На головну сторінку

Vroda



Vroda
авторське подання

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2009

Історія

VRODA - новий український поп-гурт, що об'єднав у творчому дуеті дві дівчини - вокалісток Аню Заклецьку-Бурак та Олю Нестеренко. Музика дуету - це витончене поєднання сучасного звучання й традиційної української мелодики, що захоплює і зачаровує, радує і надихає. У грудні 2010 року було відзнято перший відеокліп на пісню "Журавлі".

Засновником та автором усіх пісень дуету є легендарна постать у професійному середовищі: музикант-мультиінструменталіст, композитор, автор текстів, аранжувальник і саунд-дизайнер - Василь Ткач. У його доробку близько півтисячі музичних творів для зірок української естради та провідних світових брендів. Цікаво, що в період з 1995 р. по 1999 р. ним було створено й аранжовано понад півсотні творів для учасників "Червоної Рути", що і досі є неперевершеним рекордом фестивалю.

Аня Заклецька-Бурак - вокалістка, "вічний двигун" дуету. Музика була з Анею завжди, здається, вона навіть народилася під музику. Ну а, так би мовити, професійно виступати на сцені почала ще з 4 років у якості солістки фольклорного вокально-хореографічного ансамблю "Зернятко". Аня — різнобічно розвинута та надзвичайно енергійна людина. Попри те, що вона співачка і внутрішній менеджер гурту VRODA, вона ще й педагог з хореографії, режисер-постановник та сценарист культурно-масових подій та модельних показів, ведуча національних пісенних конкурсів. У Ані вистачає сил та наснаги, щоб брати активну участь в багатьох проектах одночасно. Якщо щось її по-справжньому цікавить, Аня обов'язково знайде час для улюбленої справи. Адже для неї в добі завжди є не "лише", а "цілих" 24 години! Музичний проект VRODA став новою, можливо найяскравішою, сторінкою у творчому житті Ані. У дуеті вона виступає не лише солісткою, але й генератором ідей, які потім втілює у життя, захоплюючи своїм натхненням інших.

Оля Нестеренко, маючи від природи багатий голос і досконалий слух, співає з 4 років. Почала свою вокальну кар'єру у дитячому ансамблі "Світанок", продовжила її як солістка джазового колективу. Вже понад 5 років Оля бере активну участь у різних телевізійних проектах, виступаючи як соло- та бек-вокалістка на телеканалах Інтер, М1... Почувши Ольжин спів, Василь Ткач зрозумів, що саме так повинна звучати його VRODA. Тож він намагався бути дуже переконливим у своїй пропозиції до самобутньої талановитої вокалістки. Як результат, сьогодні розкішна шатенка з чарівним голосом виконує саме його пісні. Надзвичайно тонке відчуття мелодики, глибинне розуміння традицій українського співу, що притаманні Олі, роблять її виконання неперевершеним.
Сторінки в інтернеті:
  • Vroda - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Доле моя В. Ткач / В. Ткач не вказано     1196
 Доле моя (народна пісня) не вказано  2017 18979
 Журавлі В. Ткач / В. Ткач не вказано    6514
 Краса В. Ткач / В. Ткач не вказано    866
 Мантра В. Ткач / В. Ткач не вказано     728
 Новорічне диво В. Ткач / В. Ткач не вказано     4829
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  12.03.2011
Відредаґовано: 02.01.2014
Переглядів: 8329



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
1. Анастасія (гість) 13.12.2011 21:55    
Чому немає тексту пісень???
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2308.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB