На головну сторінку

Marian Bliharskyi


Ім'я на сайті: SofiBand
Роль у клюбі:
Народився: 27 лютого 2018 року
Спеціальність: Гурт


Вніс пісень: 3, з них з акордами: 3
Вніс файлів: 2
Коментарів: 2
Загальний внесок, балів: 20

Зареєструвався на сайті: 15 березня 2019 року
Востаннє був тут: 21.06.2019 13:12
Входів на сайт: 7
Персональні пісеники: Для перегляду увійдіть будь ласка в систему
Marian Bliharskyi

Про себе:

ІСТОРІЯ ГУРТУ SOFIBAND
Назва гурту походить від грецького слова "Sofia" - що означає володіння знанням, розумінням, досвідом, обачністю та інтуїтивним розумінням включно зі здатністю також вживати ці якості. Це - розсудливе та грамотне застосування знань. Великий, глибокий розум, що опирається на життєвий досвід. Мудрість - це чеснота та дар Святого Духа.
Гурт сформований у жовтні 2014 року в стінах Львівської Духовної Семінарії Святого Духа. Першими піснями були переважно канти "Тезе", кавери українських та іноземних пісень, переспівувались колядки. Через деякий час вирішено створити щось власне, таке, що не було ніким ще зіграно. Так і почалась довга і важка, але дуже приємна праця над музичними творами.
Зусиллями братів у травні 2016 року було записано диск "Попри все". За словами авторів, "ми впевнені, що незважаючи на всі перешкоди, в житті є Той, хто підтримає тебе завжди і усюди".
Склад гурту:
Соліст та ритм-гітара - бр. Степан Мишковський
Скрипка - бр. Роман Заблоцький.
Перкусія - бр. Роман Ментух.
Бас-гітара - бр. Юрій Пітила.

У 2017 році бр. Степан Мишковський завершив своє навчання. А вже наступного року і бр. Роман Заблоцький покинув стіни семінарії. Тож, SofiBand вже не міг існувати як гурт братів семінаристів. Згодом, ними було прийняте рішення продовжувати прославляти Бога через музику, проте вже не як SofiBand, а як гурт PopryVse.

На початку 2018 року бр. Мар'ян Бліхарський взяв на себе відповідальність продовжити добре починання братів, які вже не могли бути семінарійним гуртом SofiBand. Він почав шукати братів, яких Бог також обдарував талантами грати на музичних інструментах. Тож, 27 лютого 2018 року відбулася перша репетиція нового складу SofiBand.
Соліст та ритм-гітара - бр. Мар'ян Бліхарський
Клавіші - бр. Ярослав Сербан
Барабани - бр. Юрій Бабенчук
Бас-гітара - бр. Олег Онисько




Переглядів: 71
 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB