На головну сторінку

Ансамбль Чарівниця



Народний

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 1996
Місце заснування: Київ

Адреса: м. Київ Заслонова 18

Історія

Народний ансамбль української пісні "Чарівниця" почав свою творчу діяльність у 1996 році, з перших кроків чаруючи глядачів та слухачів яскравим видовищем пісенного мистецтва рідної землі.

У багатому і різноманітному репертуарі ансамблю твори українських композиторів, таких як А. Пашкевича, І. Сльоти, В. Хоменка, та ін., а також обробки українських народних пісень. Також у творчому доробку ансамблю є музичний спектакль "Козацьке весілля", прем'єра якого відбулась у червні 2010 року.

Пісні "Чарівниці" звучать не тільки в місті Києві, а також і за його межами – Івано-Франківська, Житомирська обл. Народний ансамбль української пісні "Чарівниця" є лауреатом міжнародних та всеукраїнських конкурсів та фестивалів. У 2009 році ансамблю було присвоєне звання "Народний аматорський колетив". Художній керівник ансамблю – Балджи Юрій Анатолійович.

"Чарівниця" плідно співпрацює з іншими колективами м. Києва такими, як фольклорний ансамбль "Криниченька", зразковий ансамбль народного танцю "Дніпряночка". Якщо Ви любите співати, маєте вокальні данні, та бажання стати учасником дружнього творчого колективу, Народний ансамбль української пісні "Чарівниця" запрошує Вас до ПК "Дарниця"!
Сторінки в інтернеті:
  • Ансамбль Чарівниця - офіційна сторінка
  • Ансамбль Чарівниця - офіційна сторінка

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Baldgi  13.09.2012
Відредаґовано: 14.09.2012
Переглядів: 1571



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2766.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB