На головну сторінку
Дізнатися більше

Орест Масник


Ім'я на сайті: Орест Масник
Роль у клюбі: член клубу
Народився: 7 вересня 1999 року
Спеціальність: Співак, композитор, піаніст, актор


Вніс пісень: 5, з них з акордами: 1
Вніс файлів: 5
Коментарів: 3
Загальний внесок, балів: 93

Зареєструвався на сайті: 8 травня 2018 року
Востаннє був тут: 24.10.2022 11:29
Входів на сайт: 12
Персональні пісеники: Для перегляду увійдіть будь ласка в систему
Орест Масник

Про себе:

Молодий, амбітний співак, піаніст і композитор, пісні якого ротуються на найбільших радіостанціях країни. Неодноразовий переможець всеукраїнських конкурсів. Володар семи статуеток міжнародного конкурсу "PARAFIADA". Відомий не тільки в Україні, а ще й за кордоном.
Ще з дитинства батьки помітили талант хлопця і одразу віддали його в музичну школу, де Орест вчився гри на фортепіано. Після закінчення музичної школи амбітний співак твердо вирішив, що хоче поєднати своє життя із музикою, тому вступив до Львівського музичного коледжу ім. С.П. Людкевича, де опановував віртуозну гру на фортепіано. Саме на першому курсі музичного коледжу Орест відчув, що має великий дар від Бога писати пісні. Його перші хіти були написані у стінах цього музичного закладу, де навчалися такі великі композитори як С.П. Людкевич, А. Кос-Анатольський та інші..
Зараз співак добре грає на чотирьох музичних інструментах: гітарі, фортепіано, барабанах, органі. Пише свої вірші та музику.
У 2018 році здобуває повну середню освіту - кваліфікація молодший спеціаліст. Викладач фортепіано, концертмейстер, артист камерного ансамблю.
Після закінчення вступає одразу до двох вищих мистецьких навчальних закладів: кращого акторського вузу країни - Київського Національного Університету театру кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого, одразу на 2-ий курс на акторський факультет театрального мистецтва, спеціалізація – актор драматичного театру та кіно в майстерню до українського театрального режисера і педагога, Заслуженого діяча мистецтв України, – Леоніда бенедиктовича Остропольського, та вступає на перший курс у вищий сучасний музичний заклад – Київську муніципальну академію музики ім.. Р. Глієра на факультет естрадно-джазового вокалу до викладача, автора методики "Формування естрадно-джазових умінь майбутніх співаків-виконавців", Члена національної всеукраїнської музичної спілки - Олени Миколаївни Москви.
У лютому 2019 року Оресту було присвоєне звання "Заслужений артист естрадного мистецтва України", за значний особистий внесок у розвиток українського естрадного мистецтва та вагомі творчі здобутки.
Ще з дитячих років його співом захоплювалось чимало людей, саме тому він виступав і досі виступає на найбільших сценах Західної України.
Його авторські пісні ротуються на найбільших радіостанціях України. Молодий артист пише пісні для інших виконавців, працює в театрі та допомагає молодим амбітним артистам потрапити в кіно та запустити свій проект.
Зараз Орест має активну гастрольну діяльність, як актор. З великим задоволенням приймає запрошення на інтерв"ю різних радіостанцій та телеканалів України та Польщі. Співпрацює з відомими артистами, хітмейкерами, поетами та виконавцями. Експериментує.
Щирість почуттів , відкритість та простота Ореста на сцені - саме це заворожує усіх його шанувальників, а його в цю чергу надихає на створення нових музичних хітів.



Переглядів: 65
 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB