На головну сторінку

Артем Бемба



Молодий український композитор-експериментатор.

Перейти до списку пісень >>

Народився: 23.06.1987
Місце народження: село Міженець; Старосамбірський район; Львівська область

Біографія

Артем Бемба народився у 1987 році в с. Міженець (Львівська область). Навчався в музичній школі по класу фортепіано, однак невдовзі кинув її. Самостійно опанував гітару, бас-гітару, блок-флейту, електронні клавішні інструменти.

Перший свій альбом записав у 2003 році на магнітофон. Загалом, на даний час Артем Бемба записав 53 альбоми, перші 14 з яких були записані на магнітофон, а решта - уже з використанням цифрових технологій, багатих ефектів та багатоканального запису. В творчості Артем Бемба використовує велику кількість стилів: джаз, авангард, психоделію, арт-рок, пост-рок, фольк-рок, інді, електроніку. Більшість альбомів концептуальні, що більшою мірою помітно в музичній стороні.

З 2005-го по 2007 рік - гітарист і композитор в гурті Вільне Падіння, який на даний момент не існує.

З 2008-го і дотепер - гітарист і вокаліст гурту Poupee F

З 2010-го і дотепер - гітарист і вокаліст гурту We Are The Smile Особливістю сольної творчості Артема Бемби є відмова від послуг студій звукозапису (всі альбоми були записані в домашній студії), а також відсутність будь-якої концертної діяльності.

Дискографія Артема Бемби:

  • 01. First LP (2003)
  • 02. Records (EP) (2004)
  • 03. Подорож (2LP) (2004)
  • 04. Іди З Нами (2LP) (2004)
  • 05. Фламастери (2005)
  • 06. Симуляція (2005)
  • 07. Сонячні Кораблі Пустелі (2006)
  • 08. In The Court Of Air Rooms (2006)
  • 09. Пісні Зі Сходової Клітки (Версія 1) (2006)
  • 10. Медитація (2006)
  • 11. Паперові Крила (2006)
  • 12. Наша Взяла (2007)
  • 13. На Траві (Версія 1) (2007)
  • 14. Сузір'я (ЕР) (2007)
  • 15. Нетілопортем (2007)
  • 16. Пісні Зі Сходової Клітки (Версія 2) (2007)
  • 17. Нікельодеон (Версія 1) (2007)
  • 18. Одвірки Кольорових Хмар (2007)
  • 19. Взаємопроникнення (2007)
  • 20. На Траві (Версія 2) (2007)
  • 21. Розуміння (2007)
  • 22. Гараж (2007)
  • 23. Victor Yushchenko On The Moon (2007)
  • 24. Ремонтний Альбом (2007)
  • 25. Казка (2008)
  • 26. Політ (2008)
  • 27. Memory Inside (2LP) (2008)
  • 28. Нікельодеон (Версія 2) (2008)
  • 29. Solar Eclipse (2008)
  • 30. Benedicti Benedicentes (2LP) (2008)
  • 31. Ambient Journey (2009)
  • 32. The Teapot Light (EP) (2009)
  • 33. Телевізор (2009)
  • 34. Між 9 і 40 (2009)
  • 35. Слово (2009)
  • 36. The Names (2009)
  • 37. Анатомічний Концерт (2009)
  • 38. Entertainment (2009)
  • 39. According To Dream (2009)
  • 40. Nice (2009)
  • 41. Хвороби Очей (2009)
  • 42. Maggie (2010)
  • 43. Lada (2010)
  • 44. Майже Невимушений Запуск Пам'ятника Миколі Міхновському В Космос (2010)
  • 45. Музика З Акустичного Подвір'я (2010)
  • 46. Hard Village To Understand (2010)
  • 47. Ореол (2010)
  • 48. Атлетичний Концерт (2LP) (2010)
  • 49. Свято Життя (2010)
  • 50. Szkol (2LP) (2010)
  • 51. Міженець (2010)
  • 52. Експерименти Над Людьми (2011)
  • 53. Piano Works (2011)

Сторінки в інтернеті:
  • Артем Бемба - офіційна сторінка

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): floyd5863  07.06.2011
Відредаґовано: 10.06.2011
Переглядів: 528



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2402.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB