На головну сторінку
Дізнатися більше

Ігор Демарін



Ігор Демарін
надав Микола Рудаков
Заслужений артист України

Перейти до списку пісень >>

Народився: 22.10.1959
Місце народження: м.Ізюм Харківської області

Біографія

Ігор Борисович Демарін народився 22 жовтня 1959 року у невеликому українському місті Ізюм, розташованому у Харківській області. Закінчивши ізюмську музичну школу, Ігор вступає до Артемівського музичного училища (Донецька область) по класу фортепіано. У 10 років у юного музиканта з'являються перші навички гри на шестиструнній гітарі, а у тринадцять, під враженням від творчості Батира Закірова, він пише свою першу пісню "Много лет" на власний вірш. У юнацькому колективі, що склався, школяр-Демарін з гучним успіхом підкорює сцени Ізюма, виконуючи свій репертуар.

У сімнадцятирічному віці Ігор стає автором таких серйозних музичних творів, як "Юлия", згодом – усім відома "Иванна", "Баллада о неизвестном солдате", та багатьох інших, виконуваних ним і сьогодні.

У 1979 році, отримавши диплом Артемівського училища, Ігор починає працювати в уславленому Ансамблі пісні і танцю Червонопрапорного Чорноморського флоту у Севастополі, де й проходить армійську службу. Відслуживши на флоті, музикант переїжджає до Києва і вступає на композиторський факультет Київської консерваторії. Одночасно Ігор стає солістом ансамблю "Корчагінці". З яскравою і злободенною рок-оперою "12 монологов, подслушанных в толпе прохожих" на вірші Ігоря Афанасьєва "Кррчагінці" з успіхом гастролюють Радянським Союзом та країнами Європи. У 1986 році Ігор отримує приз глядацьких симпатій на конкурсі "Юрмала-86", а блискуче виконана "Иванна" підкорює серця всього СРСР. У 1988 році Демарін завойовує Гран-прі Всесоюзного конкурсу країн соціалістичної співдружності у Ялті "Крымские зори-88", вразивши публіку неповторною піснею "Доктор время", яка згодом увійшла в репертуар не тільки автора, але й Валерія Леонтьєва. Через рік Ігор привозить до Польщі пісні "Джордано" и "Фокусник", і стає дипломантом престижного Конкурсу естрадної пісні у Сопоті. У 1991 році композитор залишає Україну і переїздить до Москви, як всіма улюблений автор і виконавець уже безсмертних шлягерів: "Америка-разлучница", "Белый танец", "Листья летнего сада"...

1992 рік – пісня "Аплодисменты" приносить Демаріну лауреатське звання Міжнародного конкурсу "Ступень к Парнасу".

У 1994 році композитор записує нову рок-оперу на вірші Юрія Рогози "Сага о солдате". 1999 рік - концерт у ДЦКЗ "Росія", присвячений двадцятиліттю творчої діяльності музиканта. У цьому ж році спільно з поетом-драматургом Юрієм Рибчинським Ігор починає роботу над рок-оперою "Парфюмер" за мотивами однойменного роману Патріка Зюскінда. 22 травня 2007 року у московському театрі "Новая опера" проходить прем'єрний показ "Парфюмера". У кінці 2007 року Ігор завершує роботу над музикою до дитячого спектаклю "Муми-Тролль и комета", який зараз іде в театрі "Около дома Станиславского".

У даний час Ігор працює над новим великим твором.

Далі буде...
Сторінки в інтернеті:
  • Ігор Демарін - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Лікарі Ю. Рибчинський / І. Демарін не вказано     9710
 Наша мова Ю. Рибчинський / І. Демарін     32475
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Юлія Шиян  09.08.2011
Відредаґовано: 02.10.2012
Переглядів: 3394



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2462.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB