На головну сторінку

Іванкова Україна


Слова: Верховна ЗрадаМузика: Верховна Зрада
Виконує: Верховна Зрада
До мого пісенника: 1 2 3

 
Тато Іванка живе в Португалії. 
Його задовбали наші реалії, 
він місить бетон, штукатурить стіни
й нічого не знає про права людини. 

Іванко права людей поважає,
йому батьківщина краща від раю,
бо тут не треба на когось гнути спину. 
Просто Іванко любить Україну!

Мама Іванка працює в Італії. 
Там трохи краще, ніж в Португалії – 
підтирає дупи римським сеньйорам,
щоночі її мучать душевні докори. 

Але такі справи не для Іванка - 
йому витре дупу якась молдаванка.
Підмете в кімнаті, прибере квартиру. 
Тому що Іванко любить Україну! 

Сестра Іванка живе у Стамбулі. 
Хотіла мити посуд, отримала дулю,
тепер вона працює жрицею кохання – 
її мають турки з вечора до рання. 

Іванко не хоче долі такої. 
У нього є своя подруга з об'їзної. 
Заплатить їй десятку, докине полтину,
щоб давала і співала, як любить Україну!
Поділитись сторінкою: FB
 
Дізнатися більше
  ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПІСНЮ
[cховати]

Ключові слова: Іванкова Україна, Верховна Зрада
Джерело: http://zrada.narod.ru/tek.html

Примітки: склад:
Юрко Лаврін – мікрофон
Лідер команди, улюбленець львівських дівчат, попри це старається не зраджувати іміджу скромного й незайманого хлопчика. Любить одягатися в "Адідас", Анджеліну Джолі, маму, тата, брата і сестру. Окрім "Верховної зради" брав у часть у проекті Олега "Джона" Сука "Є!", співав разом з Юієм Покальчуком. Корифей.

Тарас Рибка – бас-гітара
Музичний мозок гурту, автор переважної більшості мелодій. Текстів не пише. Геній бас-гітари, примочок і стаканів. На репетиціях серйозний і вимогливий, на концертах з дредами і кульчиками. Мріє мати секс з Брітні Спірс, при цьому щоб вона співала "Ай сіньк ай дід іт егейн" голосом Розенбаума. Неодружений.

Вітя Нагорний – гітара
Найвідповідальніша людина в групі. Хімік, а тому до всього шукає раціональний підхід. Фанат Че Гевари, націоналіст, анархіст і комуніст в одній особі. Брав у часть в штурмі омонівців у місті Києві 9 березня 2001 року, але до цюпи так і не потрапив. Мріє заробити гроші і купити собі багато надувних кульок. Неодружений.

Денис "Дісі" Столяров – барабани
Прийшов до "Верховної зради" останнім, можна сказати, врятував команду від розпаду, бо спочатку вона майже рік обходилася без ударника. До того грав у містичній групі "Дежавю". На якомусь форумі хтось написав, що Діся – найоригінальніша людина в гурті. Чесно кажучи, так воно і є. Неодружений.
а було все так...
Вибухонебезпечна четвірка "Верховна зрада" зародилася у Львові, де й продовжує активно діяти дотепер. Серед своїх колег по рок-цеху вона вирізняється цілеспрямованою позицією, поміркованим патріотизмом, безкомплексністю та безкомпромісністю – саме це дозволило групі завоювати популярність у музичному середовищі рідного міста та за його межами.

Назва "Верховна зрада" з'явилася всього за півгодини до прем'єрного виступу – в клубі-кафе "Лялька". Тоді ж відбувся перший скандальчик, про який навіть написали у газетах – група споганила виступ хед-лайнерів концерту "Без Цукру", бо публіка вимагала "ВЗ" на сцену.

Наступний вихід також ознаменувався ексцесом – через заборону керівництва Палацу культури імені Гната Хоткевича, де відбувався концерт, використовувати у піснях ненормативну лексику (простіше кажучи, матюки), Лаврін на ходу заміняв усі негарні слова в текстах словом "суркіс!". Публіку це завело, проте організаторів не задовільнило – зрадівців попросили геть вже після першої композиції.

Надалі команда зарекомендувала себе як активний учасник рок-концертів у Львові та за його межами. У їх активі – виступи в тій же "Ляльці" та "Фірі", де розгромили найбільшу кількість апаратури за всю історію рок-клубу. Група двічі брала участь у фестивалі "Тарас Бульба" в Дубному, є дипломантом черкаського фестивалю "Золотий дощ".

В історії групи були різні епізоди: від побоїща з агресивно настроєними пацанчиками під час невдалої спроби організувати рокотеку в кафе лісо-технічного університету до повного фурору на фестивалі "Rейвах" у Тернополі, де "ВЗ" чудово спрацювалася з відомим київським художником-перформенсистом Геннадієм Гутгарцом. Зрештою, якщо треба, команда може влаштувати перформенс і самотужки. Під час одного з виступів у "Ляльці" хлопці вийшли на сцену в масках наших коханих політиків.

Восени 2003-го "Верховна зрада" посіла друге місце у номінації рок-музика на легендарній "Червоній руті". Перший сольник було відіграно того ж року в київському кнайп-клубі "Купідон". Наступного року гурт стає фіналістом фестивалю "Інший вимір", а також бере участь у фестивалі протестної музики "Прорив" у Рівному. Також виступали в Івано-Франківську та Кам'янці-Подільському.

Щодо самої кухні, то слова пісень пишуть переважно Лаврін або Вітя, рідше хтось з друзів чи класиків, як от колишній мер Львова Василь Куйбіда. Втім, автором текстів "ВЗ" може стати будь-хто – від Бенні Бенассі до адміністратора їхнього офіційного сайту. Тематика текстів чітка й цілеспрямована: соціальні проблеми, бідність у державі, наша славна влада. Хлопцям подобається місія за допомогою іронії, а то навіть сарказму, привертати увагу публіки до повсякденних проблем, чого більшість у своїй творчості стараються уникати.

Якщо після прочитаного у вас виникло бажання прослухати пісні "Верховної зради", можете скачати їх з сайтів www.rock-therapy.kiev.ua та www.rock.lviv.ua. Чекаємо вас на наших концертах, і не тільки у Львові – гурт з задоволенням відгукнеться на запрошення виступити в будь-якому місті України та далекого зарубіжжя.


Пісню ввела: Крапля  24.12.2005
Відредаґовано: 25.02.2010
Переглядів: 1720
  ЗАПИСИ, MP3, НОТИ Скачати безкоштовно :)

Дізнатися більше
На жаль, до цієї пісні поки що немає жодного файла :(

Увага! Всі матеріали можна скачати безплатно виключно з ознайомчою метою для приватного використання! При додаванні файлів зважайте на авторські права! Щоб мати змогу додавати файли, у Вашому бровзері має бути дозволений JavaScript та відкривання нових вікон!

  ВІДЕОЗАПИСИ, КЛІПИ

На жаль, до цієї пісні поки що немає жодного кліпа :(

  ВИПРАВЛЕННЯ ТА ДОПОВНЕННЯ     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
2. petro (гість) 02.02.2007 21:41    
а де ъъ можна дыстати
??7
0/0

1. Chester (член клубу) 10.08.2006 16:51    
Це дуже прикольна пісня! Буду звертати увагу на цей гурт надалі!!!
0/0


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/songs/932786.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB