На головну сторінку

Острів дитинства


Ім'я на сайті: Острів
Роль у клюбі:
Народився: 24 листопада 1983 року
Спеціальність: Диригент


Вніс пісень: 4, з них з акордами: 0
Вніс авторів/виконавців: 2
Вніс файлів: 5
Коментарів: 2
Загальний внесок, балів: 92

Зареєструвався на сайті: 14 січня 2011 року
Востаннє був тут: 27.04.2023 16:58
Входів на сайт: 30
Персональні пісеники: Для перегляду увійдіть будь ласка в систему
Острів дитинства

Про себе:


Культурно-мистецький центр "Острів дитинства" – це місце, де кожен може реалізувати свої творчі здібності. Розпочав свою роботу в лютому 2005 року. За цей час створені 4 музичні і 1 драматична вистава та художній фільм, побачити які змогли більше 15 тисяч учнів львівських середніх загальноосвітніх шкіл на сценах Першого українського театру для дітей та юнацтва, Муніципального театру, Палацу учнівської молоді ім. Петрушевича та в кінотеатрах "Львів" та "Київ". Крім того створено більше п’ятдесяти оригінальних пісень та хореографічних постановок дитячої, патріотичної, любовної, релігійно-філософської тематики, з якими вихованці Центру брали участь і перемагали у багатьох Регіональних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах і фестивалях. До творчого досвіду колективу також входять дві щотижневі радіопрограми ("Важкі діти" – понад 60 випусків, хронометражем по 30 хв. та "Зіркова кафешка" – близько 100 випусків, по 120 хв. кожна) в ефірі радіо "Незалежність" та львівської радіотрансляційної мережі, а також розважальна телепрограма "Важкі діти", яка з березня 2011 року з радіоефіру "переїхала" на телебачення (12 канал Львівської обласної телерадіокомпанії) і на даний момент користується великою популярністю серед глядачів.
Особливістю колективу є те, що переважна більшість (90%) виконуваних творів (вистави, пісні, хореографічні постановки) є авторськими, що робить його оригінальним, самобутнім і не схожим на аналогічні дитячі колективи.
Колектив активно гастролює по Україні та підтримує дружні стосунки з творчими колективами м. Києва, м. Херсона, м. Славутича та інших міст України. Результатами таких відносин стали зокрема: гимн Міжнародного фестивалю дитячої творчості, телебачення та преси "Золота осінь Славутича" (м. Славутич), де "Острів дитинства" є постійним гостем та активним учасником концертних програм, гимн Міжнародного фестивалю "Прес-весна на Дніпрових схилах" (м. Київ), гимн Міжнародного фестивалю дитячої творчості "Наша земля – Україна" (Міжнародний дитячий центр "Артек", АР Крим), гимн Всеукраїнського фестивалю дитячої художньої творчості "Скадовськ збирає друзів" (м. Скадовськ) та фестивалю дитячої пісні "Карусель мелодій" (м. Херсон).
На рахунку "Острова дитинства" понад 80 організованих масових заходів для дітей та молоді (вистави, концертні програми, благодійні акції тощо). Крім того, колектив неодноразово надавав фахову допомогу в організації проведення фестивалів:
• Фестиваль пісні "Бескиди", Львів-2008 р.
• Міжнародний фестиваль "Золота осінь Славутича", м. Славутич
• Всеукраїнський фестиваль "Сурми звитяги", м. Львів-2009 р.
• Районний фестиваль "Я – патріот", м. Львів
міських заходів:
• акція "33 хвилини", присвячена пам’яті жертв голодомору", Львів-2008 р.,
• 100-річчя від дня народження С. Бандери, Львів-2009 р.
за що отримав відповідні подяки та грамоти
Багато випускників "Острова дитинства", по закінченні навчання, стають студентами вищих навчальних закладів за спеціальностями, освоєними у колективі, а також створюють свої творчі колективи.



Переглядів: 142
 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB