На головну сторінку

Made In Future




Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2012

Історія

Ще зовсім недавно, у 2012 році, у світ вийшов проект із назвою Made In Future, що в перекладі Створено в Майбутньому. Власне назва Made In Future i M.I.F підкреслюють одне одного, оскільки саме міфом є те, що створене в майбутньому. Все, що ми творимо, все творимо сьогодні. Таким чином не тільки назва, а й пісні Made In Future містять у собі певну філософсько-соціальну тематику. Не бажаючи топтатись на одному місці, після не довгого часу існування проекту, хлопці, в участі гітариста Романа Кузьменка та Віталія Шаміна, бас-гітариста Ярослава Сапужака, ударника Дмитра Мілославського та фронтмена Артема Новікова записують дебютний сингл "На даху" на студії Lityahin Records, ключовими словами якого є "Постій, не роби цей крок", закликаючи людей до зменшення кількості суїцидних випадків, які досить активно відбуваються по всіх куточках світу. Цей сингл дав зрозуміти усім, що це лише початок і все найцікавіше ще попереду.

Made In Future починає досліджувати і оцінювати все, що нас оточує і саме це сприяє формуванню чіткого стилістичного та характерно-тематичного виконання нових пісень. Яскравими прикладами цього є трек "Для чого", головною цитатою якого є "Знайди свій шлях", закликаючи усіх ніколи не опускати руки через невдачі, а йти лиш вперед, будь що нас зустріне сьогодні чи завтра. Для чого, правда?

Окрім текстового написань, підхід до музики завжди залишається на першому місці і Made In Future вирішує збагатити свої треки різними цікавими звуками оркестрового напрямку, такими, як литаври, скрипки, віолончелі, клавішні, синтезатори з додаванням, частково, електронних вставок, що може додати наступним трекам певної своєї живості, неочікуваності і більш сильного саунду. Думки щодо розширення інструментального ряду не залишали нас у спокої і невдовзі таки всі ідеї почали втілюватись в життя разом із поповненням Made In Future. До колективу приєднується Віталій Знак (клавішні), і нам стає зрозуміло, що це те, що нам потрібно. Коли ми писали трек "Єдині" на студії, то зрозуміли, що в нас буде з одного треку два досить цікавих треки для слухачів як і легкої оркестрової музики, так більш агресивнішої рокової. "Єдині" став достатньо активно поширюватись у мережі інтернет і отримувати хороші відгуки. Дуже цікавою передісторією цього треку є те, що в наш час актуальним є явище простого і лицемірного використання одними людьми інших. Ми часто можемо за цим поспостерігати. І розуміючи це все, ми повинні уникати цих непорозумінь, адже ми всі одні і ті ж, ми просто "Єдині". І враховуючи складну ситуацію в Україні і цілому світі, зокрема, назва цього треку очолила дебютний студійний альбом, реліз якого відбувся 9 березня 2015 року.

Альбом "Єдині" не є кінцем для нас. Made In Future не буде зупинятись на певному рівні звучання. Ми працюємо над новими треками, використовуючи і акустичні гітари, таким чином ще більш розширюючи свою музичну палітру.
Сторінки в інтернеті:
  • Made In Future - офіційна сторінка
  • https://www.facebook.com/MadeInFuturemusic/timeline
  • https://vk.com/made_in_future
  • https://www.youtube.com/channel/UCNK_eQsLhJbLCQSoVIEyD5A

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Єдині Р. Кузьменко / Р. Кузьменко не вказано     980
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  18.07.2015
Відредаґовано: 29.07.2015
Переглядів: 747



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3251.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB