2006 року він почав займатися музикою професійно. Приємний голос, репертуар підібраний з особливою любов'ю і особливий сценічний образ принесли йому популярність та багато фанатів не тільки в Україні, а й за її межами. Свою любов до пісні він передав, також своїм трьом донькам: Валерії, Юлії та Ірині. Під час цьогорічних програм він взяв участь. Взяв участь у програмі міняю жінку. А у програмі Голос Країни журі помітили що він вже є професійним співаком і бажали йому здоров'я і натхнення бо ця програма не для нього. В лютому 2011 року вийшли в світ одразу два компакт- диска "Люблю тебе" і "Белая метель".

Проект Першого Національного каналу України к 20-й річниці Незалежності України презентує концерт Михайла Армаш-Грицкана - "Разом співаймо друзі... ". Концерт проводився 20 травня в 19.00 в м. Чернівці, в "Літнім театрі" Центрального парка культури і відпочинку їм. Т. Шевченко.

Гостями концерту були: продюсер, сценарист - Нікита Висоцький ( син В. Висоцького), народні артисти України и Росії, Наталія Сумська, Володимир Талашко, Степан Гіга, Ольга Добрянська, заслужені артисти України Володимир Бистряков, режисер Олександр Баширов, актриса Оксана Сташенко, музикальний продюсер Першого Національного каналу Влад Багинський також Іво Бобул і інші зірки естради і кіно.
Сторінки в інтернеті:
  • Михайло Грицкан - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 А літа невідомий / В. Будейчук не вказано     18934
 Без тебе невідомий / В. Будейчук не вказано    15182
 Божевільний льотчик О. Яременко, М. Грицкан / О. Яременко    63
 Військовий медик М. Грицкан / М. Грицкан     1015
 Грішник М. Грицкан / М. Грицкан не вказано    3717
 Єдина Україна І. Зінковська / В. Будейчук не вказано     3584
 Мамине серце М. Грицкан / М. Грицкан не вказано    1012
 Не відлітай невідомий / В. Будейчук не вказано     2517
 Разом співаймо, друзі мої невідомий / В. Будейчук не вказано     4418
 Ти неймовірна І. Татаренко / Р. Непомящий, І. Татаренко не вказано    864
 Ти саме та М. Грицкан / М. Грицкан    417
 Хочеться жити О. Шак, М. Грицкан / О. Шак, М. Грицкан    2538
 Чорний велюр Л. Архипенко / В. Будейчук не вказано    4724
 Я до тебе горнусь, Україно! М. Грицкан /      1693
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  30.12.2014
Відредаґовано: 17.01.2015
Переглядів: 24685



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3178.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB