На головну сторінку

SOE



SOE - співачка, автор пісень, композитор, продюсер, стиліст власного образу

Перейти до списку пісень >>

Місце народження: Україна

Біографія

Народилася в місті Житомирі в багатодітній родині. Навчалася у музичній школі №3 м. Житомира. З 2007 року працювала композитором на студії звукозапису, а у 2011 почала створювати власний матеріал. Під власним іменем SOE випустила декілька треків, однак комерційного успіху пісні не отримали.

SOE продовжує працювати в ролі штатного композитора на студії звукозапису, відкладаючи фінанси на власний проект, однак наприкінці 2014 всі збереження SOE згоріли у зв'язку з ліквідацією банку "ФОРУМ".

У 2014 році один із треків ("Невеста") очолив чарт М20 на каналі М1. У грудні 2014 на каналі Муз-ТВ пісня посіла 6-е місце в рейтингу. У жовтні 2016 року SOE закликала підписати Декларацію з захисту прав тварин.

У 2016 році SOE стала спеціально запрошеним гостем на український відбір Дитячого Євробачення, а в липні наступного року зірковим гостем фестивалю Слов'янський базар 2017.

У листопаді 2017 артистка пройшла у перший відбірковий тур Евробачення 2017, який проходив на каналі СТБ, однак це не вплинуло значним чином на її популярність, і до першого півфіналу SOE не дійшла. У грудні 2017 року SOE під власним іменем отримала премію Музичної платформи-2017 за кращу пісню.

Переломним став для артистки 2020 рік. Співачка змінила ім'я на творчий псевдонім SOE, а також кардинально змінила свій стиль та музику. SOE видалила всі свої попередні пісні та кліпи, фотосессії та навіть соціальні мережі, та почала кар'єру з чистого аркушу. Першим офіційним стартом проекту SOE стала пісня "Сигнали".
Сторінки в інтернеті:
  • soe.in.ua
  • https://www.instagram.com/soe.in.ua/
  • https://www.facebook.com/soe.in.ua
  • https://www.youtube.com/soeinua

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Примітки:

https://www.instagram.com/soe.in.ua/
https://www.facebook.com/soe.in.ua
https://www.youtube.com/soeinua

Дані ввела: sun-lm  19.11.2020
Відредаґовано: 20.05.2021
Переглядів: 309



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3699.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB