На головну сторінку

Пліч-о-пліч




Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2008
Місце заснування: Дніпропетровськ

Історія

Дует "Пліч-о-пліч" (Ярослав Апрасюхін, Денис Пахомов) було створено на початку січня 2008 року через бажання учасників хоч якось впорядкувати величезну купу власного музично-текстового матеріалу. Назва "Пліч-о-пліч" з'явилась приблизно через півроку, коли на одному з фестивалів організатори почали вимагати, щоб хлопці якось назвались, бо було незрозуміло, на чиє ім'я виписувати диплом.

З моменту заснування дует встиг об'їздити найбільші фестивалі АП в Україні. Як авторський дует ставали лауреатами та дипломантами на "Славутичі", "Плеяді", "Ваганті" та "Пісенній мрії", зіграли кілька сольних концертів, а також численну кількість збірних.

Навряд чи те, що роблять хлопці можна назвати бардівською піснею в ортодоксальному розумінні цього терміну. Тому що україномовні тексти – це вже експеримент, відхід від звичного шаблону, спроба заповнити ту нішу, яка здається незаповненою. Інші україномовні автори-виконавці називають це співаною поезією. Дует "Пліч-о-пліч" визначає те що робить так: пісенна творчість під гітару. А в якому саме стилі буде зроблено акомпанемент (рок, джаз, фламенко, класика, кантрі) – не так вже й суттєво. Це окреме завдання для кожної пісні. Наразі дует готує новий матеріал, по можливості виступає на фестивалях, квартирниках і різних мистецьких акціях в Дніпропетровську та й інших містах України. Існує Живий Журнал, де можна знайти трохи текстів дуету, дізнатись про майбутні і минулі виступи.

Денис Сергійович Пахомов народився 1984 р. Шахіст-першорозрядник, психолог, останнім часом працює у сфері Ай-Ті технологій. У гурті "Пліч-о-пліч" відповідає за музичну складову. Опановує мистецтво композиції і аранжування. До гітари ставиться як до підручника з геометрії. Музику вигадує, користуючись формулами, а не натхненням. У побуті дуже простий, їсть дуже мало. Полюбляє слухати джаз і пити ряжанку:)

Ярослав Олександрович Апрасюхін народився 1986 р. За вірою - християнин-баптист, за освітою - журналіст, за покликанням - поет. У гурті відповідає за концепцію, філософію і екзистенціалізм. Трохи співає, трохи грає. Полюбляє дорогі авто і годинники ролекс, але поки не має ні того, ні того. Хоче стати Президентом або прем'єром і змінити життя на краще.

Дует: "Вставайте пліч-о-пліч з нами!"

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Ніщо не бадьорить, як постріл гармати Пліч-о-пліч / Пліч-о-пліч не вказано     505
 Пишу щоденник кров’ю своїх струн Пліч-о-пліч / Пліч-о-пліч не вказано     396
 Подивимось завтра... Пліч-о-пліч / Пліч-о-пліч не вказано     452
 Почути твій голос Пліч-о-пліч / Пліч-о-пліч не вказано     1011
 Спочатку було Слово Пліч-о-пліч / Пліч-о-пліч не вказано     1601
 Ти скажеш Пліч-о-пліч / Пліч-о-пліч не вказано     738
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  20.10.2011
Відредаґовано: 20.10.2011
Переглядів: 1966



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2510.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB