На головну сторінку

GrozovSka Band



Музика "GrozovSka Band" - це мікс з джазу, фаду, латиноамериканських мотивів, балканських, українських та циганських мелодій. Ця музика примирює ворогів, знаходить нових друзів, повертає любов, знімає стрес і наповнює щастям. На концертах ноги самі просяться в танок, вороги стають друзями, а любов спалахує з новою силою.

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2012

Історія

"GrozovSka Band" - це сольний проект Олени Грозовської, вокалістки гурту "Сонцекльош". Гурт утворився у 2012 році. Того ж року відбулась прем'єра дебютного кліпу "Гілочка Яблуні" та вийшов у світ однойменний сингл, до якого увійшли композиції: "Аптекар", "Гроші" та "Гілочка яблуні". Новоутворений колектив виник в результаті творчої співпраці музикантів відомих київських формацій "Сонцекльош", "Топоркестра", "Le grand orchestre".

Гурт органічно поєднує різні стилі і напрямки музики, синтезуючи мотиви з різних культур та вільно рухаючись від "фатальної мамби" до "циганського гранжу", визначаючи себе, як джазове етно-кабаре. Багато текстів пісень гурту є українськими народними, є експерименти з авторськими текстами, кавери, залучається циганський фольклор. У одному з інтерв'ю Олена Грозовська каже: "Неважливо що співати, важливо як. Це фольклор, це пісні іноді попсові, які абсолютно по-іншому розкриваються у непопсовій обробці". http://rozmova.wordpress.com/2013/01/15/hrozovska-ne-vazlyvo-spivaty/

До складу гурту входять:

  • Олена Грозовська - вокал,
  • Оленка Павлова - саксофон,
  • Олег Комлач - флейта,
  • Сергій Бабучі - талановитий циганський мультиінструменталіст, людина-оркестр, яка співає і грає на багатьох інструментах.

Сторінки в інтернеті:
  • GrozovSka Band - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Малюк О. Грозовська / В. Цой не вказано +  3313
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввела: Solomia  11.09.2014
Відредаґовано: 20.01.2015
Переглядів: 4941



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3143.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB