На головну сторінку

"Кава-Blues" у "приготуванні" Павла Табакова засмакувала музичним гурманам


Два концерти під мелодійно-запашною назвою "Кава-Blues" протягом одного вечора на сцені Львівської філармонії дав Павло Табаков. Для переможця телепроекту "Шанс", а також успішного учасника шоу "Україна має талант!-2" і національного відбору на "Євробачення-2011", уже стало доброю традицією радувати своїх прихильників новими концертними програмами саме у період різдвяних свят. Цього року голосистий співак приготував сюрприз для музичних гурманів – ковток справжньої музики – у стилях джаз, блюз та рок-н-рол. Такі вишукані музичні коктейлі увійшли у новий, четвертий за ліком, альбом Павла Табакова "Кава-Blues", який тільки-но побачив світ.

"Заварити" збірку "Каву-Blues", яка містить у собі одинадцять пісень, Табакову допоміг львівський гурт музикантів-віртуозів Orchestra Vito. Саме цей колектив відіграв разом зі співаком два "живі" концерти у філармонії. Цікаво, що того дня керівник "оркестри", акордеоніст Віктор Янчак, якраз святкував свій 32-й день народження. "Многая літа!" з подачі Павла Табакова музикантові заспівав хором увесь зал, стоячи.

На філармоній сцені відтворили атмосферу затишної львівської ретро-кав’ярні. Музиканти, не задіяні у тому чи іншому номері, сиділи за столиками, попивали із філіжанок пахучу чорну каву і разом з публікою насолоджувалися "Кавою-Blues" - музикою, яка найкраще "смакує" саме під каву. Тут і романтичний настрій, і стильний драйв. Звучать лірична скрипка, тужливий саксофон, запальний акордеон… "Блюз на дні", "Леді-таємниця", "Сніг без пауз", "Я розпалю вогонь", "Вечірнє місто", "Бейбі", "Тільки погляд", "Небо твоїх очей", "Жінка без парасолі"… Примітно, що музику до усіх цих пісень написав сам Павло Табаков, уже не вперше зарекомендувавши себе ще й як талановитий композитор.

Спеціальною гостею сольних виступів Табакова та його музичних побратимів із Orchestra Vito стала голосиста Олена Корнєєва, з якою співак у дуеті виконав всесвітньо відомий хіт Can’t Take My Eyes off You з репертуару Енді Вільямса. А оскільки концерти "Кава-Blues" відбувалися у період різдвяних свят, не обійшлося без колядок – з альбому Павла Табакова "Різдво для двох".

Фото з концертів "Кава-Blues" - Андрій Куб’як.





Відредаґовано: 18.01.2011
Переглядів: 1050
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
4. Надя (гість) 25.01.2011 15:19    
І концерт, і пісні просто СУПЕР! Павло Табаков - справжній Талант!!!
+1/0

3. liubik (користувач) 20.01.2011 14:02    
чув пісеньку по радіо, оскільки люблю блюз, мені сподобалося. Не розумію чому така критика у сторону Табакова
+1/0

2. meloman (гість) 20.01.2011 11:10    
почитав я, шановні, ваше нічне обговорення (і чого це вам не спиться глупої ночі???) - і таке враження, що, по-перше, писала одна людина, у якої, як мінімум, роздесятерення особистості... а по-друге, у тої людини - страшенні комплекси - і національна українська хвороба під назвою жаба... дусить??? треба до лікаря. а то чужі успіхи спати не дають.
+2/0

1. максим (гість) 20.01.2011 01:35    
webmaster: видалено
-1/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/news/706.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB