На головну сторінку

Джигура



Луцький рок-гурт, заснований у 2008 році.

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2008
Місце заснування: Луцьк

Історія

Склад гурту:

  • Віталій Єганов - вокал, гітара (автор музики і текстів)
  • Валерій Сивий - ударні
  • Артур Сімдянов - бас-гітара, бек вокал
  • Юрій Король - клавішні, бек вокал

Отже почнемо із першого учасника Віталіка Єганова. Народився він на проміжку дороги, яка веде із Луцька до Білорусі, у славному місті Ратно. Де пішов у садок потім у школу. Весь цей час він уважно прислухався до музики. Тому і вирішив після закінчення 9го класу вступити до Луцького училища культури по класу дирегент академічного хору. Отже саме з цих моментів починається цікаве. На гітарі, Віталій, грав, можна сказати, з пелюшок. Та і музику полюбляв як всяка освічена, культурна та інтелігентна людина - рок. Перший досвід колективного рок - гурту, Віталій отримав з командою "Календар" (разом із Віктором Бурою, екс-"Своя Сорочка"). Пізніше досвіду набирався у "Холодна Війна" та "Малярія", де він грав на гітарі, а на вокалі співав Дмитро Соколов (більш відомий, як Сем).

Потім була співпраця із Степаном Чумаком (гурти "Січ" та "Кінг Сайз"). Ще були роботи із "Резус Блюз" (разом з Ігорем Боцеровським), а вже потім "Дика Трава", яка й закинула Віталія до нашої столиці Києва. Та як інколи буває, щось пішло не так і гурт розпався. Ото ж прийшлось йому повертатися додому та трошки подумавши (приблизно років 6) вирішив створити новий проект під робочою назвою "Джигура". Першим кроком був дзвінок до давнього приятеля Валерія Сивого("Кінг Сайз", "Дика Трава","Січ"). Отже далі коротко про відомого ударника, фаната своєї справи Валерія Сивого. Народився Валерій у місті Луцьку. Із самого дитинства він молотив барабани і тому мама з татом купили першу установку. Відслужив в армії до речі у спортивній роті, так як Валерій паралельно із музикою займався спортом (дзюдо). Звичайно весь цей період він накопичував досвід з різними колективами, потім був "Кінг Сайз" та "Дика Трава".

Йдемо далі. Почався тривалий пошук бас гітариста, тягнувся він приблизно 3 хвилини. Віталій зайшовши до друзів у магазин "Кобза" запитав у Олександра Ребрина чи він не знає вільного на сьогодні бас-гітариста. На що той відповів: "Що, нещодавно Артур Сімдянов інструмент придбав, здається ніде не грає". Відразу відбувся дзвінок до свого товариша з пропозицією, відповідь була звичайно позитивна. Тому далі декілька слів про Сімдянова Артура: .... . З'явився Артур на світ у м.Ківерці, що лежить на проміжку 15км від м.Луцька. Там він вступив на клас скрипки до музичної школи, але згодом родина переїхала в Луцьк. І вже там музичну школу він закінчив по класу контрабаса (скрипка здавалася йому за малою). Навчаючись ще у останніх класах СШ № 22 він вже виступав з гуртом "Мухи в чаї" разом із Андрієм Самойло (Муха), який тепер є досить відомим членом гурту "Бумбокс" та Олександром Івановим "Флайзза". Також була досить цікава робота із Сашком Положинським перед його проектом "Тартак". Отже після невеликої перерви (12 років). Артур знову взяв у руки музичний інструмент. Зібралось чудове тріо, але захотілось додати у гурт клавіші. Тому Артур вирішив провідати свого давнього друга та кума Юрія Короля, більше відомго як DJ Pioneer. Так ми з Вами доїхали до заключного учасника колективу Юрія Короля (DJ Pioner). Народився та виріс він у Луцьку де весь час стикався з музикою, вчився у музичній школі по класу фортепіано, грав у КВК за ЛДУ, який і закінчив із педагогічною спеціальністю. Далі була робота DJ у нічних клубах. Але як вияснилось весь цей час Юрію щось не вистачало, це він зрозумів почавши грати на клавішах у гурті.Також Юрій Король є студійним звукорежисером гурту.

Згодом до гурту Джигура приєднався Нікіта Онишко,який продовжує справу батька Олекси Онишко,і є концертним звукорежисером та директором студіі "Dzhygura Records".
Сторінки в інтернеті:
  • dzhygura.com.ua
  • http://vk.com/club13624122

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Не забувай невідомий / невідомий не вказано 5  919
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Calib Death  19.03.2012
Відредаґовано: 06.04.2012
Переглядів: 1245



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2643.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB