На головну сторінку

Ігор Мізрах



Музикант, композитор, артист Ігор Мізрах є фахівцем у музичній, економічній, політичній та правовій сферах. Має педагогічну, економічну та юридичну освіту. Член спілки журналістів України. Шеф-редактор журналів "Рейтинг" та "ПЕРСОНА.ТОП". Власник "Медіа Холдингу Політика".

Перейти до списку пісень >>

Народився: 01.08.1971
Місце народження: Вінниця

Біографія

Мізрах Ігор Аркадійович – народився 1 серпня 1971 року в сім'ї педагогів та інженерів у місті Вінниця. Навчався у Вінницькому педаґоґічному училищі та Одеській Юридичній академії. Політичний експерт, політолог, громадський діяч, меценат, музикант, продюсер, юрист, відмінник народної освіти України, нагороджений орденом Святого Володимира.

Ігор Мізрах бере активну участь у благодійних проектах, виступає, як спонсор та меценат. Ідейний натхненник, організатор та керівник продюсерського центру "MIZRAKH PRODUCTION", метою якого є допомога молодим талановитим артистам реалізувати свій потенціал.

З продюсерським центром співпрацювали відомі вокалісти Євген Кемеровський, Марія Максакова, Аїда, Віталій Борисюк, Натаніка, композитор, поет, виконавець, заслужений артист України Олександр Тищенко, Ольга Сумська, Світлана Леонтьєва та ін... Композитори і поети: Сергій Жоров, Олександр Матієнко та інші. Продюсерський центр вже більше 20 років займається організацією концертів, конкурсів краси, різних свят і заходів в Україні за участю зірок естради.

Дискографія та творчість:

  • "Вибір є!" (пісня, 2009 р., сценарист Олена Мортко);
  • "Просто" (пісня, музика – Євген Григор'єв, слова – Ігор Мізрах, у виконанні Ігоря Мізраха записана в одеській студії "Маестро"). Головний сенс і посилання пісень Ігоря Мізраха - любов, вірність, доброта, чесність, відкритість, дружба, віра в краще.
  • "Я сам тебе вигадав" (перший альбом, 2016 р., записаний наживо без комп'ютерної обробки та спецефектів; до нього увійшли популярні композиції різних років: "Дитинство", "Мільйон червоних троянд", "Клен", "Люди зустрічаються", "Я готовий цілувати пісок" та ін...).
  • "Для коханих" (другий альбом , 2017 р., ліричні пісні та шансон;
  • "Вибране для вибраних" (третій альбом, 2018 р., до нього увійшли найкращі пісні: "Мій тато вирулить", "Ніч така місячна" (дует з Марією Максаковою), "Дай мені раз" (дует із Натанікою).

У 2019 році Ігор Мізрах разом із Маестро Володимиром Гришком виконали дуетну композицію під назвою "Предупреждал".

Наприкінці липня 2021 року світ побачив новий альбом музичного виконавця та продюсера Ігоря Аркадійовича Мізраха під назвою "Кардіограми". Цей заповітний альбом - уособлення сутності і всієї обдарованої душі Ігоря Мізраха, втілення різноманітних фарб щирих переживань, що ввібрало у собі величезний спектр емоцій. За це слухачі та шанувальники люблять Ігоря Аркадійовича, і тому він продовжує невпинно творити та виявляти світові чудові твори.
Сторінки в інтернеті:
  • Ігор Мізрах - офіційна сторінка
  • https://www.facebook.com/igor71.mizrakh

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Властелін Ксанті / Ксанті не вказано     216
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Иван Петренко  16.01.2022
Відредаґовано: 15.06.2023
Переглядів: 448



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3764.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB