На головну сторінку

Risups



Офіційна дата народження гурту Rizups (РІЗАПС) вважається 23 жовтня 2007 року, у 2008 році набув сталого характеру з офіційною назвою RIZUPS. Назва гурту походить від афро-американського "Rise Up", що означає "повстань! підніматись..". Ось так після деяких перефразувань виникла назва Rizups. Основний склад гурту це Хассан Назар та Сакалюк Мар’ян.

Перейти до списку пісень >>

Народився: 23.10.2007
Місце народження: Львів
Адреса: Lvivska, 69

Біографія

2008 рік – Запис першого треку на професійній студії звукозапису "RDStudio"....гурт став лауреатом та переможцем багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів і конкурсів, а саме міжнародний конкурс студентської творчості "Барви Осені" (м.Київ) – Перше місце у номінації "Найкраща патріотична пісня"; "Весна Політехніки – 2008" (м.Львів) – Перше місце у номінації "Авторська пісня" та Перше місце у номінації "Найкращий вокальний гурт"; "Сурми Звитяги" (м.Львів) – Друге місце у номінації "Авторська пісня".

2009 рік – гурт не гаяв часу і плідно працював на студії та поповнював свій репертуар. 22 лютого командою гурту було організованого перший сольний концерт у ГРК "Галактика", який зібрав близько пів тисячі прихильників. Знову ж як у попередньому році гурт Rizups брав участь у таких конкурсах: "Весна Політехніки – 2009" (м.Львів) – Перше місце у номінації "Авторська пісня"; "Сурми Звитяги" (м.Львів) – Перше місце у номінації "Авторська пісня". Звісно гурт виступає не тільки на конкурсах, а й на багатьох вечірках, концертах, акціях та різноманітних заходах. Літом 2009 року гурт став переможцем першого етапу всеукраїнського конкурсу "Djuice Music Drive". Цього ж літа гурт був запрошений українською діаспорою в Польщі на святкування "Дня Пісні" у м. Білий Бір, де поділився своєю творчістю в одній з шкіл міста.

2010 рік – гурт бере участь у проекті "Інший Заххід" - перший ліцензійний львівський хіп-хоп збірник, де співпрацював з такими виконавцями, як : ВоваЗілВова, DaHok, QUANT, та багато інших. 20 березня відбулась презентація ліцензійного збірника у НК "Пікассо". До цього збірника увійшла пісня "Куди ми йдемо..".

У 2011 році - гурт став півфіналістом шоу Україна Має Талант 3, прямий ефір якого переглянуло близько 28 мільйонів людей усієї країни. Літом цього ж року гурт спільно з гуртом Sample Rate записали спільний проект "А.кустик.А" , до якого увійшли акустичні ремікси старих пісень та нові твори. Восени гурт видав перший офіційний сольний ЕР альбом, в підтримку якого відбувся тур багатьма містами України. Було підтримано численні благодійні марафони та проекти.

У 2012 році - Rizups почав роботу над першим студійним LP, де вперше в україномовному хіп-хопі, розкриє досі нерозкриті теми! Весною, цього ж року, музика з пісні гуртів Rizups та Sample Rate - "Не клич мене", стала офіційною мелодією візитівки Львова на чемпіонат з футболу Євро 2012 і ця ж пісня була використана Віталієм Кличком в офіційному звернені до європейської спільноти!

2013 рік – видався одним з "найплодотворніших" років за час існування гурту. Хассан Назар (Хас) бере участь в популярному шоу Х-фактор і в скаладі гурту Д-версія (сформованим на шоу) входить в 5-ку найкращих виконавців країни! Після закінчення туру Х-фактор 3 гурт одразу взявся за доопрацювання альбому "НЕ БІЙСЯ!", який почали писати ще у 2012 р. Не марнуючи, ні хвилини гурт Rizups вже в травні 2013-ого випускає альбом . 7-ого травня відбувається перша презентація альбому у м. Львів, до якої долучилися учасники третього сезону Х-фактор, а саме Дмитро Сисоєв, Вєта Козакова та В'ячеслав Єфремов. Саме ця презентація була започаткуванням Всеукраїнського туру в підтримку альбому, в якому гурт відвідав 17 міст України та Мінськ. Подорожі, поїзди, кожен день нове місто – це надихнуло на створення ще одного альбому, а саме спільного проекту з екс учасником гурту Д-версія В'ячеславом Єфремовим. Альбом, який згодом отримав назву "Залежність", писався під час туру. У не великих відрізках часу між містами створювались нові пісні. Без зайвих очікувань альбом "Залежність" вперше прозвучав зі сцени 17 липля знову у місті Львів, після чого гурт відправився у 2-ий тур містами України, в якому відвідав ще більше міст, ніж у першому. Під час гастролей Україною, команда Rizups працювала не покладаючи рук над популяризацією пісень. Маса ротацій на радіохвилях всієї країни та за її межами, десятки тисяч інтернет релізів. Цього ж року гурт запускає свій офіційний сайт www.RIZUPS.com та знімає свій дебютний кліп на пісню з першого альбому "Проти всіх стихій". 27 жовтня гурт святкує свій День Народження в компанії своїх друзів та прихильників, організувавши великий сольний концерт, на якому презентує свій перший кліп (який потім взяли у ротацію 150 телеканалів, в числі яких не тільки Українські телеканали). На святі були присутні хороші друзі гурту такі як Дмитро Сисоєв, Вєта Козакова та В'ясеслав Єфремов.
Сторінки в інтернеті:
  • Risups - офіційна сторінка
  • http://vk.com/rizupsofgroup

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Одне життя Назар Хассан / Назар Хассан не вказано     2574
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Павло Ільницький (нереєстр.)  07.05.2014
Відредаґовано: 29.08.2018
Переглядів: 1690



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3115.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB