На головну сторінку

Анжела Вербицька



Анжела Вербицька
заслужена артистка України

Перейти до списку пісень >>

Альбоми:
  • Біла голубка
  • Коралові острови
  • Мій голуб

Місце народження: м.Нововолинськ Волинської обл.
Адреса: Київ

Біографія

Анжела Вербицька Родом з м. Нововолинська, що на Волині. Виховувалась на народній пісні та класичній музиці. З 4-х років одночасно займалась в танцювальному гуртку, в секції спортивної гімнастики. Закінчила музичну школу по класу фортепіано. Грала на барабанах в домровому оркестрі, а також займалась в театрі юного глядача (ще в дитинстві гастролювала по Польщі, мала там успіх і була нагороджена в свої 13 років медаллю лауреата 2-го всесоюзного фестивалю народної творчості оргокомітетом м. Москва)

Навчалась в Київському коледжі естрадно-циркового мистецтва по спеціальності естрадний спів, який закінчила з відзнакою, також закінчила Київський педагогічний університет ім. Драгоманова. У вільний час дівчина співала у церковному хорі. На 2му курсі вирішила піти в монастир, 2 тижні пробула послушницею в обителі, а тут саме почалося з'ясування стосунків між конфесіями. І єпископ її благословив повернутися до навчання. Після навчання три роки працювала солісткою у Волинський філармонії, згодом-солістка-вокалістка асоціації естрадних діячів України.

Нагороджена дипломом за участь в міжнародному концерті в м. Томашов Любельский ( Польща, 1986 р). Нагороджена званням дипломанта 3-го міжнародного пісенного фестивалю "Доля" (Чернівці,1994р) Отримала звання лауреата 1-го ступеня на всеукраїнському фестивалі військово-патріотичної пісні "Коли співають козаки" " (м. Чернівці-1994). Була лауреатом всукраїнського фестивалю "Пісенний вернісаж" 94-97,2001,2002,2005,2007,2008,2009 рр., Одна з перших пісень "Біла голубка" стала переможцем на "Хіт-параді "12-2". Анжела отримала подяку з пам'ятним знаком від командування військово-морських сил України м. Севастополя та Балаклави за сольні виступи на військових кораблях (1995). Перші три відеокліпи були відзняті військовою телекомпанією "Бриз" (Севастополь). Нагороджена званням лауреата на всеукраїнському фестивалі"Анна-Марія і друзі" (м. Тернопіль 1995). Стала лауреатом 2 премії всукраїнського фестивалю естрадного мистецтва "Сонячний скіф" (м. Енергодар 1995). Мала успіх на концерті в Парижі (Франція). В цьому ж році вийшов 1-ий диск в Швеції "Біла голубка". Також гастролювала з концертами в складі групи "Київ" по Польщі. З 1995-2006 брала участь у всеукраїнскому сільскому фестивалі "Боромля", що на Сумщині. з 1996-2000 рр постійна гостя міжнародного фестивалю на "Хвилях Світязя". В 1996 стала переможецем радіоконкурсу"Пісня року". В 1996 році відбувся сольний концерт в міжнародному центрі культури і мистецтв (Жовтневий палац, Київ), З"явився на екрані укр. телебачення музичний фільм "Біла голубка". Анжела представляла Україну у складі державної делегації на чолі з Дмитром Табачником на 14-му всесвітньому фестивалі молоді і студентів на Кубі (Гавана 1997). Також у цьому році репрезентувала українську пісню на міжнародному фестивалі в Туреччині. Нагороджена в 1997 р. грамотою за активну участь у заходах з нагоди відзначення 50-річчя Інституту журналістики (м. Київ). Провела благодійні сольні концерти для дітей-сиріт в м. Луцьку, Нововолинську, Києві. При сприянні благодійного фонду"Наше майбутнє" був проведений благодійний концерт для дітей-сиріт у Снятині (Івано-Франківщина). В 1997 р. в день збройних сил України, президент України Л. Кучма вручив Анжелі Вербицькій звання заслуженої артистки України. На той час вона стала наймолодшою заслуженою артисткою України в свої 23 роки. В 1998 р з успіхом виступила, як гість, на міжнародному фестивалі "Слав'янський базар" в Саратові (Росія).

В 1999 році Анжела разом з музикантами по дорозі на концерт у Новоояворівськ (Львівської обл), у Рівненський обл. потрапила в автодорожну пригоду. В зв'язку з цим не брала участі в ніяких мистецьких заходах 6 місяців. Після цього у 2000 році поїхала на навчання в Лондон (Англія). Там з великим успіхом виступала з сольними концертами в таких містах як Лондон, Ковентрі, Манчестер, Гудерсфілд, Аштон, Волвергамптон, Стокпорт, Брадфорд. Отримала подячний лист від директора англійського фестивалю "Брадфорд Фестівал" Алана Брека за чудову репрезентацію української пісні 24.06.2000 р.

В 2001 р. з приємністю виступала з багатьма сольними концертами влітку в м. Ялта.

В 2002 р. в Канаді (Торонто) вивчала англійсько-канадську мову. Анжела брала участь у багатьох мистецьких заходах української громади Канади, успішно виступала з сольними концертами. Колектив Генерального консульства України в Торонто разом з представниками української громади Канади з приємністю відзначили високий професіоналізм, майстерність та виконавську культуру Анжели Вербицької. Про це засвідчив у своєму подячному листі А. Вербицькій Генеральний консул України в Торонто І. Лоссовський і побажав подальших успіхів в творчій діяльності та гідного представлення укр. пісні в Україні та за її кордоном.

Перебуваючи в Канаді Анжела дає згоду продюсерам з Америки виступити з сольними концертами в США. І успішно виступила в Нью-Йорку, Нью-Джерсі, Філадельфіі та Нью-Арку. В тому ж році отримує почесний титул "Берегиня" 2002 на всеукраїнському фестивалі в м. Кролевець, що на Сумщині.

З 2003-2005 рр. є лауреатом всекраїнського фестивалю "Прем'єра пісні".

З 2001-2006 рр. Анжела вітала українськими колядками, щедрівками послів та співробітників іноземних посольств Англії, Канади, США, Польщі, Німеччини, Росії, Куби, Фінляндії, Франції. Також працівників адміністрації президента України, кабінету міністрів, департаменту молодіжної політики, та різні політичні партії, реалізуючи програму відродження національних традицій укр. народу.

Співачка з великим успіхом виступила на міжнародному фестивалі в. м Генуя (Італія2004 р.).

З 2007-2009 рр навчалась в мовній академії в м. Марбелля (Іспанія). В 2007 і в 2008 рр виступила з сольними концертами в центральному парку фешенебельного курортного міста Марбелля, на якому були присутні туристи з багатьох країн світу. Анжела співала і сама вела концерт на іспанській, англійській та українскій мовах. На концерті були присутні українські громади Іспанії та консул України в Малазі Тетяна Саєнко.

В 2008 р. брала участь в концерті з нагоди Дня Матері в Римі (Італія). "Анжела, ти покорила Рим", - так відзначили глядачі виступ артистки.

В 2009 р. Анжела Вербицька виступає в Іспано-Українському центрі в Мадриді (Іспанія) для української молоді, де був присутній посол україни в Іспанії Анатолій Щерба. І в 2009 стає знову лауреатом Всеукраїнського фестивалю "Пісенний вернісаж".

У 2012 закінчила з відзнакою Дипломатичну академію України при МЗС України за спеціальністю Магістр зовнішньої політики.

Дискографія:

  1. компакт-диск"Біла голубка" ( Швеція 1995 р)
  2. магніто-альбом "Мій голуб" ("Союз Україна"1998 р)
  3. магніто-альбом "Щастя мить" ("Гарба" 2000 р.)
  4. компакт диск "На всі часи" ( Канада 2002 р.)
  5. компакт диск"Коралові острови" ("Мед" 2005 р)
Фільми, кліпи:
  1. муз. фільм"Біла голубка" (45 хв, включає автобіографію та 6 відеокліпів),1996.
  2. Відеокліп "Посмішка" 1998
  3. Відеокліп" Мій голуб" 1999
  4. Відеокліп "Адажіо" 2005
  5. відеокліп "На золотому березі" 2009.

Сторінки в інтернеті:
  • http://www.youtube.com/user/AngelaVerbytska
  • http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000308850929

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Адажіо Анжела Вербицька / Томасо Альбіноні Коралові острови    2022
 Біла голубка А. Матвійчук / М. Павлів не вказано    6565
 Білі лелеки О. Вратарьов / Д. Чугай не вказано    3690
 Вишита сорочка Федір Тишко / Генадій Татарченко Біла голубка    2206
 Втікай, моє серце А. Матвійчук / Северин Краєвський не вказано    1288
 До святої Вечері  не вказано    5761
 Заграй мені тишу Олесь Бердник / С. Сольоний не вказано    854
 Закохана Н. Земна / Анжела Вербицька Мій голуб    786
 Заспіваю твоє ім'я М. Вінграновський / Анжела Вербицька не вказано    1855
 Індійське кіно А. Матвійчук / Г. Татарченко не вказано    1375
 Казка А. Матвійчук / Анжела Вербицька не вказано    1034
 Квіти В. Путята / Анжела Вербицька не вказано    1231
 Кругообіг кохання М. Мельников / О. Злотник не вказано     878
 Листопад Анжела Вербицька / Анжела Вербицька не вказано    862
 Лиш тобі одному вірна невідомий / невідомий не вказано     782
 Материнка Н. Зубицька-Земна / Л. Попернацький не вказано     1097
 Мелодія кохання Анжела Вербицька / Албіноні не вказано     935
 Мій голуб Б. Харитонов / Мар'ян Гаденко не вказано    983
 На всі часи Л. Ільїна / Мар'ян Гаденко не вказано    2706
 На золотому березі Анжела Вербицька / Анжела Вербицька не вказано     496
 Народи мене, Матінко Божа Олесь Бердник /  не вказано    693
 Осіння пісня невідомий / невідомий не вказано     922
 Пісню не забути Йосип Фиштик / А. Горчинський не вказано     1740
 Помолюся Богу
 (Свіча)
А. Матвійчук / Г. Татарченко не вказано    1876
 Посмішка твоя Анжела Вербицька / О. Гавриш не вказано    3146
 Прощай мене невідомий / невідомий не вказано    477
 Святий Миколаю Анжела Вербицька / Анжела Вербицька не вказано    8897
 Софія Федір Тишко / О. Гавриш не вказано    3120
 Тебе любити хочу кожну мить невідомий / невідомий не вказано    648
 Ти не плач сиротою Олесь Бердник / С. Сольоний не вказано     692
 Трійця Н. Зубицька-Земна / Л. Попернацький не вказано    5171
 Тюльпанове дерево С. Галябарда / О. Гавриш не вказано    907
 У новорічну ніч Анжела Вербицька / Анжела Вербицька не вказано     1731
 Усіх пригадаю вас Анжела Вербицька / Анжела Вербицька не вказано    565
 Ювілярам В. Путята / Анжела Вербицька не вказано    1294
 Я закохана в тебе, мій Процеве В. Ковтун / Анжела Вербицька не вказано    711
 Я ніколи до вас не прийду
 (Романс)
І.Зьола / А. Горчинський Біла голубка     1780
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввела: Olga  08.01.2009
Відредаґовано: 29.08.2018
Переглядів: 12428



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
12. webmaster (модератор) 01.08.2012 23:10    
webmaster@pisni.org.ua

0/0

11. Ella (користувач) 01.08.2012 22:28    
як звязатись з адміністратором сайту?
0/0

10. Ella (користувач) 01.08.2012 22:27    
на яком імейлі адміністратор для доповнення?
0/0

9. Оксана (гість) 19.07.2010 16:17    
Побільше пісень нам давайте.Прагнемоооооооо
+1/0

8. Ivan (гість) 09.06.2010 17:04    
Vitannia!Naikraschi,Yspihiv,Liubovi!
+2/0

7. Lilianna (гість) 04.06.2010 15:31    
I love you Angela! and your songs
+3/0

6. webmaster (модератор) 28.05.2010 22:32    
Вже є. Не всьо зразу
+1/0

5. Забойний (гість) 28.05.2010 17:20    
шось не поняв..

написано 6 пісень на пошуку,шукаю шосту і немааааааа
0/0

4. Таня (гість) 28.05.2010 14:10    
Пісні чудові! все продумано і по режисерські і по виконавські.Успіхів
+2/0

3. Владислава (користувач) 27.05.2010 15:59    
Анжелочко,ми тебе дуже любимо,твої прихильники.

І завжди чекаємо нових пісень і пишаємось тобою,гідною представницею нашого українського народу.

Хай щастить на творчій ниві і в усьому!!
+3/0

2. Володимир Раєвський (гість) 11.03.2010 23:54    
У синяву неба на славній Волині
Біла голубка високо злетіла
І голосом пісні по всій Україні
Душі людськії заполонила.

Летить її пісня в безмежнії далі.
Євшану розносить цілющий нектар,
Розвіює смуток,і тугу,й печалі,
Іскриться вогнями небесних стожар.

В цій пісні живая душа є народу,
І вірність кохання,і мужності гнів,
Сторінки звитяжних змагань за свободу,
Відвічні легенди поліських лісів.

А.Рябченюк 1995 р.( вірш присвячений Анжелі Вербицький)
+6/0

1. Оксана (гість) 25.10.2009 21:13    
ця пісня Анжели Вербицької називається "Помолюся Богу". Музика Генадія Татарченка,слова А.Матвійчука.

Можна на подивитись на youtube.com
+6/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/1206.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB