На головну сторінку

Tomorrow



Історія "Tomorrow" розпочалась у 2006-му році з того, що Лех Роман і Назар Каляпух почали слухати рок-музику, а саме гурт The Rasmus, який їм дуже сподобався і який і...

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 01.03.2008

Історія

  • Грищук Євген - бас
  • Роман Лех - вокал, гітара
  • Назарій Каляпух - гітара
  • Станіслав Кузнєчихін - ударні

Історія "Tomorrow" розпочалась у 2006-му році з того, що Лех Роман і Назар Каляпух почали слухати рок-музику, а саме гурт The Rasmus, який їм дуже сподобався і який і наштовхнув їх на думку створити СВІЙ гурт. Хлопці записались на уроки по грі на гітарі і сумлінно почали відвідувати їх. Спочатку вони грали різні кавери на пісні інших гуртів. В 2007-му році хлопці вирішили придумати щось своє і написали першу пісню, яка мала назву "Butterfly in my life". З нею вони виступили на шкільному Новому році.

Ближче до літа хлопці закинули музику на другий план, бо здавали в школі випускні екзамени, що потребувало багато часу на підготовку, але після екзаменів вони знову взялись за свою улюблену справу. В червні 2007-го Назар з Романом виступили на випускному вечорі перед школою і саме після цього серйозно взялись за створення гурту і хоч в них була проблема - не було бас-гітариста і барабанщика, вони почали писати свої пісні. Перша офіційна пісня гурту "Tomorrow" "Небесний птах" була написана в жовтні 2007-го року. Пізніше вони створили "Подих" і "Помилки".

В лютому 2008-го Хлопці взяли до себе бас-гітариста, свого однокласника Дворецького Влада, який познайомив їх з Станіславом Кузнєчихіним - барабанщиком. З того часу гурт Tomorrow став повноцінним.

На початку літа 2008 року гурт покинув басист Дворецький Влад. На його місце прийшов Грищук Євген.

Офіційна дата створення гурту 01.03.2008р.

Перший виступ відбувся 06.03.2008 в Володимир-Волинському педагогічному коледжі. Зараз хлопці репетирують, пишуть пісні і готуються до концертів...
Сторінки в інтернеті:
  • Tomorrow - офіційна сторінка

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Рон  05.11.2008
Відредаґовано: 14.11.2008
Переглядів: 927



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/1083.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB