На головну сторінку

Геннадій Пересвіт




Перейти до списку пісень >>

Народився: 22.05.1983
Місце народження: Львів

Біографія

Геннадій Пересвіт народився 22 травня 1983 у м. Львові (Україна). Змалку полюбляв слухати музику, котра майже завжди лунала у домі, мріяв стати добрим співаком і музикантом. Особливо любою тоді стала музика гуртів "Чёрный Кофе", "Queen", "Scorpions", "Deep Purple", "Slade", "Uriah Heep".

Вже у школі, навчаючись у 9-му класі, Геннадій остаточно залишає спорт і самостійно починає опановувати гітару. Через рік долучається до складу учбового ВІА при одному з Львівських БТ як лід-гітарист, на той час остаточно ствердившись у бажанні грати на бас-гітарі. Тоді ж з'являються перші музичні твори юного Автора, котрий мріяв про створення власного гурту.

З 2001 відкриває для себе, наряду із давно улюбленою "Metallica", багатство хорової музики, що дуже вплинуло на його творчість. У 2002 поступає одразу на 2 курс Львівського Державного училища культури і мистецтв, котре закінчує у 2005.

2006-го Геннадій поступає на заочне відділення Чувашського державного інституту культури і мистецтв у м. Чебоксари (Росія, Чувашська республіка), кілька років проживаючи там і творчо реалізуючи себе у складі гурту "ЧЕРМНАЯ ЛАДЇЯ" як композитор, вокаліст і бас-гітарист.

З 2012 зосереджується на роботі над сольним проектом, представленому на теперішній момент, та помітно розширює межі своїх музичних експериментів.

В основі творчості лежать ідеї збереження та примноження духовної спадщини України, розвиток якісної вітчизняної музики, де Автор на перше місце ставить Людину та її природнє бажання бути щасливою. Це і пошук відповіді на питання, котрі постають у нашому житті, і просто найкращий спосіб поділитись своїми почуттями, емоціями та думками. Музика не обмежується вузькими рамками якогось одного стилю: десь можна почути і хеві-метал, десь - ближче до реп-кору чи хард-року, а десь - просто для когось щось своє :)
Сторінки в інтернеті:
  • Геннадій Пересвіт - офіційна сторінка
  • http://vk.com/club_peresvit

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: peresvit  10.08.2013
Відредаґовано: 31.10.2013
Переглядів: 723



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3017.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB