На головну сторінку

Діна Демір



Український голос в Туреччині
Діна Демір - український голос в Туреччині

Перейти до списку пісень >>

Народилась: 1990
Місце народження: Литва, м. Вісагінас
Адреса: Туреччина, Стамбул

Біографія

Діна Демір - українській голос у Туреччині. Діна вже багато років проживає у цій країні, але ніколи не забуває про своє коріння. У свої 32 роки встигла чотири рази розпочати своє життя з чистого листка. В новій країні чи у новому місті. Народилася у Литві, місто Вісагінас. Коли Діні було 10 років, вона із сім'єю переїхала до України, у Нетішин, що на Хмельниччині.

У 18 років, вступила до НАКККіМ, що знаходиться у Києво-Печерській Лаврі, на спеціальність менеджера зовнішньо-культурної діяльності. Але з дитинства вона мріяла стати співачкою. Тому майже увесь вільний від навчання час Діна ходила на різноманітні кастинги, багато працювала над собою. За пів року, влаштувалася працювати вокалісткою у караоке, схудла на 15 кг., перефарбувалася у блондинку і на одному з безкінечних прослуховувань, ій посміхнулася доля. Діну запросили солісткою до музичної групи. Вона багато гастролювала, знімалася у програмах, записала диск та відзнялася у кліпі.

Та коли Діна отримала усе, до чого прагнула, вона, зовсім неочікуванно, зустріла своє кохання та переїхала до Туреччини. Наразі, Діна Демір є найбільшим україномовним блогером у Туреччині. Також, разом із сестрою, створила власний бренд одягу "YOU're", який набуває популярності, як в Україні так і у Туреччині. Не зважаючи на першкоди, продовжує будувати кар'єру співачки. У травні 2022 року, Діна, випустила свою першу власну пісню "Вставай, Україно!", яка лунає на українських радіостанціях. Пісню можна завантажити на усіх відомих муз. платформах. Роялті від завантаження, йде на підтримку ЗСУ та українцям, які постраждали під час війни з росією.

У жовті, презентувала свою другу пісню "Сестрі", яку присвятила своїй рідній сестрі Аліні та усім сестрам, яких розлучила війна. Наразі, працює над створенням нових пісень. Наприкінці 2023 року планує випустити у світ свій перший муз.альбом. Українські пісні мають лунати звідусіль. Саме зараз, є велика потреба у якісному, українському, музичному продукті, який Діна Демір продовжує створювати.

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Вставай, Україно! Рома Туз / П. Пластуняк, Юліана Король не вказано     1035
 Намалюю тобі зорі... Тіна Кароль / Тіна Кароль не вказано 4   146896
 Сестрі Рома Туз / П. Пластуняк, Юліана Король не вказано     2329
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Сінчук Єлизавета   10.11.2022
Відредаґовано: 14.06.2023
Переглядів: 90



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3808.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB