На головну сторінку

Вогні Цитаделі




Перейти до списку пісень >>


Історія

Ми зустрілися взимку 2005 року. Репетиції проходили в приміщенні місцевої філії МАУП (велике спасибі адміністрації за те, що пішла на зустріч молодим металістам), а потім житловому будинку. Враховуючи різні музичні смаки учасників роботу розпочали із перегравання музики відомих груп (заставляли бідну дівчинку співати арійську "Волю и Разум").

Щодо назви гурту, то вона з'явилася не зразу. "Вогні Цитаделі" - це певний символ, внутрішня ідея до якої ми йдемо. Це той прихований вогонь, що палає у серці будь якої людини, яка вміє мріяти, той вогонь, що освячує дорогу життя... це дивне світло, що вечорами мерехтить в бійницях на-пів зруйновної древньої цитаделі – символ давно забутих таємниць.

Отож, в результаті довгого "притирання" була створена перша пісня (Initium), яку записали десь наприкінці літа 2005 року. Далі справи пішли швидше, адже кожен з нас мав власні ідеї і станом на грудень 2005 року в активі гурту було три пісні: Initium, Легенда та Ілюзії, які ми із задоволенням представили на сцені п.к. "Мальви" в рамках Western Metal Session (14 грудня 2005 року і лютому 2006 р.).

Після цих виступів ми гостро відчули потребу у розширенні власного репертуару, чим і зайнялись. Так з'явились дві нові пісні: Привид та Сонячні ворота. 26 жовтня 2006 року гурт виступив у рамках акції під назвою "Українська вечірка".

Зараз приємно і легко згадувати той час, хоч тоді ми самі, напевне, аж занадто серйозно ставилися до того, що робили. Самими приємними звичайно є спогади про співпрацю із нашим першим гітаристом Сергієм (Iron-ом), з яким нажаль змушені були розстатися, після чого деякий час нам допомагав вже інший, не менш талановитий гітарист Вова (Thrаsher). У новому складі нам вдалось виступити лише один раз на Байк з'їзді, що відбувся в серпні 2007 року. Після цього гурт продовжив роботу над новим матеріалом та почав експериментувати над стилістикою (ці експерименти тривають і досі). На превеликий жаль, попри готовність до постійних виступів, через незалежні від нас обставини ми змушені були зробити досить велику перерву, однак, думаю це пішло нам на користь.

На даний час до складу гурту входять: гітарист Роман (Volkmar), клавішник Тарасом (Blaster), барабанщик Тарас (Vulkan), вокалістка Саша (Essenshal) та бас-гітарист Остап. Приємно усвідомлювати, що нові учасники значно урізноманітнили та поглибили звучання колективу. Протягом весни-осені 2008 року нами було переоранжовано весь старий матеріал, створено декілька нових пісень, а також (на радість усім учасникам) остаточно добудовано та повністю обладнано нашу репетиційну базу.

Досить тривала пауза та довгий пошук трохи змінив наші музичні смаки і пріоритети. Надіємося, що Ви відчуєте це у нашій музиці. Що ж, з моменту нашої першої зустрічі пройшло достатньо часу, щоб розібратися що і заради чого ми хочемо робити, наблизитися до того звучання, яке хотіли б мати, а тому ми не особливо переймаємося проблемою визначення власної стилістики. Адже музика це в першу чергу емоція, а вже потім набір звуків чи гармонічних оборотів. Та й кого це зрештою цікавить? Чи не краще просто послухати музику і обійтись без банальних слів? =)

Джерело: офіційний сайт
Сторінки в інтернеті:
  • Вогні Цитаделі - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Ілюзії Вогні Цитаделі / Вогні Цитаделі не вказано     409
 Привид Вогні Цитаделі / Вогні Цитаделі не вказано     859
 Сонячні ворота Вогні Цитаделі / Вогні Цитаделі не вказано     360
 Темним вогнем Вогні Цитаделі / Вогні Цитаделі не вказано     343
 Хто я Вогні Цитаделі / Вогні Цитаделі не вказано     577
 Initium Вогні Цитаделі / Вогні Цитаделі не вказано     556
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  30.04.2009
Відредаґовано: 14.10.2009
Переглядів: 1082



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/1473.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB