На головну сторінку

The Hardkiss



Український музичний гурт, створений у 2011 році. Усі пісні гурту написані солісткою Юлією Саніною та Валерієм Бебком, який також є креативним продюсером "The Hardkiss". Родзинкою гурту є яскраві образи та перуки солістки, над якими працюють стилісти Слава Чайка та Віталій Дацюк.

Перейти до списку пісень >>

Альбоми:
  • Залізна ластівка (2018)
  • Жива і не залізна (2021)

Засновано: 2011
Місце заснування: м.Київ

Історія

Гурт The Hardkiss народився з проекту Val & Sanina. У 18 років вокалістка гурту Юлія Саніна пробувала себе в журналістиці і писала статтю. Працюючи над матеріалом, Саніна познайомилася з продюсером ефіру на MTV Україна Валерієм Бебком. Потоваришувавши, вони стали писати разом музику і в результаті створили дует Val & Sanina, який записав пробне відео і кілька пісень російською мовою. Подальшу долю проекту визначили продюсери Firework Sound — Володимир Сивоконь та Стас Тітунов, які сказали, що співати колективу потрібно англійською і пробивати собі дорогу на Захід.

У спробах назвати гурт найбільш вдало Саніна і Бебко розіслали своїм друзям в Facebook три назви (The Hardkiss, Планета поні та ще одну назву, яку за зізнанням Юлії Саніної вона вже не пам'ятає). Після того, як друзі послухали демо-версію пісні, вони відмітили, що в цій музиці є щось солодке від поцілунку і "хардового" в аранжуваннях.

2011: 11 вересня відбулася світова прем'єра дебютної роботи колективу "Babylon". 17 вересня кліп взяв в ротацію український телеканал M1. Перший концерт гурту відбувся у вересні в клубі "Serebro". 12 жовтня гурт випустив свій кліп на пісню "October". 20 жовтня 2011 р. гурт виступає на розігріванні у британського колективу Hurts. 18 листопада в Києві гурт The Hardkiss виступає на розігріві у DJ Соланж Ноулз. У грудні 2011 року два найбільших музичних канали Росії Муз-ТВ[ru] та MTV Росія беруть до ефіру кліп "Dance with me". 12 грудня 2011 р. відбулася прем'єра кліпу "Dance With Me". Режисером стає бас-гітарист гурту Валерій "Val" Бебко. Оператор: Юрій Король. Кліп миттєво оцінили музичні критики. За підсумками 2011 року журнал "ДосугUA" назвав роботу The Hardkiss "Dance with me" одним з найстильніших кліпів. У рейтингу він посів друге місце, пропустивши вперед лише відео російського виконавця Нікіти "Танець у темряві".

2012: 29 січня колектив бере участь у французькому фестивалі Midem. 8 лютого відбулася презентація альманаха з восьми короткометражних фільмів "Закохані в Київ". Над одним з фільмів ("Втрачений в місті") працювали учасники гурту "The Hardkiss": Валерій Бебко — режисер, Юлія Саніна — співавтор сценарію. Зйомки фільму тривали 3 дні. "Втрачений в місті" — це історія про любов і самотність у мегаполісі, що розкриває нам очі на те, що іноді у величезних просторах міста, де маса людей, нескінченні потоки машин, шум і суєта, людина може відчувати себе неймовірно самотньою. У лютому 2012 року гурт укладає контракт із всесвітнім лейблом Sony BMG і французьким агентством Eye-Models. Після цього кліп "Dance with me" почав транслюватися на каналі MTV у всіх країнах. 11 травня 2012 р. на офіційній сторінці Facebook колектив опублікував інформацію про припинення співпраці з Firework sound.

2013: 10 січня 2013 року на студії каналу М1 The Hardkiss презентували нову пісню Part of Me 24 січня Валерій Бебко, музикант, режисер, претендент премії YUNA в номінації "Найкращий режисер" за кліп The HARDKISS — "Make Up": 20 лютого гурт "Друга Ріка" та Юлія Саніна [The HARDKISS] записали разом треки — "Дотик", "Так мало тут тебе". У березні велися зйомки кліпу на пісню "In Love". 9 березня "Part of Me" стала доступна на iTunes. 11 березня відбулася прем'єра відео на пісню "Part of Me". 16 березня The Hardkiss перемогли в номінації "Відкриття року" та "Найкращий кліп року" за версією премії YUNA. Перший сольний концерт гурту відбувся 18 травня в Києві в Зеленому театрі. The Hardkiss готували повноцінну концертну програму, яку перетворили на справжнісінький музичний перформанс. Постановником концерту виступали продюсер, учасник і режисер всіх кліпів гурту Валерій Бебко. Вал, що отримав статуетку національної премії YUNA за найкращий кліп 2012-го року, зазначив, що даний концерт в повному форматі буде представлений один єдиний раз і більше ніколи не повториться. Стилістами шоу виступали Слава Чайка і Віталік Дацюк, що працюють над образами The Hardkiss з перших днів існування гурту. 7 квітня гурт виступив в московському ТРК Vegas на вечірці "Партійна ZONA", яка в прямому ефірі транслювалася на телеканалі Муз-ТВ[ru]. 6 травня в мережі з'явився тизер на пісню "In Love", прем'єра кліпу відбулася 18 травня, на першому сольному концерті гурту. 8 травня відбулася прем'єра пісні In Love. 7 червня The Hardkiss відкрили музичну премію Муз ТВ в Росії. В рамках туру "Pepsi Stars Of Now" гурт дав 16 концертів в Україні. Вже 7 липня був презентований сингл "Under the Sun". Восени гурт записав трек "Shadows Of Time" спеціально до українського фільму Тіні незабутих предків та презентував однойменний кліп до прем'єри стрічки 3 листопада. Взимку, 10 грудня, гурт презентував пісню "Tell Me Brother" — соціальний трек проти насильства.

2014: Першим музичним відео 2014 року стало "Hurricane". Другим — "Stones", відзняте в Криму та презентоване 22 квітня. 29 вересня 2014 року гурт The Hardkiss та Kazaky представляють сумісне відео "Strange Moves", режисером до якого був Валерій Бебко. Перший альбом The Hardkiss "Stones and Honey" побачив світ 9 жовтня, в день великого шоу гурту. Після успішного сольного концерту, гурт The Hardkiss відмовився від туру Росією, аби не стати для українців ворогами. Також, The Hardkiss презентували пісню, написану під впливом трагічних подій на Майдані. Пісня "Прірва" українською мовою була створена ще взимку. Пісня "Прірва" увійшла до першого альбому гурту "Stones and Honey" і є єдиною україномовною піснею в альбомі. У грудні, солістка гурту, Юлія Саніна у своєму відео на каналі YouTube, повідомила, що розпочинає знімати відеоблоги для своїх фанатів.

2015: 9 грудня в офіційній групі Вконтакті гурт презентувала свій EP "Cold Altair". "Doctor Thomases" — заголовна пісня нового ЕР. Філософська тема буття прихована в цьому треку в роздумах доктора Томасеса... Щастя людини складається з двох речей: віра в прекрасне і один шанс в житті, яким потрібно завжди скористатися" — охарактеризувала солістка гурту Юлія Саніна трек "Doctor Thomases" та презентувала вихід ЕР під час прямого ефіру радіо Europa Plus Україна. 24 грудня солітка гурту Юлія Саніна, гітарист Роман Скоробагатько та клавішник Віталій Оніскевич у київському штабі соціальної мережі Вконтакті дали акуcтичний онлайн-концерт. Це перший концерт та перше інтерв'ю після невеликої перерви. "Ми вкрай рідко граємо акустику, тим більше, для такої значної кількості глядачів, що знаходяться в різних точках земної кулі" — анонсувала онлайн-концерт фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна.

2016: 26 січня у офіційній спільноті гурт повідомив, що візьме участь у національному відборі пісенного конкурсу "Євробачення 2016". 5 лютого у офіційній спільноті гурту в соціальній мережі ВКонтакті та у прямому ефірі ранкової програми "Let's Go! Шоу" Europa Plus Україна Юлія Саніна презентувала трек "Helpless", з яким гурт брав участь у національному відборі пісенного конкурсу "Євробачення 2016". Початково гурт розглядав варіант виступати у конкурсі з піснею "Doctor Thomases". Восени у Києві відбудеться велике шоу на честь п'ятиріччя гурту.
Сторінки в інтернеті:
  • The Hardkiss - офіційна сторінка
  • https://vk.com/thehardkiss

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 00:00 The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка  2018 1212
 Андромеда The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка  2018 1431
 Антарктида The Hardkiss / The Hardkiss не вказано +   2321
 Астронавт The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка  2018 884
 Бувай... The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка  2018 1719
 Все було так Ю. Саніна / В. Бебко, Ю. Саніна Жива і не залізна  2021 7052
 Гора Ю. Саніна / Ю. Саніна, В. Бебко Жива і не залізна  2021 3070
 Де ти є The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка  2018 4383
 Дівчина Ю. Саніна / Ю. Саніна, В. Бебко Жива і не залізна  2021 393
 Жива The Hardkiss / The Hardkiss Жива і не залізна  2021 2491
 Жоржина Ю. Саніна / Ю. Саніна, В. Бебко Жива і не залізна  2021 498
 Журавлi The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка 52018 22745
 Кобра Ю. Саніна / В. Бебко, Ю. Саніна Жива і не залізна   2021 17571
 Кораблі The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка  2018 18464
 Косатка The Hardkiss / The Hardkiss Жива і не залізна  2021 1407
 Коханці The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка  2018 34014
 Маяк The Hardkiss / The Hardkiss не вказано    5348
 Мелодія The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка  2018 36248
 Море The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка  2018 3461
 Обійми Ю. Саніна / Ю. Саніна Жива і не залізна  2021 677
 Привіт The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка  2018 2765
 Прірва
 (акорди)
Ю. Саніна / Ю. Саніна не вказано +  161455
 Прірва The Hardkiss / The Hardkiss не вказано    1153
 Серце The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка  2018 18147
 Сестра Ю. Саніна / Ю. Саніна, В. Бебко Жива і не залізна  2021 1024
 Сім вітрів Ю. Саніна / Ю. Саніна, В. Бебко Жива і не залізна  2021 1999
 Тільки там The Hardkiss / The Hardkiss    376
 Хто, як не ти The Hardkiss / The Hardkiss Залізна ластівка  2018 7120
 Як ти? Ю. Саніна / Ю. Саніна, В. Бебко не вказано    6094
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  24.10.2016
Відредаґовано: 08.10.2018
Переглядів: 5253



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3388.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB