На головну сторінку

Audi Sile



Áudi Síle — український gothic/industrial гурт, який у 2002 році заснували Віталій Усік (Drakon AuS) та Віталій Фльонц (м. Козова, Тернопільська область) разом з клавішником Володимиром Стасишиним.

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2002

Історія

Даючи концерти спочатку на рідній Тернопільщині, а відтак – і на теренах усієї України, Audi Sile швидко зайняли провідне місце на українській готичній сцені.

Першим значним здобутком колективу стала участь у програмі "Остання барикада" на каналі "1+1" разом з Кому Вниз, Вінки, Вій 27 лютого 2003 року. Випуск був присвячений українському готичному рухові, надзвичайно популярному в країні на той час. Опісля й українські готичні журнали (Gothica, Sacratum) зацікавилися гуртом, неодноразово публікуючи матеріали про Audi Sile.

13 липня 2003 року гурт Audi Sile здобув 1-у премію на фестивалі "Тарас Бульба" в м. Дубно. Першим студійним альбомом Audi Sile став альбом "DeMonsteration", який вийшов у 2005 році. Також пісні Audi Sile виходили в збірках "Українська готика, vol. 1" (2003), "Очі відьми" (2007) [пісні гурту Вій у виконанні українських музикантів], "Радіо Україна" (2007), "Українська музика Випуск 2, Dark scene. Темна сцена" (2007). Донині пісні гурту звучать на Радіо ROKS.

Упродовж наступних трьох років (2005–2008) гурт отримав значну популярність на готичній сцені України, але його успішне майбутнє дещо затьмарили конфлікти між учасниками гурту. Таким чином Audi Sile призупинили свою музичну діяльність на два роки, щоб залагодити всі посталі проблеми й у новому складі з'явитися на сцені в 2011 році.
Сторінки в інтернеті:
  • Audi Sile - офіційна сторінка
  • http://vk.com/audisile
  • http://www.myspace.com/audi-sile

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Геть з моєї землі!
 (5 хвилин на роздуми)
Audi Sile / Audi Sile не вказано     1126
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Wandering Shade  15.05.2012
Відредаґовано: 18.05.2012
Переглядів: 1221



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2675.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB