На головну сторінку

Електро Фолк Гурт "Коло Дій"



Електро Фольк Гурт "Коло Дій" ламає стереотипи і доводить, що українська музика може бути сучасна та актуальна.

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 10.10.2005
Місце заснування: Запоріжжя

Історія

Гурт заснований в 1995 році в місті Запоріжжя під назвою "Новий час". З 2003 року Павло Колодій приїжджає в столицю Київ де збирається інший склад гурту і змінюється назва на "Коло Дій". Були написані перші пісні "Струмки", "Все було як сон", "Ой я мамо не такий,як усі" на студійний багатоканальній бабінний, в студії відомого Миколая Середи.

У 2008 році пісня "Їду до діда" увійшла до збірки "Весь Рок Україна". Пісні гурту звучать на радіостанціях як в Україні,так і у світі. Гурт активно працює як в Україні, так і за кордоном на концертних майданчиках українських фестивалів "Мазепа-фест", "Червона рута", "Перлини сезону", "Біле озеро" "Байда". "Green City Sport Fest", у Польщі "З розмальованої скрині". У 2013-2014 роках Україну в Німеччині представляло місто Берлін, всесвітня сільськогосподарська виставка "Grüne Woche" та ін. Колектив був бажаним гостем у програмі "Народна музика" на "Першому Національному". Гурт завжди підтримує благодійні концертні програми та екологічні проекти.

У 2011 році на честь свята 20-річчя Незалежності України гурт виступив на головних сценах Києва з піснею "Доброго ранку, Україно!", яка стала в певному сенсі пророчою в майбутніх сумних подіях країни. У 2013 році під час подій на Майдані гурт активно підтримував народний рух Революції Гідності у боротьбі за краще життя та свободу в Україні. 4 грудня 2013 року гурт виступив на головній сцені України, на Майдані Незалежності перед громадою небайдужих людей.

З 2014 року команда періодично виїжджає в АТО за підтримки військових та городян у міста, які знаходяться в зоні конфлікту. У 2018 році брали участь у "Червоній руті" в Маріуполі. На сьогоднішній день колектив активно виступає на підтримку України на всіх можливих ресурсах. І на великих сценах, і в камерних квартирах гурт "Коло Дій" залишається самобутнім і завжди щирим перед слухачами.

Електро Фольк Гурт "Коло Дій" (Electro Folk Group Kolo Diy) — гурт який ламає стереотипи і доводить, що українська музика за формою може бути сучасною та стильною, а за змістом глибоко національною з яскраво вираженим українським мелосом. Колектив "Коло Дій" активно виступає з концертами, як в Україні так і за її межами.

Склад:

  • Павло Колодій - гітара, вокал
  • Андрій Галецький - бандура, вокал
  • Глорія Галецька - скрипка, вокал
  • Іван Волокита - бас - гітара
  • Ігор Буслович - ударні
  • Денис Гріценко - труба

Сторінки в інтернеті:
  • Електро Фолк Гурт "Коло Дій" - офіційна сторінка

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Павло Колодій  22.05.2023
Відредаґовано: 12.08.2023
Переглядів: 209



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3861.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB