На головну сторінку
Дізнатися більше

Наталія Мамедова



Співачка...

Перейти до списку пісень >>

Народилась: 11.04.1983
Місце народження: Україна , Калуш

Біографія

Анжеліна ( Мамедова Наталія Миколаївна) народилася 11 квітня 1983 року в місті Калуші Івано-Франківської області в сім'ї службовців.

У 1989 році розпочала навчання в Калуській середній школі, яку закінчила в 1998 році. Під час навчання відвідувала заняття учнівського хору і вокального ансамблю, а також відвідувала гурток міського дитячого будинка культури.

В 1998 році поступила в Калуський хіміко-технологічний технікум, який закінчила у 2001 році, здобувши кваліфікацію комерсанта. За активну участь у художній самодіяльності технікуму Анжеліну було відзначено почесною грамотою. Після закінчення технікуму в 2001 році вона продовжила навчання, поступивши в Тернопільську академію народного господарства на факультет міжнародного менеджменту, який закінчила у 2004 році.

Восени 2001 року розпочалася сольна кар"єра Анжеліни, як естрадної співачки в Калуській мистецькій агенції "АС". У 2002 році перші виступи на конкурсах естрадної пісні і перші творчі здобутки, а саме: звання лауреата всеукраїнського фестивалю "Захід 21 століття" та регіонального фестивалю " Едельвейс", а також стала володарем гран-прі на фестивалі "Зимова імпреза" і "Золотий Тік".Крім участі у фестивалях активно співпрацює з Калуською студією звукозапису "6 секунд" і як результат окремі пісні увійшли в три магнітоальбоми та приймає участь в різноманітних концертних програмах. На той час у пісенному репертуарі Анжеліни твори Калуських поетів та композиторів.

У 2004 році співпраця із мистецькою агенцією "АС" завершується. В цьому ж році розпочинається співпраця з творчою майстернею " Млин Рекордс", а також навесні Анжеліна бере участь в концертному турі народного артиста України Степана Гіги. В цей час співачка самостійно займається підбором свого репертуару та розпочинає писати музику на вірші Ірини Мандич - "Скажи" та Михайла Надбережного - " Літак". Саме з цими піснями у липні 2005 року Анжеліна стає лауреатом 10-го міжнародного конкурсу естрадної пісні " На хвилях Світязя". Разом із творчою майстернею "Млин рекордс" та студією "6 секунд" співачка працює над репертуаром в "укрфольк" стилі, як результат було випущено декілька альбомів - "Жоржини", " Жоржини 2", " Жоржини 3", "Білі троянди" ,"Білі троянди 2", "Марічка" і багато інших, а також альбомів на релігійну тематику "Колядки 2", "Бог предвічний народився" і т.д... В 2006 році був знятий відео кліп ( виробництво "AS-STUDIO" , режисер Андрій Снімщиков) на різдвяну колядку " Бог предвічний".

2007 рік відзначився для Анжеліни нагородою на ювілейному Міжнародному фестивалі естрадної пісні "Море Друзів". Співачка активно працює над англомовними піснями, а також захоплюється джазовими композиціями. В її репертуарі з"являються відомі хіти світових виконавців, зокрема Lara Fabian, Whitney Houston, Jenifer Hudson, Etta James та інші... В 2009 році працює диктором на радіо "Калуш ФМ"....А в 2010 році Анжеліна перемагає в міжнародному вокальному онлайн конкурсі "ВКМ 2010" з поміж 400 учасників, де в нагороду отримує грошовий приз, диплом та авторську пісню під назвою "Real is always light" від одного з директорів конкурсу Игоря Димкова. Влітку цього року Анжеліна стає півфіналісткою "Народної Зірки 3" , а в кінці 2010 року, а саме у грудні бере участь у творчому концерті Вадима Крищенка та виконує пісню на його слова та музику Володимира Домшинського – "Хай буде так".

Далі буде....
Сторінки в інтернеті:
  • http://www.youtube.com/watch?v=D6e32vt9yfA&feature=player_embedded

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввела: Анжелина  01.02.2011
Відредаґовано: 05.02.2011
Переглядів: 1403



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
1. vova (гість) 19.11.2011 14:43    
где скачать минус ваяж
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2263.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB