На головну сторінку

Пан Пупец



Склад гурту:

  • Станіслав Боднарук – гітара, вокал
  • Олег Мороз (Frost) – бас, бек-вокал
  • Андрій Михайлов (Viper) – ударні


Перейти до списку пісень >>

Альбоми:
  • Пан Пупец (2006)

Засновано: 2004
Місце заснування: Івано-Франківськ

Історія

Разом вони вже три роки від січня 2004. Якийсь час, як то переважно буває, не мали місця для репетицій, потім воно знайшлося. Перший концерт відбувся в травні. Вони були знайомі вже давніше. Стас і Фрост навіть грали у іншій групі. Андрій знав їх як музикантів, іноді їхні шляхи перетиналися, зрештою, Франківськ – невелике місто. Якось Стас зайшов до Фроста записати якусь пісеньку, бо Фрост вже записував. Тоді ж вони вирішили: чому би не зробити щось зовсім своє? Записали кілька спільних композицій і постановили створити живу групу. Стас ще давніше, думаючи про тих, з ким хотів би грати, мав на увазі Андрія, який грав у "Карні".

Ідеї всіх композицій тримаються на імпровізації. Вони народжуються на репетиціях. Починають щось грати, бавитися. З'являється мотив, який котиться далі стаючи піснею. Лише два рази було так, що хтось приходив з якоюсь ідеєю. І то вона була сирою, якимось фрагментом, який потім у пісню укладалося всіма разом. Композиція починається з мотиву. Слова уже вторинні. Лише одна пісня "курвамама" - почалася з тексту. Але головне імпровізація. Як у джазі. Тільки тут вона рокова. Далі – як у сім'ї. Комусь щось подобається, комусь щось ні, про щось сперечаються, але це сім'я, яка переживає все разом.

Вони не погоджуються з жодним означенням своєї музики. Вони грають музику дуже різну. Їх часто називають панками, хоч у них фанку більше панку. А взагалі, грають все, що хочуть. Тому перший альбом називається просто "Пан Пупец", бо це ніяка не концептуальна річ, а доробок за два роки. Пісні настільки різні, що знаючи лише якусь одну, неможливо впізнати, що іншу грає та сама група. У них навіть вокал може бути зовсім іншим. Їхня фішка у відсутності власного стилю. І говорити про власну творчість перебуваючи повністю у ній, нема жодного сенсу. Потрібно якогось свіжого вуха.

Слухають багато музики. Останній тиждень якихось шалених японців. Але слухають переважно звуки тих інструментів на яких грають. Вислуховують професійно передовсім подачу звуку, звучання певного інструмента. Цього вчаться, це мають на увазі, коли йдеться про власний продукт. Ніколи не беруть за взірець почуті мелодії, мотиви, динаміку. Коли ж стається так, що десь потрапляють у те що було, то це буває лише випадково , бо так багато вже всього у світі зіграно.
Сторінки в інтернеті:
  • Пан Пупец - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Байдарка Пан Пупец / Пан Пупец не вказано     982
 Кролик Пан Пупец / Пан Пупец Пан Пупец   2006 1524
 Свист гір Пан Пупец / Пан Пупец Пан Пупец   2006 941
 Evolution, baby Пан Пупец / Пан Пупец Пан Пупец   2006 553
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  20.10.2009
Відредаґовано: 20.10.2009
Переглядів: 1849



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/1696.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB