На головну сторінку

Олег Андрос



Автор і виконавець власних пісень.

Перейти до списку пісень >>

Народився: 1985
Місце народження: Київ

Біографія

Письменник-фантаст. Автор пісні "Спляче сонце" з репертуару гурту "Torkvemada" та пісні "Single spell". Учасник гурту "Несамостійний друг" (блок-флейта).

Співзасновник Спілки вільних журналістів "Природа над усе!".

Літературні твори вперше опубліковані на порталі "Молода література" (Literatura.org.ua) у 2005 році, потім мав online-публікації на порталах "Хайвей", "Літфорум", "Неофіційна газета", "Захід-Схід", "Природа України". Друкувався в "Екологічній газеті" (2006 р.), журналах "Український фантастичний оглядач", "Стіна" (2007-2009 рр.).

У 2008 році у співавторстві з журналісткою Анжелікою Комаровою під враженням від широкомасштабної війни київських забудовників із народом написав повість "Територія Духу". Повість була видана за власний кошт та отримала популярність у колах, небайдужих до збереження обличчя Києва. Відрізняється твір поєднанням гострої сатири на київських владців та динамічного фантастичного сюжету.

"Територія Духу" була презентована 4 грудня 2008 р. за підтримки музичних гуртів "Наголос на голос" і "Torkvemada" у кнайп-клубі "Купідон". Друга презентація, 14 грудня 2008 р., разом із вокалістом етно-метал команди "Тінь сонця" Сергієм Василюком та київськими поетами відбулася на місці, що стало символом спротиву проти забудовного свавілля – на вулиці Первомайського, біля Студії звукозапису.

У 2009 році став співорганізатором концерту "Час українського року" на підтримку рок-фесту "Фортеця Київ", основна мета якого – збереження історичного та природного середовища Києва.

В листопаді 2009 року видавництво "LAT&K" випустило дебютну збірку моїх оповідань, що були написані протягом 2002-2009 років.
Сторінки в інтернеті:
  • Олег Андрос - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Спляче сонце О. Андрос / Несамостійний друг    650
 Single spell О. Андрос / О. Андрос     420
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Andros  29.05.2010
Відредаґовано: 04.06.2010
Переглядів: 1278



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/1989.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB