На головну сторінку

Вікторія Бондаренко


Ім'я на сайті: Вікторія
Роль у клюбі:
Спеціальність: вчитель музики

Веб-сторінка: https://www.facebook.com/viktoriya.bondarenko.106/

Внесла пісень: 1, з них з акордами: 0

Зареєструвалась на сайті: 15 грудня 2023 року
Востаннє була тут: 15.12.2023 11:36
Входів на сайт: 1
Персональні пісеники: Для перегляду увійдіть будь ласка в систему
 

Про себе:

Вікторія Бондаренко – поетеса, композитор, співачка, мистецтвознавець, вчитель музики, громадський діяч, волонтер. Народжена у місті Львові. Одружена, виховує доньку Тетяну і сина Володимира. Успішно закінчила львівську сш№33. Учасник та переможець численних конкурсів та фестивалів. З відзнакою закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка. Активно провадить концертну та громадську діяльності. Являється членкинею Всеукраїнського Об’єднання "Письменники Бойківщини", членкинею Української Асоціації Письменників і членкиня Львівської обласної організації Спілки Письменників України.
Нагороджена: медаллю "За служіння мистецтву", грамотою від Львівської обласної державної адміністрації "За вагомий внесок у розвиток культури Львівщини", грамотою від Львівської міської ради "Подяка за активну концертну і громадську діяльності". Переможець Всеукраїнських літературних конкурсів: імені Леся Мортовича (Жовква), імені Володимира Дроцика (Червоноград). Переможець міжнародних і всеукраїнських фестивалів культури та мистецтв.
У творчому доробку: 8 поетичних книжок в тому числі для дітей, біля 1000 віршів, понад 200 авторських пісень, 18 музичних сонат, 20 п’єс, 48 відеокліпів.

Музичні уподобання:

Люблю українську музику, пісні і вірші.


Переглядів: 4
 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB