На головну сторінку

Александр 2Likiy



2Likiy-(справжнє ім'я Олександр Сергійович Петренко (нар. 26 травня 1993) український реп-виконавець.

Перейти до списку пісень >>

Народився: 01.10.2008
Місце народження: краматорськ

Біографія

Олександр 2Likiy-Двуликий народився У місті Краматорськ. Навчався в місцевому технікумі потім в інституті Української інженерно-педагогічної академії (УІПА). Свій творчий шлях розпочав у 2008 р, почав писати свої перші тексти і пробувати писати музику. Перші композиції викладав на сторінці "Вконтакте. "

У 2013 р. виступив на одній сцені з гуртом "Дискотекою Аварією", і записав Мікстейп "Многолик". Приймає участь в благодійному концерті в дитячому притулку і благодійній акції "Здорове місто", а також на різних Заходах і фестивалях. 2015 р виступив на одній сцені з Ярмаком на "Всеукраїнському турі 22 Україна".

У зв'язку з останніми подіями на Донбасі, творчість стала більш серйозною і життєвою, в піснях почав піднімати такі теми як телевізійна пропаганда, любов до своєї країни, війна на сході і проблеми екології і. т. д

Перший кліп на пісню"Вата F*ck" зібрав на "YouTube" більше 100.000 тисяч переглядів. У своїй пісні висміює людей, які вірять пропаганді і всі створені нею стереотипи - він згадав і про "з'їдених" снегирях, і про "зґвалтовану пенсіонерку з епілептичним припадком і звичайно ж, "розп'ятого" хлопчика.

У 2016 знімає ще два кліпи під назвою "Донбас Україна" і "Бандерівець з Донбасу". Бере участь у Всеукраїнській акції "Потяг Єднання України", мета поїздки об'єднати міста України.
Сторінки в інтернеті:
  • Александр 2Likiy - офіційна сторінка
  • https://vk.com/dvu_likiy

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Двуликий  24.02.2017
Відредаґовано: 23.08.2018
Переглядів: 408



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3441.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB