На головну сторінку

Вечір української пісні: Співаймо разом!


4 грудня 2005 р. у Львові знову відбудеться Вечір української пісні. Захід заплановано у форматі "пісенної ватри": спільне дружнє співання відомих українських пісень навколо імпровізованої ватри та знайомство з новими піснями. Гратимуть і співатимуть "IhorKo" та "bohdanko" з "Клубу шанувальників української пісні" інтернет-проекту "Українські пісні", а також гості.

Переважно звучатимуть пісні під гітару, відомі й нові, народні й авторські.

Хто грає на гітарі чи на іншому переносному інструменті і/або співає українські пісні - приходьте з власним інструментом, щоб пограти й постівати разом із нами. Кожен (і аматор, і професіонал) у нас - у пошані!

Якщо любите живу українську пісню, співану під гітару тощо - приходьте!

---

Час і місце: 4 грудня 2005 р. (неділя), 19:00, м. Львів, вул. Ряшівська, 2 (бічна вул. Городоцької та вул. Патона), будинок культури заводу "ЛОРТА", 2 поверх, "Український клуб".

Прогнозована тривалість вечора: 2 год.

Вхід вільний. Просимо приходити у вишиванках!

---

Організатор: Львівський осередок "Клубу шанувальників української пісні" (КШУП) інтернет-проекту "Українські пісні".

---

--

-

Від адміністрації проекту "Українські пісні": Питання та пропозиції стосовно даного заходу просимо залишати у коментарях до цього оголошення або надсилати на e-mail ("bohdanko").

-

Обговорення даної теми - на Форумі сайту.





Відредаґовано: 12.02.2008
Переглядів: 703
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
4. Abiturient (гість) 03.12.2005 13:48    

Вибачте, жалобу перенесли на сьогодні, бо завтра свято...

0/0

3. Abiturient (гість) 02.12.2005 20:35    
У неділю, 4 листопада, на Львівщині буде день жалоби через загинувших сьогодні людей (автобус, що їхав з Турки в Стрий впав з 7-ми метрової висоти) й влада попросила перенести з неділі всі урочистості й веселощі.

Вечір української пісні перенесеться, чи таки буде?


"bohdanko" (модератор): Вечір має відбутися 4 грудня, як і було заплановано. Думаю, врахуємо у програмі вечора те, що це - день жалоби...

0/0

2. Гетьман (член клубу) 01.12.2005 15:32    
Так, "Клуб ШУП" або "КШУП".
Оте скорочення — "Клуб шУп", мені подобається бо "шУп" схоже на тризуб. Можна буде, якщо дійде до символіки, зробити старий варіант гербом клубу.
0/0

1. Гетьман (член клубу) 01.12.2005 11:08    
Чудово, що у вас все виходить!
Якщо можна, то я хотів би внести наступні прпозиції. Цитую і виправляю (великими літерами):
— "Гратимуть і співатимуть "IhorKo" та "bohdanko" з "КЛУБУ ШУП" ІНТЕРНЕТ-ПРОЕКТУ "УКРАЇНСЬКІ ПІСНІ", а також гості".
— Організатор: Львівський осередок "КЛУБУ ШАНУВАЛЬНИКІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ" (Клуб шУп) ІНТЕРНЕТ-проекту "Українські пісні".

Чому? Бо "Клубу української пісні" не існує. А "Клуб шУп" є і чому б не повязати його із цими вечорами?! Так вже створюватиметься "бренд" — гратимуть та співатимуть члени львівського, київського "Клубу шУп"! Будемо популяризувати цю гілку сайту! Адже "УП" по суті це довідник, архів пісень. А "Клуб шУп" буде живою домівкою виконавців українських пісень та їх шанувальників. Обєднаємо всіх виконавців-любителів українських пісень у "Клубі шанувальників української пісні", які створять згодом в своїх містах осередки "Клубу шУп"! Подумайте, можемо започаткувати велику справу!!!


"bohdanko" (модератор): Згоден. Але, як на мене, як пам’ятаю правила написання абревіатур, тоді правильно буде назву скорочено писати не "Клуб шУп", а "Клуб ШУП" або "КШУП".

0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/news/98.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB