На головну сторінку

Tik Tu




Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2014
Місце заснування: м. Тернопіль

Історія

У 2014 році учасники тернопільського гурту Nameless Наталка Багрій та Роман Божко (відомий також як Пилип Охрип) створюють музичний дует Tik Tu. Згодом до них приєднується Лесик Драчук (раніше грав із Наталкою та Романом у формації Echo Gardens). Згодом дует Tik Tu відвідав чимало музичних фестивалів (Koktebel Jazz Festival, "Файне місто", Zaxidfest, "Бандерштат", Coda Fest), виступив на відкритті "Книжкового Арсеналу" та столичного фестивалю короткометражок Kyiv Short Film Festival, а також відіграв концерти у Польщі та Нідерландах.

У Тернополі протягом 2016 року велася робота над альбомом "Shuma": Наталка, Роман та Лесик працювали в домашніх умовах та на хуторі звукорежисера Вадима Возняка, а зводили матеріал на студії Драчука – "Шпиталь Рекордс". До релізу увійшли пісні українською, англійською та литовською, написані Tik Tu за останні три роки. Відзначилися на "Shuma" і запрошені музиканти, зокрема Павло Нечитайло (Zapaska, "Пропала Грамота") написав текст до композиції "Колихана" та зіграв у ній на калімбі; партії тромбону виконав Олександр Марусяк ("Гич Оркестр", Lemko Bluegrass Band).

Попри спільну творчу діяльність у гурті Tik Tu, Наталія, Роман та Лесик мають власні авторські проекти. Зокрема, Наталія Багрій також відома на музичних просторах як Горобчики. Творчість Романа Божко можна знайти на сторінках Soundcloud під псевдонімом aladebosh. Лесик Omodada нещодавно випустив перший власний альбом "Кімнати".

Tik Tu:

  • Наталія Багрій – учасниця відомих тернопільських гуртів "Ті, що падають вгору", "Nameless" та "EchoGardens"; володіє грою на альті, флейті, синтезаторі, перкусії; також є учасницею струнного квартету "МіLady" та артисткою Тернопільського обласного симфонічного та камерного оркестру;
  • Роман Божко – учасник тернопільських гуртів "Ті, що падають вгору", "Nameless", "EchoGardens"; грає на тромбоні, ударних, синтезаторі, гітарі, банджо, бас-гітарі, дудуці, перкусії, саксофон-баритоні; також працює звукорежисером у арт-об'єднанні "Коза";
  • Олександр Драчук – учасник гуртів "Los Colorados", "EchoGardens", "Кенні"; грає на ударних, бас-гітарі, клавішах, гітарі, перкусії; також є засновником та саундпродюсером студії звукозапису "Шпиталь Рекордс".
  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Коники Tik Tu / Tik Tu не вказано    664
 Маленькі малюсіки Tik Tu / Tik Tu не вказано    1987
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  16.03.2017
Відредаґовано: 16.03.2017
Переглядів: 869



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3448.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB