На головну сторінку

Антоніна Маренич



Народна артистка України

Перейти до списку пісень >>

Народилась: 17.03.1949
Місце народження: Самара, РФ

Біографія

Антоніна Маренич – Народна артистка України (2003), солістка тріо Мареничів, мати, ніжна й ранима жінка. Доля занесла її з великого російського міста Самари до мальовничого куточка України на Волині, в місто Луцьк, а потім і до Києва. Тільки дитячі спогади про українську пісню допомогли Антоніні Маренич адаптуватися до нових життєвих умов, полюбити Україну, її народ. З часом Україна віддячила їй – саме тут народилося тріо Мареничів, яке полюбив український народ і весь світ.

Вона згадує про минуле, як про етап, який подарував їй любов до української пісні. 31 рік з тріо був прекрасним, сучасною мовою "зоряним" періодом, але зараз Антоніна Маренич хоче співати і співатиме сольно. Вона записує нові пісні, сама пише слова, підбирає кожну пісню обдумано. Антоніна багато що хоче встигнути, реалізувати, вона любить працювати і робити свою справу. Творчі пошуки не чужі їй, як і любов до експериментів, вона рада, що зараз молоді виконавці можуть всесторонньо реалізувати себе.

Пісні "Милий, прощай", "Зелений гай" – це її душа, біль, любов, вони настільки ліричні і ніжні, що не залишають байдужими нікого. Свого часу популярність тріо Мареничів не зіпсувала тонку, ніжну творчу натуру співачки. Скромна, сором'язлива, вона сама навіть питає у себе, а чи схожа я на зірку?

Ми можемо відповісти – так, Ви зірка, Ви Народна артистка України, а Ваші пісні так легко проникають в душу і лікують...
Сторінки в інтернеті:
  • http://uaestrada.org/spivaki/marenych-antonyna

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Мама Марія М. Ткач / П. Дворський не вказано  2000 9610
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Гориславець  15.07.2011
Відредаґовано: 17.03.2013
Переглядів: 2634



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2442.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB