На головну сторінку

Гурт Козацькі Забави



Гурт Козацькі Забави
надав Микола Рудаков


Перейти до списку пісень >>


Адреса: м.Київ, пр.Перемоги,38

Історія

Гурт "Козацькі забави" створений у м.Києві у 1990 році. Музикантам, яких до гурту зібрав заслужений діяч мистецтв України, народний артист України Андрій Верес, журитися не личить, бо пережили вони за цей час багато. пережили, але не згубили своє творче обличчя та переконання. Вони знають про нас та наші біди все і намагаються розважити українців. Настільки їм це вдається можна судити з того, що їх чекають не лише в будь якому місті чи селі, але й у зарубіжжі, як у далекому так і близькому.

Артисти гурту "Козацькі забави" здатні відчути настрій публіки, підібрати до неї ключі, тому майже завжди глядач перетворюється у беспосереднього учасника дійства, що відбувається на сцені. Отож, безперебільшення, їх люблять дорослі і діти, багаті і бідні, бо вони дарують їм найдорожче-запал своєї душі та козацький дух.

Географія гастрольних маршрутів майорить зміною міст, держав, континентів. Їм аплодували глядачі Англії, Шотландії, Німеччини, Південної Кореї, Китаю, Ізраїлю, Вересуели, Перу, Колумбії, Грузії, країн Прибалтики та багатьох інших.

Бренд "Козацькі забави" став елітною маркою сучасної української історії. Вони -неповторне явище у бутті сучасної української культури, бо спроможні творити стильні та модні проекти. Концертні програми гурту "Козацькі забави" - це дотепні, яскраві вистави, що відтворюють актуальні проблеми нашого життя, викликаючи подвійне відчуття. З однієї сторони - це типові історичні образи нашого минулого -саме такими були музики Запорозької Січі, з іншого ж - це наші сучасники з добре знайомою психологією, поглядами на дійсність, іронічні та саркастичні.
Сторінки в інтернеті:
  • Гурт Козацькі Забави - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Вареники усіх країн, злипайтеся! А. Матвійчук /  не вказано     2121
 Налий, шинкарочко В. Крищенко / О. Гавриш не вказано     3524
 Ой, напій коня Яків Кухоренко / В. Ярцев не вказано     745
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: верес андрій  10.05.2010
Відредаґовано: 04.06.2020
Переглядів: 3259



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/1953.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB