На головну сторінку

Юрій Футуйма



Заслужений артист естрадного мистецтва України

Перейти до списку пісень >>

Народився: 30.10.1971
Місце народження: місто Бучач Тернопільської області
Адреса: Тернопіль, вул. Підкови 6/42

Біографія

Юрій Михайлович Футуйма народився у місті Бучач, закінчив бучацьку середню школу та музичну школу, Чортківське медичне училище та Тернопільський медичний університет. Співаю з 6 років, учасник багатьох ансамблів, де навчався, служив в армії. Виконавець близько 100 пісень із власного репертуару, більшість з яких авторських на мою музику. З дитинства любив співати пісні, які виконували солісти Смерічки: Назарій Яремчук, Павло Дворський, Василь Зінкевич. Вважаю, що вони і надалі залишаються тим серцем, духом і основою істинної української естради, адже несуть щирість, любов, національні традиції в покоління!

Як автор музики та виконавець як власних пісень так і пісень поетів піснярів та композиторів тернопільщини та інших регіонів України, які є моїми друзями та подругами. Пісні, які обираю, перш за все повинні запасти мені до душі, особливо слова, оскільки це надто важливо, бо пісня повинна перш за все нести енергетику мого народу. Людина слухаючи пісню, повинна вдумуватися, по що йде мова, який сюжет твору, яка його розвязка. Як правило, коли слова потужні, музика на них лягає легко, тому пишаюся всіма своїми авторами-поетами, які можуть так писати!

На даний час Юрій Футуйма - хірург вищої категорії, проктолог, подолог, кандидат медичних наук, доцент кафедри хірургії з урологією №1 ТДМУ ім. І.Я. Горбачевського. Напрямки роботи - Хірургічне лікування патології черевної порожнини: захворювання шлунка та дванадцятипалої кишки, печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, тонкої та товстої кишки, включаючи злоякісні пухлини, грижі різної локалізації. Лікування (консервативне чи хірургічне) проктологічних захворювань: геморою, гострого парапроктиту, нориць прямої кишки, епітеліальних прикуприкових ходів, дивертикулів ободової кишки, поліпів товстої кишки, злоякісних пухлин товстої та прямої кишки, неспецифічного виразкового коліту, хвороби Крона та інших. Хірургічне лікування ускладнень цукрового діабету (синдрому діабетичної ступні): флегмони, гангрени пальців а також лікування трофічних виразок різного генезу. тел. моб. 068-147-50-60.
Сторінки в інтернеті:
  • yufutuyma@ukr.net

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Вчора-нині М. Дребіт / О. Рожанський не вказано      251
 Знов падає листя В. Крищенко / Ю. Футуйма    109
 Зречення М. Грицан / Ю. Футуйма не вказано      297
 Карпатський легінь Л. Любарська / Ю. Футуйма     681
 Муруймо храм добра В. Крищенко / Ю. Футуйма    393
 Прилетіли лелеки Уляна Красниця / Ю. Футуйма     1860
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Юрій Футуйма  22.08.2022
Відредаґовано: 16.06.2023
Переглядів: 349



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3794.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB