На головну сторінку

Володимир Дорош



Володимир Дорош

Володимир Дорош - музикант та продюсер, який живе музикою!.. Його творчість відрізняється тим, що більшість своїх пісень Володимир написав сам, присвятив їх сімейним цінностям, щирим дружнім стосункам, розповідаючи про своє життя, власний досвід і все те, що турбує душу кожної людини. Його пісні - інші, справжні, тому що музикант співає серцем, співає душею.

Перейти до списку пісень >>

Народився: 08.01.1967
Місце народження: с. Студінка (Новгород-Сіверський р-н, Чернігівська обл.)

Біографія

Володимир Дорош народився 8 січня 1967 року в с. Студінка Новгород-Сіверського району Чернігівської області. У 1980 р. Володимир разом з родиною переїхав на Полтавщину у с. Тарандинці Лубенського району. Саме там у селі, де на той час процвітала позашкільна освіта творчого та спортивного напрямку, Володимир плідно розвивав свої творчі здібності: сам записався до музичного гуртка, освоїв гру на шести струнній гітарі, був учасником вокально-інструментального ансамблю.

1986 рік: Володимир Дорош – солдат строкової служби військ спецпризначення. Завдяки вмінню віртуозної гри на гітарі й таланту в написанні пісень потрапив на конкурс "Когда поют солдаты". З піснею "Девушка играла на рояле" справедливо виборов диплом за перше місце. Далі навчався у Харківському інституті культури, а квитком до здобуття творчої професії стала авторська пісня "Акація".

У 1990-ті роки музикант розпочав свій шлях раціонального підприємця та вдалого бізнесмена, а музична творчість стала захопленням і відрадою для талановитої душі співака лише у вільний від основної роботи час. Тоді Володимир Дорош отримав ще дві вищі освіти: економічну та юридичну. Започаткував власний успішний бізнес у декількох комерційних напрямках (зокрема, став генеральним директором ТОВ "Лубенський молочний завод" торгової марки "Гармонія", підприємство входить до десятки лідерів молочної галузі в Україні), проявив себе в політичному житті, активно цікавився спортом (став президентом відомого волейбольного клубу "Фаворит", розвивав кінний спорт на Полтавщині), встигав займатися меценатською справою. Але не полишав творчість. Уроки вокалу в кращих педагогів країни та невичерпне поетичне натхнення дали свій результат.

2012 рік став початком професійної музичної кар'єри. Наприкінці літа 2012 року Володимир Дорош дебютував на великій сцені будинку культури в Полтаві під час концерту оперного співака Микити Сторожева. Уже в листопаді того ж року його запросили до Івано-Франківської філармонії взяти участь у творчому вечорі Мирослава Скорика. Володимир Дорош у супроводі академічного камерного оркестру "Harmonia Nobile" виконав декілька авторських пісень.

У 2013 році Володимир Дорош створює професійний гурт, творча історія якого розпочалася вже восени з масштабного музичного туру "Поділись своїм серцем". Низка концертів по всій Полтавській області, насамперед, мала благородну мету – на виручені благодійні внески учасники колективу придбали і подарували Полтавській обласній дитячій клінічній лікарні спеціальне медичне обладнання. Вдало стартувавши на теренах рідної Полтавщини, музичний гурт Володимира Дороша швидко здобув популярність та прихильність серед "музичних гурманів". У творчості колективу тісно та вдало поєднуються різні музичні стилі й напрямки: рок, джаз, фанк, латино-американські мотиви, класичні та народні елементи.

У 2015 році Володимир Дорош та його музичний гурт випустили свій перший альбом "Там, де осінь", а також взяли участь у серії акцій та концертів, кошти з яких збирались на потреби малозабезпечених та важко хворих дітей.
Сторінки в інтернеті:
  • Володимир Дорош - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Їду в Одесу І. Скакун / Роберто Руссо не вказано    620
 Калина
 (захисникам рідної України)
О. Приймак / В. Дорош не вказано    5278
 Молитва матері В. Зіненко / В. Дорош не вказано    3931
 Про кохання В. Дорош / В. Дорош не вказано    2521
 Чай на столі В. Дорош / В. Дорош не вказано    2319
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  14.03.2017
Відредаґовано: 14.03.2017
Переглядів: 3825



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3445.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB