На головну сторінку

Брія Блессінг



Брія Блессінг — американська та українська співачка і композитор. Стала відомою в Україні після участі в четвертому сезоні талант-шоу "Голос країни" у команді Святослава Вакарчука. Проживає у Львові.

Перейти до списку пісень >>

Народилась: 07.06.1979
Місце народження: Шуґар-Ленд, Техас, США
Адреса: https://uk-ua.facebook.com/briablessing

Біографія

Брія Блессінг народилася в місті Шуґар-Ленд. (Техас, США) у родині християн Марка та Ронди Блессінг. Має двох молодших сестер — Ліндсі та Крісту. Батько Брії – професійний музикант-саксофоніст, чотири роки грав у рок-гурті.

З раннього дитинства виховувалася в дусі християнства, і семирічною вирішила присвятити життя Богові.

Наприкінці 1992 року, коли Брії було 13 років, родина разом з нею переїжджає до України для місіонерської роботи. Переїзд не планувався тривалим – максимум один-два роки. За словами Брії, батьки наважилися на переїзд за покликанням від Бога, не маючи місіонерського досвіду – до від'їзду її батько "працював із комп'ютерами", а мати була домогосподаркою. Першим місцем проживання було місто Луганськ, де вони провели всього чотири місяці.

У березні 1993 року родина переїжджає до Львова, де в цьому ж році Марк Блессінг засновує євангельську церкву "Живе Слово".

Після переїзду в Україну освіту отримувала вдома від матері Ронди, оскільки на той час не володіла українською мовою і не могла відвідувати загальноосвітньої школи. Після домашнього навчання змогла успішно скласти у США випускні іспити середньої державної школи, і отримати диплом про освіту. Планувала отримати подальшу вищу освіту в США або Україні за гуманітарним (не музичним) напрямком для роботи з дітьми, але не змогла це здійснити через брак коштів.

Вокалістка, грає на гітарі та фортепіано. Музичне навчання почала у віці 8 років за класом фортепіано, але через рік кинула. Надалі свої музичні здібності розвивала самостійно, і всі свої успіхи вважає даром від Бога. До 25 років займалася музикою виключно у рамках церковної та місіонерської діяльності. Далі починає публічні виступи в одному з львівських джаз-клубів, де співала разом з Павлом Табаковим. Працює в громадській організації "Lviv Abolitionists", напрямком діяльності якої є запобігання торгівлі людьми. Бере активну участь в суспільних музичних та християнських заходах, як Львова, так і України.[2] Брала участь у "Різдвяній феєрії", організованій Львівською обласною філармонією 21-го січня 2013-го року. З 2011-го року є постійним учасником міжнародного християнського фестивалю "Без стін".

Викладає англійську мову за власною методикою через пісні та музику. Веде активну діяльність у церкві "Живе Слово", заснованій її батьком. Несе служіння прославління (духовного співу), здійснює підготовку дітей церковного дитячого хору, очолює музичний відділ церкви, залучена до різноманітної соціальної та благочинної дільності.

Разом із сестрами була активною учасницею подій Євромайдану у Львові та Києві, не зважаючи на загрозу бути депортованою із забороною в'їзду до України, оскільки брала участь у політичних заходах, маючи іноземне громадянство (США). Брала участь у музичних виступах у зоні АТО на підтримку українських військовослужбовців.

Обидва альбоми презентовані Брією на різдвяні свята у Львові 19 грудня 2013 року (Chapter 1: Of Flying and Falling і Prologue)

Джерело: Вікіпедія

Сторінки в інтернеті:
  • Брія Блессінг - офіційна сторінка
  • https://www.facebook.com/briablessingfans/

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Вірю В. Рибіков / В. Рибіков не вказано     3703
 Доброго вечора, ми з України Брія Блессінг, Т. Шевченко / Брія Блессінг не вказано     1886
 Дякую Брія Блессінг / Брія Блессінг не вказано    3601
 Люблю дотепер Брія Блессінг / Брія Блессінг не вказано    708
 Ми - Україна Брія Блессінг / Брія Блессінг не вказано    36688
 Мир в Тобі
 (Пісня для України)
Брія Блессінг / Брія Блессінг не вказано    797
 Прагну так тебе Брія Блессінг / Брія Блессінг не вказано     658
 Світло Брія Блессінг / Брія Блессінг не вказано    811
 Чи знала ти, Маріє? Марк Лаурі / Бадді Грін не вказано    26043
 Я відчуваю тебе
 (саундтрек до фільму "Жива")
Брія Блессінг / Брія Блессінг    2401
 Я люблю тебе
 (до 26 річниці Дня Незалежності України)
Артур Цуканов / І. Цуканова не вказано     3544
 Якби я знала
 (If I'd Known)
Брія Блессінг / Брія Блессінг не вказано     682
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Брія Блессінг  26.08.2016
Відредаґовано: 10.02.2017
Переглядів: 2276



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3381.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB