На головну сторінку

Аверс




Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2000
Місце заснування: Кременчук

Історія

"І знову від тепла, чужого добра, від марних людей, шалених ідей і без перешкод, всіляких угод ми будем самі в сіро-білом небі"

Саме ці слова автор пісень, а також бас гітарист та головний ініціатор створення гурту Олексій Желтухін відобразив в приспіві композиції, яка так і називається "Аверс". Глибоко філосовський підтекст це його фішка та багатьох його творів, авжеж інколи трапляються і попсові мотиви, які легко сприймаються любим слухачем, як правило це ті композиції, які написані російською мовою.

Аверс виховувався на музиці своїх кумирів легендарного американського гурту - Red Hot Chilli Peppers, тому у весь час хотіли грати в стилі фанк, в деяких нових творіннях це вдалося, фанк в стилі Аверс. Але не змогли відмовитися від улюблених фанами ліричних пісень, тому гурт розвивається в двох напрямках і з часом об'єднають ці два напрямки в один єдиний, гарним прикладом цього є одна із нових пісень - "Май рай".

Головний аранжувальник Сергій Томашевський, вихованець місцевої музичної школи, музичний відмінник, мабуть народився з гітарою та мікрофоном в руках. Був запрошений на посаду соло гітари та вокалу, а також на його плечі лягла велика доля аранжування, як на музиканта з музичною освітою. Саме він і запросив колишнього гітариста Скляра Максима в гурт (який в грудні 2006 року залишив гурт) і він же являється його вчителем по грі на гітарі. Макс, відмінник в школі, медаліст, а нині інженер автомобіліст за фахом, лабав собі у дворі на акустиці і навіть не підозрював, що залетить в цю музичну халепу, яка достатнім чином змінить його життя, авжеж в цікавішу сторону.

Далі на черзі Костянтин Байдуш - ударник, являється творцем цього сайту, а також цієї писанини :). Колись мати відвела в дитинстві в музичну школу, яку закінчив по класу ударних інструментів, завдяки чому і потрапив до гурту. Але гурт нещодавно поповнився кількістю йочо учасників. Ми довго міркували і прийшли до висновку, що нам потрібен окремий вокал, та вже давно мріяли про синтезатор, так у нас з'явився клавішник Олексій Сапронов та вокаліст - Руслан Керімов. Руслан - творча людина, профессійний танцюрист з бального спортивного танцю, без досвіду в рок музиці, але з великим бажанням та впертістю почав давати певні результати. Олексій, він же Alex, талановитий і дуже музичний хлопець, самий молодший участник гурту, швидко пристосувався до нашої творчості. А також замість Макса (який поринув в кар'єру інженера) в нас з'явився Дмитро Рибаков, який провівши з нами 5 репетицій зумів гідно відіграти за нами виступ в Харькові, доречі це був його перший в житті виступ в загалі в рок-гурті на якому він гідно себе зарекомендував і продовжує це робити.

На творчому шляху гурту такі фести: "Квадрат У" ТРК "Лтава" (Полтава), "Старий новий рок" (Бориспіль), "Музичний острів" (Харків), "Екстрим Зона" (Кременчук)...

Аверс:

  • Олексій Сергійович Желтухін – бас-гітара, тексти
  • Дмитро Володимирович Рибаков – гітара
  • Сергій Володимирович Томашевський – вокал, гітара, соло
  • Костянтин Едуардович Байдуш – ударні
  • Руслан Адалатович Керімов – вокал

Сторінки в інтернеті:
  • Аверс - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Май рай О. Желтухін / Аверс не вказано     563
 Я хочу ту О. Желтухін / Аверс не вказано     694
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  02.06.2010
Відредаґовано: 04.06.2010
Переглядів: 1757



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/1995.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB