На головну сторінку

Хатка Пта...



Хард-фолковий колектив "Хатка Пта..."

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 1999
Місце заснування: Cумська область, місто Буринь

Історія

Група працює в жанрі який приблизно можна назвати"хард-фолк". У вищезгаданому складі колектив існує приблизно 2,5 років. З назвою "Хатка Пта..." виступають з початку 2008 року (до того була "Небесна Канцелярія"). Все розпочалося приблизно в кінці 99-го з такого собі рок-гурту. Учасники на той час: Гарбуз Сергій – гітара, Герасименко Олександр – бас, Ігнатенко Олександр – барабани, Козирь Андрій – гітара,Черевко Олександр – клавішні. Стиль музики приблизно "хард". Проіснувавши деякий час колектив розпався.

З руїн виник інший колектив "Небесна Канцелярія" з таким складом: Козирь – барабани, вокал; Герасименко – бас; Черевко – гітара; Трусенко Ірина – клавішні. В такому складі гурт працював десь 2 роки. Але знову зміни: Козирь – гітара, вокал; Герасименко – бас, Черевко – гітара, Котько Сергій – барабани. На початку 2007 року до гурту приєднався Сашко Іванов (баян) і на місце Сашка Черевка прийшов Євген Прядко. В такому складі гурт існує на сьогодні.

На початку 2008 року назву"Небесна Канцелярія" було змінено на"Хатка Пта...". Назва гурту походить від єгипетського "Хет Ка Пта" (що значить"Храм бога Пта"), оскільки праукраїнська і єгипетська історія мають спільні корені, то і словозміст співзвучний з нашою "хатка бога птаха".

Серед останніх широкомасштабних рок-фестів за участю команди можна назвати фестиваль "ПроРок-2007", "ПроРок- 2008" і фестиваль "Червона рута 2008". Власне "Про Рок-2008" і став першим фестивалем на якому команда виступила під назвою "Хатка Пта...". Останнім був виступ на етно-Фолк-рокових фестивалях "Золотая кувшинка-2009" та "Маzепа fest-2009".

До речі,назву було створено з подачі басиста,який надибав на статтю в газеті.

В даний момент створено більше двох десятків композицій,але нажаль, студійних записів поки що немає. В цьому напрямку ведеться робота. На сьогодняшній день записано кілька демо-записів,які викладено на сайті в розділі "музика і відео"
Сторінки в інтернеті:
  • Хатка Пта... - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 В мареві
 (Філософська композиція)
А. В. Козирь, В. М. Осадчий / Хатка Пта... не вказано     615
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Yigor  15.09.2009
Відредаґовано: 28.09.2009
Переглядів: 1483



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/1666.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB