На головну сторінку

Еліксир




Перейти до списку пісень >>

Народився: 1999
Місце народження: м. Дніпродзержинськ

Біографія

Історія виникнення групи почалася ще 1999 р.: її засновниками були брати Дмитро та Віктор Назаренки. Спочатку декілька чоловік грали акустичну музику у складі трьох гітар та скрипки, але з часом захотілося чогось більш драйвового. Наприкінці 1999 р. до групи приєднався клавішник Козак Богдан. Незабаром приєдналася і ритм секція, яка іноді час від часу змінювалася. Почалися перші концертні виступи та участь у фестивалях.

2001 р. успішним був виступ на фестивалі мистецтв "Зі злагодою в серці" у м. Дніпропетровськ. Влітку 2003 р. група зайняла перше місце на фестивалі "Краще разом", призом якого була поїздка до Лондону та зведення трьох пісень на всесвітньо відомій студії "ABBY ROAD", де свого часу записувалися такі відомі виконавці як "Beatles", "Pink Floyd", "Sting", "Radiohead"...

2004 р. був дуже насиченим цікавими подіями у творчому житті групи. Ризьким режисером В. Вілксом (роботи для "Мумий Троля", "Земфири", "Би-2" та Альони Вінницької) було знято два відео на пісні "Ніч" та "Небесна вода", що потрапили до ротацій музичних телеканалів "М1" та "Enter music". Пісня "Ніч" потрапила до провідної російської радіомережі "Наше Радио", а також займала лідируючі позиції в sms чатах на Gala-Radio та інших вітчизняних fm-станціях. У травні того ж року група виступала на рок фестивалі "Чайка-6" у Київському Палаці Спорту.

Восени 2004 р. гурт потрапив до півфіналу відбіркового туру "Євробачення 2005". А у 2006 р. на пісню "Забули" було знято третє відео, що одразу потрапило в ротацію телеканалу "Enter music". До речі, режисером кліпу був Сашко Чалий з гурту "Radio SSB".

2008 р. була записана перша дебютна платівка під назвою "Сонце твоє". У вересні 2009 р. з'явилося нове відео на пісню "Скажи".

Еліксир:

  • Віктор Назаренко – вокал, тексти, музика. Народився у Кривому Розі. Здобув дві вищі освіти, технічну - у Дніпродзержинському Державному Технічному Університеті, музичну - у Київському Національному Університеті Культури і Мистецтв. Дуже любить подорожувати цікавими містами, а також відпочивати разом із друзями на природі. Мріє займатися виключно улюбленою справою та залишити свій слід в історії. Для нього "Еліксир" це шлях до втілення у життя творчих ідей.
  • Дмитро Назаренко – гітара, бек-вокал, музика. Здобув дві вищі освіти, технічну - у Дніпродзержинському Державному Технічному Університеті, музичну - у Київському Національному Університеті Культури і Мистецтв. Любить подорожувати. Мріє стати відомим та фінансово незалежним. Для нього "Еліксир" це один із шляхів самореалізації власного творчого потенціалу.
  • Богдан Козак – клавішні. Народився 1974 р. у м. Судова Вишня Львівської області Мостиського району. Освіта вища педагогічна. Закінчив Дрогобицький педінститут ім. І. Франка. Зараз працює керівником гуртка "ВІА" Будинку Дитячої Творчості. Одружений. Його дружина також музикант, працює разом з ним у Будинку Дитячої Творчості. Хобі - це створювати будь-що власними руками. Мріє про цілком реальні речі. Для нього "Еліксир" це його друзі.
  • Ігор Сухий – барабани
  • Олександр Богачов - бас-гітара

Сторінки в інтернеті:
  • Еліксир - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Білі квіти В. Назаренко / Д. Назаренко не вказано     702
 В безодні твоїх мрій В. Назаренко / Д. Назаренко не вказано     579
 В далеких снах В. Назаренко / Д. Назаренко не вказано     457
 Дні і ночі В. Назаренко / В. Назаренко не вказано     904
 Забули В. Назаренко / Д. Назаренко не вказано    507
 Небесна вода В. Назаренко / Д. Назаренко не вказано    680
 Ніч В. Назаренко / Д. Назаренко не вказано     559
 Сонце твоє В. Назаренко / Д. Назаренко не вказано     491
 Щось таке В. Назаренко / Д. Назаренко не вказано     534
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  29.05.2012
Відредаґовано: 29.05.2012
Переглядів: 1631



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2683.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB