На головну сторінку
Дізнатися більше

Рок може бути і таким

(Акустичний концерт лідера гурту "Тінь Сонця" Сергія Василюка (м.Рівне, 28.05.09))


26-го травня у Рівному в рамках нашого проекту "Вишневий пиріг" відбувся авторський акустичний концерт лідера гурту "Тінь Сонця" Сергія Василюка. Концерт відбувся в невеличкому залі міського Будинку вчених. Рок-музикант знайомив нас із своєю сольною акустичною програмою під назвою "Сховане обличчя". Свіжість поетичних образів і музики, у якій жила романтика, пульсували ритми року, де гітара часом звучала ніби бандура чи арфа, а голос, чудовий красивий голос летів десь аж під небеса - і все це майже 2 години без перерви! Я спостерігала за залом - цей такий різний за віком (від 14 до 50 років) слухач ловив кожне слово, кожен звук, і все більше проникався симпатією до творчості цього хлопця з такою позитивною харизмою.

Приємним було і враження Сергія від виступу: після концерту він сказав, що приємно здивований таким чутливим й інтелигентним глядачем.

Дозволю собі побажати тим, кого цікавить нова українська музика, знайти можливісь потрапити на сольний концерт цього автора. Насолоду отримають і ті, кому до вподоби авторська чи народна пісня, і ті, хто шанує рок.


Наталя Дяченко
  

Статтю ввів: bohdanko  03.06.2009
Відредаґовано:
Переглядів: 578
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
2. Меланхолік (гість) 14.08.2009 19:56    
Ухти! Наступного разу обов'язково афішу повісьте! Обов'язково!
0/0

1. Патлатий (член клубу) 09.06.2009 19:21    
Тінь сонця - кермує, як кажуть.
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/articles/248.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB