На головну сторінку

Павло Табаков підкоряє відбір "Євробачення" піснею про... пристрасні еротичні танці


У неділю, 28 листопада, в телевізійну боротьбу у вечірньому ефірі Першого національного за право представляти Україну на "Євробаченні-2011" вступає переможець телепроекту "Шанс", півфіналіст шоу "Україна має талант!-2" Павло Табаков. У національному відборі "Євробачення" голосистий співак змагається з мегазапальною англомовною піснею Shake Your Body. Сімка конкурсантів, у якій співатиме Табаков, - остання у конкурсі і одна з найбільш потужних та зіркових: Джамала, Денис Повалій, Максим Новицький, Тетяна Воржева...

Музику і слова до Shake Your Body Табаков написав сам. Співак свідомо готувався до національного "євровідбору", тому із "форматністю" пісні влучив у яблучко. Танцювальний хіт про пристрасні еротичні танці уже взяли в ротацію провідні українські радіостанції. Із запальними ритмами у Shake Your Body поєдналися і легкі східні мотиви, і гаряча балканська ритміка. А найуважніші меломани розчують коректне та творче цитування Табаковим одного з його найулюбленіших співаків – короля поп-музики Майкла Джексона.

- Коли сідав писати Shake Your Body, уважно переслухав репертуар "Євробачення" кількох останніх років, - каже Павло Табаков. – Врахував також найновіші світові музичні тенденції. Тому, навіть якщо моя пісня не стане пісенною "візитівкою" України на конкурсі-2011 у Дюссельдорфі, сподіваюся, її активно "крутитимуть" українські радіостанції і нічні клуби. Досить уже українцям танцювати під Lady Gaga і Shakira. Нехай звикають "запалювати" і під якісну клубну музику від українських артистів.

Для тих, хто уважно стежить за творчістю Павла Табакова, може стати несподіванкою той факт, що у нацвідборі на "Євробачення" співак бере участь із танцювальним хітом, сповна не використавши у ньому своїх потужних вокальних даних – голосу у три октави. "Я - з тих, хто не боїться експериментів, - пояснює виконавець. – Українці уже неодноразово мали нагоду чути широкий діапазон мого голосу. А у пісні Shake Your Body хочу показати, що можу бути різним".

Більш традиційного Табакова меломани почують уже зовсім скоро. Цими днями співак разом із музичним колективом "Оркестра Vito" засів у студії звукозапису, де закінчує роботу над своїм четвертим за ліком альбомом. Презентація цієї новинки, яка дивуватиме розмаїттям музичних стилів, на широку публіку відбудеться 13 січня 2011 року на сцені Львівської філармонії.

За додатковою інформацією, коментарями, фотоматеріалами та з питань організації інтерв’ю звертайтеся:

Тел. 067-9603101 (Галина),
Email: galaguzo@ukr.net,
ICQ: 347-970-921,
www.pavlo-tabakov.com





Відредаґовано: 24.11.2010
Переглядів: 1605
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
3. tata (гість) 27.01.2011 11:55    
С появлением Павла на схемах разных телепроэктов!Я поняла что в украине еще остались такие одаренные люди с таким уникальным голосом!В "Шансе","Украина мае талант-2" и в отборочном туре на Евровидение-мы голосуем и держим за тебя кулачки
0/0

2. релла (гість) 03.12.2010 15:46    
в україні таланти пробиваються вперед (кому як вдається)молодець..
0/0

1. Natik 26.11.2010 22:46    
Павло - молодець! Так тримати!
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/news/692.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB