На головну сторінку
Дізнатися більше

Сергій Сокур



Заслужений працівник культури України
Заслужений працівник культури України Сокур Сергій Михайлович. Лауреат премії імені народного художника П.П.Верни, композитор, викладач вищої категорії.

Перейти до списку пісень >>

Народився: 1960
Місце народження: с. Івахни на Черкащині

Біографія

Сокур Сергій Михайлович народився в 1960 р. в с. Івахни, що на Черкащині. Педагогічний стаж - 32 роки. У 1975-1978 роках навчався в Уманському музичному училищі. В 1983 році закінчив Київський державний педагогічний інститут ім. М.Горького (тепер Інститут мистецтв НПУ ім. М.П.Драгоманова), де навчався у таких видатних музикантів як І.Різоль, А.Авдієвський, Я.Орлов. З 1983 року Сокур С.М. працював викладачем музики та співів у ЗОШ с. Іванків Бориспільського р-ну.

За час роботи в Іванківській загальноосвітній школі були створені дитячі колективи: вокальне тріо "Сонячні кларнети", ансамбль сопілкарів "Дударик", фольклорний інструментально-вокальний ансамбль хлопчиків "Козачата", ВІА "Вертеп" та ВІА "Вечірній ліцей", які неодноразово ставали переможцями районних та обласних конкурсів, а вокальний дует викладачів "Чарівниця" виступав на Центральному каналі Українського радіо з піснями Сергія Сокура. За ініціативи Сергія Михайловича відкрита дитяча музична школа в с. Іванків.

У своїй музично-педагогічній діяльності Сокур С.М. проявив себе як композитор-пісняр. У 1995 році була надрукована перша збірка пісень для дітей "Прилетіла пісенька". З 2000 року працює в Бориспільській музичній школі викладачем естрадного вокалу, а з 2004 року на посаді завідуючого відділом естрадного мистецтва та сольного співу. За період роботи в Бориспільській дитячі музичній школі вихованці Сергія Михайловича стали переможцями.
Сторінки в інтернеті:
  • Сергій Сокур - офіційна сторінка
  • https://www.facebook.com/profile.php?id=100004958675078

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Музика висоти Станіслав Шевченка / С. Сокур     189
 Одна родина В. Дігтяр / С. Сокур     426
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввела: Оксана  09.01.2021
Відредаґовано: 20.05.2021
Переглядів: 231



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3703.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB