На головну сторінку

Ольга Ошитко



українська співачка, лауреат Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів і конкурсів.

Перейти до списку пісень >>

Народилась: 29.11.1990
Місце народження: м. Тлумач, Іано-Франківська область

Біографія

Народилася Оля Ошитко у містечку Тлумач Івано-Франківської області (Покуття). Ще в шестирічному віці вона отримала титул Королеви в конкурсі "Міні-Панночка". Тоді ж талановита покутянка встигла перемогти на дитячих пісенних конкурсах "Зірки Покуття", "Перлини Придністров'я", "Карпатські соловейки". Потім були перемоги на таких престижних Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях, як "Молода Галичина", "Доля", "Мелодія", "Сузір'я", "Золотий тік", "Родина", "Дзвони Лемківщини", "Наша земля – Україна", "Бойківська ватра", "Пісенний вернісаж", "Європа – Центр" та багатьох інших. Так розпочався шлях юної співачки сходинками мистецького Олімпу.

На сьогодні в творчому доробку Покутської Писанки – понад сто лауреатств, а ще вона – володарка п'ятьох "Гран Прі": Всеукраїнського фестивалю дитячого та юнацького мистецтва "Веселі канікули осені", Міжнародного фестивалю української естрадної пісні "На хвилях Світязя", Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Азовські вітрила", Міжнародного фестивалю "Галицькі перехрестя" та телевізійного – "Горицвіт".

Оля – переможниця телевізійних програм "Зірки – на сцену!" і "Крок до зірок". Юна співачка брала участь в концертах-бенефісах і авторських вечорах Раїси Кириченко, Ніни Матвієнко, Івана Поповича, Іво Бобула, Тараса Петриненко, Степана Гіги, Віктора Герасимова, Михайла Поплавського, Оксани Білозір, Вадима Крищенка, Миколи Луківа, Андрія Демиденка, Степана Галябарди та ін.

Двічі Покутська Писанка представляла Прикарпаття на творчих звітах майстрів мистецтв і художніх колективів, які проходили в столичному Палаці "Україна": "Пісні Карпат лунають над Дніпром" і "Різдво в Карпатах". Серед усіх учасників звітів вона – єдина дипломантка конкурсу газети "Голос України". Минулого року Оля Ошитко гідно представила культурне мистецтво України в Німеччині , Польщі, Румунії, Молдові. В репертуарі юної співачки домінує народна пісня (найчастіше – в сучасній обробці). Співпрацюють з нею композитори Володимир Домшинський, Леонід Попернацький, Ігор Юзюк, Михайло Катричко, Володимир Кузнєцов, Леся Соболевська та ін. Освіта:Музична школа по класу фортепіано, Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київський національний університет культури і мистецтв. Дискографія"Покутська Писанка"(2007)

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 З днем народження, Україно! Л. Загоровська / Л. Соболевська не вказано     5437
 Мій шлях
 (Закінчилися дитинства вулиці)
невідомий / невідомий не вказано     618
 Писанка - зорянка невідомий / невідомий не вказано     4175
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Примітки:

На сайті є пісня у її виконанні "З днем народження Україно" сл. Л. Загоровська муз Л. Соболевська

Дані ввів: Олександр  04.01.2012
Відредаґовано: 10.01.2012
Переглядів: 2835



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2582.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB