На головну сторінку

АbaNDa SHAKE




Перейти до списку пісень >>

Місце народження: Київ, УКРАЇНА

Біографія

Проект AbaNDa SHAKE - це екстраординарна віртуальне тріо у виконанні однієї артистки, фронт-вумен - Наталі Далі, яка є автором пісень, а також голосом, обличчям і серцем проекту. Саунд-продюсер Дімітріс Кріст знаходиться "в тилу" - він є композитором, а також виконує всі аранжування, запис, зведення.

Під своїм власним лейблом "DINAHIT MUSIC" AbaNDa SHAKE записали і опубліковали свій перший альбом "SHAKE" з 10 оригінальних пісень та 4 реміксів, офіційний реліз якого відбувся 1 червня 2009 року в цифровому форматі на iTunes і Amazon. Пізніше, 24 грудня 2009, вони випустили першу фізичну digipack-версію альбому, з 10 оригінальних композицій, 2 реміксів та відеокліпу "Cat". 23 березня 2010 була випущена друга фізична jewel-case версія того ж альбому під лейблом "Moon Records UA" для території СНД і країн Балтії.

17-го грудня 2014 відбувся реліз другого CD-альбому AbaNDa SHAKE - A MISS oN A MISSioN. Диск, який складається з 12 треків, вже живий у міжнародних мережах магазинів цифрової дистрибуції - iTunes, EMusic та ін. Цього разу, до оригінальних пісень англійською мовою додані переробки українською, російською, французькою. Автори, продюсери, виконавці, це, як завжди - Дімітріс Кріст і Наталі Далі, яка знову, також, як і для першого альбому, розробила і виконала дизайн обкладинки. Рекординговий лейбл той же: "DINAHIT MUSIC", в який входить аудіостудія "DINAMIX" і відеостудія "DINAVID", де автори створюють музичний і візуальний матеріал для своїх проектів, а також співпрацюють з іншими музикантами і креаторами.

https://itunes.apple.com/ua/album/a-miss-on-a-mission/id954016926
Сторінки в інтернеті:
  • АbaNDa SHAKE - офіційна сторінка
  • http://www.youtube.com/abandashake

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Наталі Далі  04.01.2015
Відредаґовано: 17.01.2015
Переглядів: 558



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3181.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB