На головну сторінку

Влада Чайка



Влада Чайка
Співачка, громадська діячка

Перейти до списку пісень >>

Народилась: 29.01.1992
Місце народження: с. Журавичі на Волині
Адреса: м.Київ

Біографія

Владислава Володимирівна Чайка народилася і виросла в с. Журавичі Ківерцівського району Волині. Співати Влада почала з дитинства. З 12 років їздила за 40 кілометрів до районного центру у музичну школу на заняття по вокалу. Після загальноосвітньої школи вступила до Волинського державного училища культури і мистецтв ім. І. Стравінського (диригентсько-хоровий відділ). Паралельно навчалася у СНУ імені Лесі Українки. Згодом стала студенткою НАКККіМ (Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв, вокальний факультет). Закінчила аспірантуру академії, спеціальність – "Історія та археологія". Доктор філософії.

Мистецький шлях Влади надзвичайно колоритний. Вона – лауреат всеукраїнських і міжнародних конкурсів та фестивалів: "Срібні дзвіночки" ( м. Луцьк, 2005р.), "Кримські хвилі" (м. Феодосія, 2013 р.), "Stars planet" (м. Судак, 2013 р.), "Пісенний вернісаж" (м. Київ, 2013 р.), "Весняний первоцвіт" ( м. Рівне, 2014 р.), "Доля" (м. Київ, 2014 р.), "Bel Canto" (м. Київ, 2014 р.), "Międzynarodowy Harcerski Festiwal Kultury Młodzieży Szkolnej" ( м. Кельце, Польща, 2015 р.), "Єднання співочих сердець" (м. Київ, 2018), Міжнародний фестиваль національних культур "FIP Fuengirola – 2018" ( м. Фуенгірола, Іспанія, 2018 р.), Всеукраїнського конкурсу-фестивалю української естрадної пісні імені Н. Яремчука "Пісня буде поміж нас" (м. Вижниця, 2018р.), Міжнародного конкурсу-фестивалю української ретро-музики ім. Б. Весоловського (м. Одеса, 2018р.) та ін. З особливим успіхом відбулися виступи співачки у Польщі (м. Кельце, 2015), Німеччині (м. Ольденбург, 2016), Іспанії ( м. Фуенгірола, 2018).

У 2014 році стала учасницею телевізійного шоу "Х – фактор".

З початку АТО молода українська співачка бере участь у волонтерському русі і неодноразово виїжджає з концертами на передові позиції до наших бійців. З 2016 року вона – солістка Творчого волонтерського об'єднання "Арт-Десант", у складі якого взяла участь більше як ста концертних виступах для українських військових та дітей Донбасу (Авдіївка, Бахмут, Маріуполь, Свєтлодарськ, Станиця Луганська, Щастя, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Слов'янськ, Торецьк, Часів Яр та інші). У 2017 р. отримала посвідчення учасника війни (АТО). Сьогодні вона співпрацює з багатьма українськими народними та заслуженими артистами: , Наталією Сумською, , Лесею Горовою, Світланою Мирводою, та багатьма іншими.

2017-й рік подарував Владі Чайці перший сольний благодійний концерт "З Україною в серці" у рідному селі співачки. Активна учасниця громадських проектів, вона відвідує з концертами військові госпіталі та дитячі будинки. Зокрема досить успішною є її співпраця з МГО "Волинське братство", разом з яким організовувала і була ведучою першого фестивалю пісень про Волинь "Волинь моя" (2019 р.), МДФ "Українська хата". У репертуарі співачки – найрізноманітніші твори: від українських народних пісень та зразків європейської класики до сучасних естрадних.

Влада-випускниця факультету історії, політології та національної безпеки Східноєвропейського національного університету імені Л. Українки (2014).

Волонтерка, доктор філософії з історії та археології, викладач НУБіП України.

Лауретка Всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

2023 - нагороджена пам'ятною медаллю "Чарівна сила України".

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Микола Рудаков  31.03.2020
Відредаґовано: 18.01.2023
Переглядів: 1013



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3662.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB