На головну сторінку

BrainDead Generation



Київський панк-рок гурт, заснований у 2019 році трьома учасниками: Олександром Мартинюком, Дмитром Плашкевичем і Владом Ларіним.

Перейти до списку пісень >>

Альбоми:
  • Кекс

Засновано: 30.06.2019
Місце заснування: Київ

Історія

Офіційною датою створення гурту "BrainDead Generation" прийнято (одноголосно учасниками формації) 30 червня 2019 року. Адже саме цього дня відбувся перший виступ молодих хлопців, окрилених ідеєю нести у світ добро, просвітлення і слем. Й хоча на цьому виступі так і не вдалось зробити сьоркл піт і рознести зал на шматки, проте схвальна реакція публіки (хай і скромної) дала чималий поштовх.

Що ж, якщо Ви дочитали до цього речення, то значить ви витримаєте ще кілька про те, хто ж є учасниками гурту і що від них чекати. Історично склалось, що першоджерело створення BrainDead Generation було втрачене у коловороті змін складу, а тому почнемо із "Шуби" (тодішнього гітариста) та Влада (він же Владислав Ларін по паспорту). Наслухавшись мастодонтів західного та вітчизняного панку і поп-панку, хлопці стали творити свою драйвову музику, яка в майбуньому повинна була гриміти на найкрутіших фестах і площадках. І для того, щоб розбавити її словами, було прийняте одноголосне рішення шукати вокаліста (а точніше нового вокаліста). Тут на сцені з'явився Саня (він же Олександр Мартинюк). Довго шукаючи і (очевидно) не знаходячи гідного гурту, майже зневірившись, хлопець відіграв кілька репетицій і зрозумів - ось воно, точніше вони. Почалась важка праця над музичною, вокальною і поетичною складовою. Проте не вистачало ще гідних басів, які б доповнювали запальне звучання треків. Це і стало першою проблемою - знайти басиста. На жаль, ніяк не вдавалось зустріти саме того "свого" чувака, який не тільки б грав на інструменті, а також міг би поржати від душі з тих геніальних жартів і рофлів, що завжди були невід'ємною частиною репетицій.

І в момент, коли вся надія майже згасла (ну гаразд, може не настільки драматично), з'явився Діма (той, що Плашкевич). Тоді-то треки заграли новими фарбами, відбулись перші концерти, зародився BrainDead Generation. На жаль, в певний момент доля вирішила трохи обламати (як вона любить), і "Шуба" покинув трудовий колектив, хоч і не зник зовсім. Згодом учасникам прийшла геніальна думка, що "раз Green Day могли, то і нам вдасться", а тому гітара спішно мігрувала у руки Саші-вокаліста, який тепер став Саша-вокаліст-гітарист. Що ж, отака от коротенька передісторія. Зараз же пишеться ЕР, готується кліп (або щось подібне), а також виступи, репетиції... Загалом все драйвовенько!

... Пройшло трохи часу і настав (неочікувано) 2020й рік. Починалось все круто! Новорічний концерт, репетиції, новий матеріал, але тут - бац- пандемія. Оскільки наша історія сповнена позитивом, то ми тут ні слова не скажемо про вірес, а будемо говорити про наш альбом, точніше ЕР. Весною 2020 року почався запис матеріалу. Потім хлопці зі студії Soundplant успішно працювали над зведенням і мастерингом (власне, писались ми теж там, всім рекомендуємо). Але постало питання обкладинки. Питання виявилоь досить складним, проте на виручку стали кекси і спонтанне фото нашого басиста! В результаті уже осінню (а саме в пятницю 13го листопада) на всіт зявився і закричав ЕР з чудовою філософською назвою "Кекс". І всі цьому були дуже раді, і ви, сподіваємось, також.
Сторінки в інтернеті:
  • BrainDead Generation - офіційна сторінка
  • https://www.facebook.com/braindeadgen

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Кекс BrainDead Generation / BrainDead Generation Кекс +   149
 Проблеми BrainDead Generation / BrainDead Generation Кекс +  182
 Свято BrainDead Generation / BrainDead Generation Кекс +   139
 Як ти хотів BrainDead Generation / BrainDead Generation Кекс +   231
 Money BrainDead Generation / BrainDead Generation Кекс +   189
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  10.06.2021
Відредаґовано: 02.02.2022
Переглядів: 297



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3729.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB