На головну сторінку

Сергій і Микола Радченки



Заслужені артисти Росії

Перейти до списку пісень >>

Місце заснування: м. Токмак Запорізької області

Історія

Брати Радченки - російський дует братів- близнюків Сергія й Миколи Радченків, виконавців пісень у стилі "російський шансон".Заслужені артисти Росії.

Народилися в м. Токмак Запорізької області. Співати почали ще в дитинстві. Закінчили театральний інститут і зробили в театр Аркадія Райкина, у якім відіграли три роки. Одного разу на репетиції Аркадій Райкин заявив братам, що їм треба прибрати український говір, і порадив звернутися до педагога по сценічній мові. У репертуарі братів Радченків, крім пісень російською мовою , зустрічаються й пісні на українському, такі як "Вечір догорає" ("Вечір догоряє"). Потім обоє брата служили в армії. Зараз виконують здебільшого ліричні пісні.

Музичність та незвичайно співочі дані артистів помітили композитори Мікаел Таривердієв і Олександр Журбин та з задоволенням працювали з ними. Пісні для братів Радченків пишуть Олександр Морозов і Олександр Пляченко, ("Малиновий дзенькіт", "Будиночок вікнами в сад", "Світанок червоний". Також виконують українські пісні "Вечір догорає"; ,"Тільки ти дочекайся" (В. Крищенко) "Я дивлюсь на Вас мамо" (А. Демиденко) та інші)).

Братів Радченків запрошував у свої концерти Микита Богословський. Сергій і Микола з великим успіхом виступали в них. Виступали вони в містах Росії, бували й на концертах закордоном.

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Олександр  02.02.2011
Відредаґовано: 03.02.2011
Переглядів: 1843



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2266.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB